Секс и съблазън на ДеваСекс с Дева Има една поговорка в живота, че понякога външният вид може да бъде измамен и това е нещо, което може много добре да се простира до това какъв е животът с Дева в спалнята. Техният знак може да е девствен, но не ги приемайте като наивна дата за игра. Този знак се управлява от планетата Меркурий. Това е знак, че ако не могат да намерят партньор, с когото кликнат, се чувстват така, сякаш е по -добре да са сами, отколкото да бъдат с някой, с когото не намират никаква стимулация. Не приемайте това като

Това е знак, че ако не могат да намерят партньор, с който щракнат, те се чувстват така, сякаш е по -добре да бъдеш сам, отколкото да бъдеш с някого, с когото не намират никаква стимулация. Не приемайте това като знак, че не се интересуват от секс. Фактът е, че те наистина обичат секса и са много умели, що се отнася до изкуството му.Когато са с някого, с когото искат да бъдат, те почти стават обсебени от усъвършенстването на уменията си с партньора си. Показвайки им отдадеността да завършат дейностите до степен, че партньорът им е доволен. Това е индивид, който се чувства така, сякаш изкуството на секса е шанс за тях да се освободят и да се освободят. Както се казва, просто им пуска косата.

Най -добрите партньори : Рак , Скорпион , Козирог , Телец .
Секс позиция Дева : Лице в лице, The Love Seat
Сексуално желание на Дева: Луд

Най -добрият от тях

Трябва да се окаже, че те наистина имат желание и желание да полудеят, което им позволява да станат много свободни и сексуални.Най -лошият от тях

Тъй като този индивид не се притеснява или не се страхува да остане сам, понякога не поема и не полага усилия да предизвика забавлението.Колко често обичат да го имат?

Това е човек, който наистина придава много по -голямо значение на качеството на действителното забавление, което имат, повече от количеството. Така че за някой, който е сексуален с Дева, може да открие, че лесно се радва да го прави няколко пъти седмично, ако се чувства така, сякаш сексът е добър.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Дева в леглото

За какво да говорим

Хората, родени под този знак, наистина се радват на много мръсни приказки. Особено когато имат връзка с някого. Въпреки това е много необходимо да се следи реакцията им на казаното. Въпреки че им е приятно, наистина трябва да отделите време, за да гледате и да търсите реакциите, които ви дават, защото понякога могат да се кажат неща, които биха могли да ги разстроят. Затова е много важно да намерите думите, които ги възбуждат най -много и да ги използвате по най -добрия начин. Този индивид иска да се чувства сякаш е част от ситуацията, така че е много важно за него да се почувства замесен в този момент. Направете го и за тях, а не само за себе си.

Настройване на настроението

Без значение какъв е вашият пол, използвайте одеколон или парфюм, за да повишите сетивата си (не използвайте твърде много). Отделете време, за да изберете наистина добро място за интимен момент. Когато сте с тях, ги гушкайте и галете, като им давате целувки, които ще засилят страстта. Използвайте контакт тяло-на-тяло и каквото можете, за да събудите огъня в тях.

Нещата, които обичат

Този индивид не е този, който обикновено обича да си спестява момента на сексуални контакти. Те наистина харесват нещата да бъдат планирани малко, така че е важно да организирате или подредите сексуалните моменти. Когато всички подробности бъдат издълбани предварително, това ще ги впечатли и ще ги успокои, за да могат да се насладят на удоволствията, които ги очакват.

Какво да не правите

Това е знак, който наистина поставя много акцент върху това да бъдеш с човек, който се грижи за себе си. Те знаят, че никой не е перфектен, но е много важно за вас да се явите на срещата възможно най -спретнато. Това честно казано би могло да се превърне в „направи си или счупи“ това дали те се чувстват привлечени от теб в спалня или в сексуална обстановка.

Завързване

Девата в леглото е картина на изискан декор. Сексуалната Дева предпочита по-облекчена среща без прекалено много бъркотия и скандалност. Докато Девата е склонна да експериментира от време на време, този знак предпочита да се придържа към рутината и да я държи в спалнята. Сексът с Дева е бавен и дълготраен, тъй като Девата може да отнеме известно време, за да се възбуди сексуално. Въпреки това, след като огънят бъде запален, подгответе се за страстна сесия на любов, която няма да се охлади много бързо. Секси Дева може да бъде доста интензивна в леглото, особено около онези, на които имат доверие, тъй като могат да освободят емоциите си и наистина да се освободят.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

Сексуални черти на Дева:

Когато става въпрос за Секс Дева , не забравяйте, че кипенето в секса е в детайлите и те са майстори на всеки детайл. Този роден се включва с внимание към детайлите и е много чувствителен към външния вид на човек. Той/тя е придирчив относно това кой го докосва, тъй като той/тя иска сексът да бъде богат и смислен. Това показва, че мъжете и жените обичат масаж, билки, добра храна и естествени аромати, така че ги поглезете с топла вана, преди да ги поканите в спалнята; пригответе се за изпълнение през следващите часове!

Това е знакът, който вероятно ще се къпе преди, след и по време на секс, ако му се даде възможност. Хигиената и чистотата са от първостепенно значение за тях. След като се включат в сексуална връзка, те ще искат много любовна игра и ухажване. Този знак обикновено има много добро въображение и може да фантазира много. Илюстрираните секс книги или видеоклипове определено са включени. За разлика от другите земни знаци, те обичат да говорят за секс. Когато думите станат реалност, Девата изпитва двойно удоволствие, защото вече е визуализирала вкусна среща.

Съблазняване на Дева

Обърнете внимание на детайлите, докато ви предстои да съблазните перфекционист, да изглеждате перфектно както отвътре, така и отвън, поне трябва да изглеждате перфектни. Също така е важно, когато се приближавате, съблазнявате или се опитвате да запазите Дева, да сте интелектуално съвместими с тях; те биха искали да видят вашите аналитични способности и да предизвикат остроумието ви.

Добре възпитаните хора са склонни да привличат вниманието на Девата, така че не забравяйте да се държите добре на публични места или поне да подобрите общественото си поведение. Ако трябва да донесете потенциалния си любовник Дева у дома, тогава домът ви трябва да е чист, спретнат и подреден, това определено ще впечатли вашата Дева. Въпреки че вашата Дева обича да критикува, те не биха оценили, ако ги критикувате, някак несправедливо, но вярно. С Дева това също е бонус, ако сте търпеливи, те понякога могат да поемат нещата доста бавно, така че продължете с течението.

За тези, които разговарят с един от тях от известно време, ако се чудите дали той или тя се интересува от вас, забележете дали те критикуват или обръщат внимание на подробностите за вас, ако го правят, тогава това е свършена работа, имате своята Дева точно там, където имате нужда от тях.

Само секс ли е с вашата Дева? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

какво превръща Дева

Готиният екстериор има тенденция да прикрива дивата им страна на фантазиите. Любовник, който може да достигне до тези сексуални лакомства чрез изкусно съблазняване, е наистина късметлия. Тъй като са земен знак, те се радват на донякъде съмнителна репутация като потиснати. Това просто не е вярно. Мъжете и жените Дева се възбуждат от деликатност в маниерите и поведението.

Те правят внимателни любовници и ще направят всичко възможно да задоволят. Те предпочитат ясен секс, с изключени светлини и искат да знаят какво да очакват. Приземявайки се в своите нагласи, те не са напълно впечатлени от ласкателство и показност. Те обичат да подобряват представянето си, тъй като имат много високи стандарти във всичко, а сексът не е по -различен. Но очакването на високи стандарти от другите може да доведе до критика. Може да не е лесно да ги задоволите, но те са достатъчно щедри, за да позволят много място за подобрения.

Ерогенна зона Дева

Що се отнася до това, което превръща Дева, имайте предвид, че стомахът е най -ерогенната им зона. Можете да изследвате тази част от тялото им с пръсти, език и устни, тичайки нагоре и надолу по кожата и скоро ще възбудите любимия си.

У дома | Други статии за астрология

защо Девата е толкова добра в леглото
Популярни Публикации