Съпругата на д-р Фил, Робин, искри ярост и недоверие в социалните медии, твърдейки, че има само една пластична хирургияСъпругата на д-р Фил, Робин Макгроу, се появи насред яростта на хората, тъй като се твърди, че лъже за пластичните си операции. Какво точно се случи? Прочетете още.

Съпругата на д-р Фил, Робин Макгроу, се появи в центъра на масивен пожар - 66-годишният бе обвинен в лъжа по отношение на пластичните й операции. Вижте по-долу какво всъщност се е случило в социалните медии.

Последните новини на Робин Макгроу

Робин Макгроу е известен не само като съпруга на д-р Фил, но и като бизнесдама. Тя има своя собствена марка, наречена Откровението на Робин Макгроу . Основните акценти са красотата и грижата за кожата срещу възрастта.

През последните времена американската авторка призна, че е направила само една пластична процедура, т.е. трансплантация на вежди . И въпреки че трябваше да бъде тайно излагане, хората не го купиха. Напротив, те са уверени, че Робин е използвала не само една операция, за да промени външния си вид.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марк Дауер, доктор по медицина (@eyebrowtransplant) на 8 декември 2019 г. в 15:02 ч. PST

Реакции на хората

@ Хедър Браун:Да, напълно само веждите!

@ Дженифър Рао:Тук се случи нещо повече от просто вежди. И те са твърде тежки, imo.

@Tammy Hinds Sapp:

Изглежда промяната в по-мекия грим е направила за нея повече от веждите. За да я приведе във Facebook пропорционално, отне много повече от веждите. Цялата й форма на лицето е различна! Особено с основите. Челюстта й се променя напълно различно. Вече няма дълго лице с остра брадичка. И трапчинките й бяха много по-дълбоки тогава ...

@ Дженифър Валери Гротхаус:

Някои от холивудските пластични хирурзи трябва да загубят лиценза си! Д-р Фил и Робин са оперирани на клепачи ... толкова стегнати, че не могат да затворят очи! Имала е пълнители за устни, които не може да затвори устни. И толкова много ботокс, тя прилича на кукла, когато говори!

Ето как тя изглеждаше на младата си възраст. Виждате ли някакви големи разлики?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робин Макгроу (@robin_mcgraw) на 13 януари 2020 г. в 8:10 ч. PST

Д-р Симони забеляза промяна във външния вид на Робин Макгро през 2017 г., а именно използването на няколко филъра.

Рутината за красота

Появява се на Докторите през март 2019 г. съпругата на д-р Фил разкри ежедневната си рутинна красота, единствено от собствената си колекция. Бързият списък:

  • Почистващо средство за почистване на всички следи от мръсотия.
  • Мощен пептиден околоочен крем за премахване на тъмните кръгове и добавяне на формула против стареене.
  • Бързо действащ серум, който прави кожата по-стегната и гладка + това е възстановяване под очите.

Луксозните продукти за грижа за кожата на Робин Макгро са доста известни в САЩ и това е особено впечатляващо. Смятате ли, че е излъгала за процедурите си по пластична хирургия? Това е огромна разлика между старата и новата Робин, така че сме разкъсани между нейното твърдение и яростта на хората.

Знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации