Трите деца на Бет Дейвис вече са пораснали. Но защо предпочетоха да забравят за майка си?Най-новите актуални новини Тримата деца, които изглеждат като Бет Дейвис, вече са пораснали. Но защо предпочетоха да забравят за майка си? на Фабиоза

Известната американска актриса в киното, телевизията и театъра Бете Дейвис изгря до звезда след ролята си в Човекът, който играеше Бог. Тя беше известна най-вече с това, че играе несимпатични герои.Бет Дейвис Златната стрела (1936) / Warner Bros.

Популярните творби на Бет Дейвис включват Големият шейкдаун, Златната стрела, Девата кралица, Обслужваната афера, Джобни чудеса, Какво се е случило с Бейби Джейн , и много други.

Но освен невероятно талантлива и успешна актриса, Бет Дейвис беше и майка и съпруга. Тя имаше две дъщери, Барбара Дейвис Хайман, Марго Мерил и един син, Майкъл Мерил.

Бет Дейвис The Big Shakedown (1934) / Warner Bros.Трите деца на Бет Дейвис

Сега децата на Бет Дейвис вече са пораснали, но дали са тръгнали по стъпките на известната си майка?

Както знаем, в момента Барбара е доста успешен и популярен автор и евангелски пастор. Отношенията й с майка не бяха много добри и към момента на смъртта на Бет те бяха напълно разрушени.Другата й дъщеря, Марго, е осиновена от Бете като бебе, но по-късно е диагностицирана с мозъчни увреждания и увреждания в развитието. В крайна сметка актрисата изпрати Марго в съоръжението за деца с увреждания, където остана до края на живота си.

Майкъл Мерил също е осиновен от Бет и съпруга й. Между другото, той е актьор, известен с ролите си в Големи проблеми и Интимен портрет . Той отрече твърденията на сестрите си, че майка им е била насилствена и е единственото дете, представено в завещанието на Бете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Y.L.C. (@epocadecerezas) 17 октомври 2018 г. в 6:04 ч. PDT

Майкъл казва, че Бет е била прекрасна майка и все още му липсва.

Между другото, Бет Дейвис беше официално омъжена четири пъти: с Хармън Нелсън, Артър Фарнсуърт, Уилям Грант Шери и Гари Мерил.

Както виждаме, отношенията на Бете Дейвис с децата бяха доста сложни и тя поддържаше предимно връзка със сина си Майкъл. Между другото, той е единственият, който е решил да последва стъпките на известната си майка.

Популярни Публикации