Най-сладкото семейство джинджифил: Рон и Черил Хауърд показват трите си червенокоси дъщери и синПоследни новини Най-сладкото семейство джинджифил: Рон и Черил Хауърд показват 3-те си червенокоси дъщери и син във Фабиоза

Популярният американски режисьор и актьор Рон Хауърд и писателката Черил Хауърд са женени почти 44 години, от 1975 г. насам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от RealRonHoward (@realronhoward) 7 юни 2015 г. в 3:32 PDT

Заедно те имат четири прекрасни деца: дъщери Брайс Далас Хауърд, близнаци Джоселин Карлайл и Пейдж Хауърд и син Рийд Крос.Семейство джинджифилови

Семейството им е доста уникално, тъй като всички те са червенокоси. Между другото, децата на Хауърд се появиха заедно в петия сезон на Развитие в застой .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от RealRonHoward (@realronhoward) 10 Май 2019 в 6:13 PDTПо-интересно е, че всички деца на Хауърд имат бащини имена, свързани с местата, в които са заченати. Средното име на Брайс е свързано с града в Тексас, Пейдж и Джоселин са кръстени на хотел Carlyle в Ню Йорк, а Рид Крос получава средното си име от лондонска улица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paige Howard (@paigecarlylehoward) 23 ноември 2018 г. в 3:34 PSTНосителят на Оскар е много горд, че е баща на толкова невероятни деца. Между другото, някои от тях решиха да последват стъпките на известния си баща и свързаха живота си с актьорската кариера. Както знаем, Брайс и Пейдж също са актьори.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paige Howard (@paigecarlylehoward) 25 Фев 2019 в 8:02 PST

Пейдж е известна с ролите си в Adventureland, Virgin Alexander, Cheesecake Casserole, и Работодателят . Брайс стана популярен, след като изигра роли в Родителство, красив ум, книга за любовта, селото , и други.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paige Howard (@paigecarlylehoward) 28 юни 2018 г. в 7:39 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paige Howard (@paigecarlylehoward) 24 Фев 2019 в 4:01 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Bryce Dallas Howard (@brycedhoward) 25 октомври 2018 г. в 9:37 ч. PDT

Рон и Черил Хауърд наистина са щастливи, че имат толкова талантливи и красиви деца и е невероятно, че всички те изглеждат червенокоси.

Популярни Публикации