52-годишната съпруга на Дон Рикълс се отваря за загубата на любимия си съпруг: „Много е трудно време“Съпругата на дон Рикълс все още обработва загубата на съпруга си две години след смъртта му.

52-годишната съпруга на Дон Рикълс започна да губи любимия си съпруг само седмици след тяхната годишнина. Времето лекува и най-дълбоките рани ... или не?

Любовната история на Дон Риклис и Барбара Склар

Понякога гледате двойка и си мислите - тези двамата са били предназначени да бъдат заедно. Вярно е да се каже за Дон Рикълс и Барбара Склар.

Дон Рикълс беше един от най-известните американски комици. Нещо повече, той беше пионер в тази посока в комедия.Когато Дон срещна Барбара за първи път, тя не успя да получи изключителното му чувство за хумор, но в крайна сметка те започнаха да се срещат и бяха почти неразделни.

Барбара дори съобрази работното й време с Дон, за да могат да обядват заедно на снимачната площадка. Комикът бликаше всеки път, когато той говори за жена си:Изцяло съм й отдаден. Тя е моят живот.

Болезнена загуба

Дон Рикълс почина през 2017 г. от бъбречна недостатъчност. Той беше на 90. Съпругата му Барбара все още се бори да се справи със смъртта на Дон.

Изминаха повече от 2 години, откакто Дон почина, но Барбара признава, че все още обработва загуба на съпруга си.

Това е много трудно време.

Продължавайте да живеете ...

Дон Рикълс почина три седмици след 52-ата годишнина от сватбата на двойката. Барбара все още помни сладък почит от Дон за техния специален етап.

Той написа:

Честит юбилей, скъпа моя съпруга, Барбара. Ти си моят живот. Pussycat

Дон Рикълс и Барбара Склар бяха благословени с две прекрасни деца заедно.

Загубата на близките ни боли като нищо друго. Съпругата на дон Рикъл знае това от първа ръка. Но спомените за любимия й съпруг от 52 години й дават сили да продължи да живее и да приема всеки нов ден с усмивка на лице.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации