Той нямаше погребение! Тялото на Анди Грифит беше спуснато в земята за по-малко от 5 часа след преминаванетоАктьорът почина на 3 юли 2012 г. Смъртта му се превърна в спектакъл заради прибързаното му погребение.

Известният Анди Грифит е роден в планината Ери и по-късно пребивава в Мантео. Той става домакинско име през 1960 г., след като играе шериф Анди Тейлър през Шоуто на Анди Грифит , излъчен до 1968 г. Актьорът почина на 3 юли 2012 г. Смъртта му се превърна в спектакъл заради прибързаното му погребение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анди Грифит (@the_dandyandy) на 18 май 2019 г. в 13:25 ч. PDT

Според смъртния му акт легендата е починала почти 24 часа преди откриването на тялото му. Причината за смъртта му е инфаркт, но той също имаше няколко заболявания, свързани с висок холестерол. Години преди това той остава пациент на коронарна артериална болест, хиперлипидемия и хипертония.Той нямаше погребение

Според CNN Edition, за по-малко от 5 часа след смъртта на Анди, тялото му беше спуснато в земята. Излезе странно за много наблюдатели. Семейството му беше поискало погребението възможно най-скоро и той беше готов да почива на гробището на семейство Грифит в Мантео. Неговият говорител разкри, че всичко е предварително планирано.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Andy Griffith Show (@the_andy_griffith_show_page) на 19 май 2019 г. в 6:21 ч. PDTМестоположението на гроба му на остров Роанок също не е разкрито според желанието на затворените му. Изпълнителният директор на Асоциацията на погребалните директори на държавата Лари Ф. Стегъл беше толкова озадачен, колкото и широката общественост. Той отбеляза:

Това не е много често. Не си спомням да съм чувал за това и съм тук от 32 години.Синът на Анди умря много преди него

Грифит беше завързал възела с Барбара Едуардс през 1949 г. Двойката решително осинови две деца заедно, преди да се раздели през 1972: син, Анди Самюъл Грифит-младши и дъщеря, Дикси Нан Грифит.

За съжаление Сам, който беше предприемач на недвижими имоти, почина през 1996 г. от екстремен алкохолизъм. Анди нямаше син до себе си и смъртта на Сам вероятно го беше погълнала.

Той нямаше погребение! Анди ГрифитГети изображения / Идеално изображение

Ева, въпреки че погребението изглежда като разумно сбогом, семейството на Анди Грифит реши да положи тялото му да си почине възможно най-скоро. Въпреки това, Анди ще живее в сърцата на своите фенове завинаги.

Знаменитости
Популярни Публикации