Иванка Тръмп е млада, „Никога няма лош ден на косата“ Хилари Клинтън, нови подкасти „Tabloid“Най-новите новини Иванка Тръмп е млада, „Никога няма лош ден на косата“ Хилари Клинтън, нови предложения за подкаст „Tabloid“ за Fabiosa

Настоящата работа на Иванка Тръмп е да съветва баща си, президента на САЩ в Белия дом. Нейната позиция накара хората да се замислят каква е нейната квалификация и за какво става дума. За съжаление публичните й изяви не разкриват много от нейния характер.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 6 март 2019 г. в 19:08 ч. PST

Първата дъщеря на Америка беше започнала моделска кариера като тийнейджър. След като завършва колеж, тя се присъединява към бизнес империята на Доналд Тръмп. Иванка стана изпълнителен вицепрезидент на Тръмп Организация и скоро тя създаде собствена модна марка.На 25 октомври 2009 г. социалистът се ожени за предприемач, Джаред Кушнер. Тя споделя три деца с него: Арабела Роуз, Теодор Джеймс и Джоузеф Фредерик.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 3 юни 2019 г. в 16:36 PDTНа кого съответства нейният тип личност?

Нов подкаст, Tabloid: Създаването на Иванка Тръмп ще разкрие коя всъщност е тя. Домакин е Ванеса Григориадис, която самата е била част от парти сцената в Манхатън.

В тийзъра няколко гости в радиопредаването описаха Иванка като прикрита личност. Тя живее в черупка, точно както се предполага, че са всички дъщери на диктатори. Някои дори се чувстват зле за нея.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 3 септември 2019 г. в 10:27 ч. PDT

Докато не чухме истинското сравнение. Сътрудник предположи, че Иванка всъщност е образ на врага на баща й Хилари Клинтън. Тя е опортюнистка, измамник и начинаещ лидер. Жената каза:

Мисля, че тя е Хилари. Млада Хилари „никога няма лош ден на косата“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилари Даян Родъм Клинтън (@hrclinton) на 17 август 2019 г. в 11:06 ч. PDT

Изненадващата връзка на Иванка с Клинтънс

През последното десетилетие бащата на Джаред Кушнър, Чарлз, продължи да подкрепя американските демократи. Според книгата за 2019 г. Kushner Inc, Госпожа Клинтън се оказа един от получателите на даренията му, когато беше сенатор от Ню Йорк. Така Иванка се свърза с Хилари чрез начинанията на свекър си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 19 август 2019 г. в 8:17 ч. PDT

Често се забелязва, че аристократите не са твърде различни един от друг. Те следват подобни принципи, за да спечелят благоволението на обществото. Мислите ли, че това е случаят с Иванка и Хилари?

Популярни Публикации