На 61 години звездата на Christian Music Carman Licciardello най-накрая свързва възела- На 61 години звездата на Christian Music Carman Licciardello най-накрая завързва възела - Новини - Fabiosa

Популярната християнска звезда Карман Личиардело най-накрая завързва възела на 61 години! Оженил се е за Дана Личиардело. Само в случай, че не познавате Carman Licciardello, моля, проверете тази статия.Запознайте се с Карман Личиардело

Роден на Кармело Доменич Личиардело на 19 януари 1956 г .; той е известен с народното си име Карман. Той е съвременен християнски певец / автор на песни, танцьор, актьор, евангелист, телевизионен водещ и рапър.

Карман е роден в Ню Джърси и на много крехка възраст свири на барабани в групата на майка си. След това като тийнейджър създава собствена група. През 1980 г., точно когато е на 24 години, певецът издава персонализиран албум със заглавие Бог не е завършил с мен, а между 1987-1989 г. Карман е обявен за избор на читателите на списание Charisma за любимия мъжки вокалист.

Турнето New Legacy се увеличава СЕГА. Всички мои приятели във Facebook получават първа кражба на най-добрите места и НОВИТЕ VIP пакети. Планираме да пуснем изтеглянията на всички поддръжници на GoFundMe през август, 1 месец преди датата на септември. Първите дати, публикувани в билетите, са Fayetteville NC, Calhoun GA, Barberton OH, Grafton WV, Hobart IN и Marion, IN. Очакват се още скоро. Вълнувам се от Нови песни, Нова постановка и Моят нов гост изпълнител „Наташа Оуенс“. Ще бъде цяла вечер. Ще имам 4 нови компактдиска на разположение на масите тази есен. Но моите приятели във Facebook могат да получат VIP пакета сега! Включва 4 БЕЗПЛАТНИ концертни билета, Новият Best of collection Vol. 1, 2 и 3. The New Legacy Record 1 месец по-рано ПЛЮС 4 „Среща зад кулисите и поздравления за пропуски“. Всеки закупен VIP пакет ще ни помогне да завършим този проект Legacy. Така че вземете своя сега. Моля, споделете тази публикация с възможно най-много приятели. И 1 голям въпрос „ВИЖДАТЕ ЛИ ЕДНА ОТ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ, ИЗБРАНИ ПО-ГОРЕ? Осъществяване на нови звуци за ново поколение GoFundMe.com/Carman2017

Публикация, споделена от Карман Личиардело (@carman_licciardello) на 23 юни 2017 г. в 16:10 ч. PDTСлед това Carman продължи и продаде над 10 милиона плочи. През 2011 г. Карман е участвал в автомобилна катастрофа, след което е откаран в болницата, където е прегледан без констатирани гръбначни наранявания.

На 14 февруари 2013 г. той разкри, че е диагностициран с рак на миелома и лекарите казаха, че му остават само три до четири години живот. До началото на 2014 г. обаче Карман обяви, че проведените медицински тестове разкриват, че тялото му е без рак.Бракът му с Дана

След като Карман е сертифициран без рак, той продължава музикалната си кариера. Тъй като по-голямата част от семейството му не е живо или живее на далечно място, на 60 години, Карман вероятно е смятал, че е време да се ожени.

Преди сватбата си с Дана, Карман Личиардело никога не е бил женен. Въпреки успешната си музикална кариера, той никога не се установява с жена. Това със сигурност обяснява защо той не може да спре да блика над Дана, с която завърза възела на 16 декември 2017 г.

След сватбата той просто нямаше търпение да сподели новината с феновете си във Facebook и я определи като истинска чудо любовна история.

' Днес съм 100% свободен от рак с красива богоугодна съпруга и огромно семейство. Поразен съм от семейството ', той написа.

Религиозен произход на Карман

Карман израства в италианско-американско семейство, където музиката е нормално ежедневие. В началото на 20-те години Карман преживява религиозно пробуждане, докато е на концерта на Андреа Крауч.

През 1993 г. на турнето си „Музика за мир“ в Южна Африка Карман постави световен рекорд по посещаемост с над 50 000 на шоуто, а на следващата година събра над 71 000 фенове на стадиона в Тексас, счупвайки собствения си рекорд.

Въпреки здравните предизвикателства, певицата Карман е не само свободна от рак и здрава, той е женен за красива богоугодна съпруга и в процеса си спечели голямо семейство.

ТУМОРНА ХИРУРГИЯ ПЕРЕМЕСТИ (отново) на 9 МАЙ: Добре, Господи, защо Джон Денвър получи Съншайн на рамото си, но аз ... получих тумор? Някой някога да изпитва чувството „Защо аз, Господи“? Сега отлагат операцията за друг ден. Това ме кара да се замисля: „Какво знаят те, а аз не?“ Знам, че е необичайно да чувам как момчета говорят за здравословните си проблеми, но всички вие се молите с мен през цялата тази битка с рака от февруари 2013 г. Така че сега сме в нея твърде дълбоко, за да мога внезапно да се вдигна. Да, признавам, опитвам се да остана буден и уверен, но съм притеснен. Тъй като лекарите ми дадоха 3-5 години време за ремисия и аз изминах четвъртата си година, преминавайки в петата. Сега те откриват тумор с размерите на топка за голф на рамото ми и трябва да го извадят за биопсия. Просто този път нямам същия оптимизъм, особено при тези многократни забавяния. Просто времето се изравнява с края на моя цикъл на ремисия. Започвам да си мисля „Може би това е последният ми запис“. Надявам се, че не, но за всеки случай реших да нарека този запис „LEGACY“. Може би е пророческо. Не знам. Това е малко обезсърчително, защото дори още не сме приключили със записването и това ме уморява да бъда звукозаписната компания, промоционалната компания, писателят, изпълнителят и онкологичният пациент едновременно. Затова моля за специална молитва за свръхестествена сила и неограничена вяра. Не само за мен, но и за хората, на които смятам да служа. За другите нараняващи светии, които се нуждаят от музикална вечер и служение, за да подмладят вярата си в Христос и да продължат да се държат. Защото, ако живея, ако биопсията се върне без рак и мога да се върна на този етап, обещавам ви, че дяволът ще мрази това, което планирам да правя. Нови души ще дойдат в царството. Моето свидетелство ще вдъхнови и другите да се борят за живота си и нова песен ще бъде в пеенето в нечие сърце. И да, все още имам какво да доказвам. И то е, че дяволът е поставил рак на грешния италианец! Моля, споделете тази публикация. Моля, моля се. Моля, помогнете ми да завърша Издаването на нови звуци за ново поколение. @ GoFundMe.com/Carman2017

Публикация, споделена от Карман Личиардело (@carman_licciardello) на 5 май 2017 г. в 13:21 ч. PDT

Пожелаваме на него и съпругата му красив съвместен живот, когато създават семейството си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовната история на Кърк и Ан: След 60+ години брак те все още стоят здраво

Музика
Популярни Публикации