Любовна история на Грейс Кели и принц Рение: Бракът и животът им заедно- Любовна история на Грейс Кели и принц Рение: Техният брак и съвместен живот - Знаменитости - Fabiosa

Споменете името - Грейс Кели и това, което веднага идва на ум, е красота, грация, стил и блясък. Тя въплъти всичко това и още. Но тогава тя беше и вълнуващата американска актриса, която се отдалечи от Холивуд в разгара на кариерата си, за да бъде с мъжа на мечтите си - принц Рейнър III от Монако.

Относно Грейс Кели

Въпреки че продължителността на живота в кариерата й не беше толкова дълга, като се има предвид, че тя беше само в Холивуд около 6 години, нейното представяне в този интервал беше толкова високо оценено, че тя спечели Оскар.Как се срещнаха Грейс Кели и принц Рение, техният брак и съвместният им живот

Кинофестивалът в Кан е любовната градина, където Грейс Кели се запознава и се влюбва в истински принц. Говорейки за фантазии и приказки, това е възможно най-близо до едно.

Американската актриса беше там, за да популяризира телевизионния сериал - Да хванеш крадец . Но според провидението, вместо това я хвана принцът на Монако, който всъщност ловеше съпруги на фестивала същата година.

Новините сочат, че негов общ приятел и Мерилин Монро са я препоръчали като вероятна партньорка, но кралският отвращава да я разглежда. И тогава, имаше винаги очарователната и изискана Грейс Кели, която хвана фантазията на Райнер, когато я погледна.

На фестивала присъства Пиер Галанте - директорът на списание Парис Мач, който организира фотосесия за двете бъдещи влюбени птици. Не желаейки да остави нищо на случайността, отец Тъкър, който се оказа свещеник на принца, се надява да види, че и двамата комуникират и поддържат връзка, докато връзката им кулминира в това, което мнозина описват като сватбата на века.

Децата им, смъртта на Грейс Кели и наследството

В това време време в семейството бяха посрещнати три очарователни деца. Първата от тях е принцеса Каролайн, следвана от принц Албърт и накрая принцеса Стефани. Идеалният свят, който принцесата и нейният сърцебиец бяха изградили, се срина в деня, когато Грейс получи инсулт по време на шофиране.

Последвалата катастрофа отне живота й на следващия ден. Въпреки че светът трябваше да се прости с нея, нейните творби ни напомнят за нея всеки ден. Освен нейните филми, има и нейната неправителствена организация „AMADE Mondiale“, която е посветена на благосъстоянието на децата по целия свят и призната от ООН.

Техният мач беше направен в рая. Въпреки че Грейс трябваше да се откаже от кариерата си в Холивуд, докато изпълняваше задълженията си като очарователната принцеса на Монако, бракът й обаче беше блажен и продължи 26 години.

Също така, за активната й роля в подкрепата на начинаещи артисти във филмовата индустрия, „Princess Grace Foundation - USA“ стартира веднага след смъртта й и продължава да бъде маяк на надеждата за нововъзникващите артисти.

Тя ще бъде силно пропусната, но нейните творби и наследство говорят за нея.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовна история на Карла Бруни и Никола Саркози: Как успяха да защитят семейството си срещу публични атаки

Любовна история
Популярни Публикации