Защо Томас Гибсън беше уволнен от „Криминални умове“ и каква беше връзката му със звездата Шемар Мур?- Защо Томас Гибсън беше уволнен от „Криминални умове“ и каква беше връзката му със звездата Шемар Мур? - Знаменитости - Фабиоза

Началото на сезон 12 на хитови разследващи телевизионни сериали Престъпни умове донесе неприятна изненада на своите фенове. Публиката трябваше да се сбогува с бащата на отбора Аарон Хотчнер, представен от Томас Гибсън.Излизането на персонажа изглеждаше рязко, тъй като той беше лидер на отбора, когато изведнъж го нямаше.

Криминални умове (2005) / CBS Television Studios

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Shemar Moore и Kristen Vangsness 'Истинско приятелство зад тяхната изключителна екранна химия в' Criminal Minds '

Причината за такова напускане беше задкулисната драма, случваща се между Томас Гибсън и писателя / продуцент на шоуто Върджил Уилямс.Според Уилямс двамата мъже са се карали за една от сцените. В резултат на това Гибсън ритна писателя в крака.

Криминални умове (2005) / CBS Television StudiosРаздорът завърши с уволнението на Гибсън и отписването на персонажа му след дълги 11 години в шоуто.

Перспективата на Гибсън

Както всички знаем, във всяка ситуация има две страни и според Томас Гибсън вината не е само негова.

Върджил Уилямс е известен с това, че има някои проблеми с гнева. Докато спорът между двама мъже напредваше, Гибсън влезе в друга стая, но Уилямс го последва и се случи следното по разказа на актьора:

Той влезе в тази стая и започна да идва към мен. Докато минаваше покрай мен, кракът ми се изкачи и го потупа по крака. Ако не бях мръднал, той щеше да ме блъсне.

Добре дошли в страницата на Instagram @CrimMindsCBS! Последвайте ни и се пригответе за премиерата 10/1!

Публикация от Престъпни умове (@crimmindscbs) 25 септември 2014 г. в 2:12 ч. PDT

gettyimages

Изглежда, че звездата от шоуто не е възнамерявала да навреди на Уилямс, но защо завърши с толкова драстично решение да уволни посветения член на актьорския състав?

Е, според запознати, Гибсън е създавал „враждебна работна среда“ за няколко години. Той също така беше позорно в не толкова гладки отношения с колегата си звезда от шоуто Шемар Мур.

Криминални умове (2005) / CBS Television Studios

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Главният Hottie на телевизията Шемар Мур казва, че е готов 'да бъде семеен човек' и разкрива защо е напуснал 'криминални умове'

Томас се отвори за връзката си с Шемар:

С Шемар рано имахме разногласия. Хората работят по различен начин и имат различни приоритети, но ние сме като братя и сме работили чрез това.

Може би не са преодолели изцяло различията си, тъй като Мур публикува сенчесто видео след излизането на Гибсън от шоуто с надпис „Кармата е истинска“ което бе незабавно изтрито.

Изглежда, че се случваха много неща, на които феновете Престъпни умове не бяха наясно. Но актьорите трябва да бъдат похвалени, че все още могат да създадат такова приятелско настроение на екрана.

#CriminalMinds е в сряда и #BAU се отправя към Монтана тази вечер

Публикация от Престъпни умове (@crimmindscbs) 5 ноември 2014 г. в 4:35 ч. PST

Живот след инцидента

Въпреки толкова болезнен край на времето на Гибсън Престъпни умове, той намери утеха в семейството си и бъдещето на кариерата си.

Използвам това време, за да бъда с децата си и с нетърпение очаквам следващото.

Да се ​​мотаеш в Ню Йорк с този пич # късмет #woundedwarriorproject # смелост2018 # благодарен

Публикация от @ thomasgibs неофициално 30 Май 2018 в 5:23 PDT

#tbt

Публикация от @ thomasgibs неофициално 8 март 2018 г. в 6:10 ч. PST

Очаквайте с нетърпение предстоящия сериал на Томас Гибсън Вълци от сенки , което трябва да бъде успешно завръщане на 55-годишния актьор.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от „Криминални умове“ Джо Мантеня разкри борбата да научи, че дъщеря му е аутист и как семейството му смело преодоля шансовете

Популярни Публикации