„Всички обичат Реймънд“ Звездата Рей Романо се влюби в съпругата си много преди да стане известенАктьорът Рей Романо е щастливо женен за съпругата си Анна. Връзката им обаче започна интересно, тъй като Рей беше ужасен от първия ход. Разберете как е възникнала любовната им история.

Ако смятате, че Холивуд е мястото, където любовта ще умре, ще промените решението си, когато научите за сладката любовна история на този актьор с красивата му съпруга.Рей Романо и съпругата му Анна Скарпула се запознават много преди да станат звезда. И така, любовта им един към друг първоначално не беше обвързана с изискания холивудски начин на живот и блясъка на червения килим. Те бяха двама обикновени хора, които сега създадоха траен брак.

Връзката на Рей и Ана

Ако сте фен на E много обича Реймънд звезда, може да ви е любопитно да научите повече за личния му живот и любовната му история е започнала. Добрата новина е, че Рей е твърде щастлив да споделя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ally Romano (@allyromano) на 11 октомври 2016 г. в 9:23 ч. PDT

Докато говорим с Греъм Бесингър през 2016 г. Рей призна, че си е паднал по жена, докато и двамата са работили в банка. По това време той беше на 25 и все още живееше с родителите си, така че не се чувстваше много уверен, че Анна ще каже „да“.Рей добави, че е решил да поеме риска и да я покани, когато излезе от банката, защото смята, че ще бъде по-малък натиск върху него, ако тя откаже. За щастие, Анна рискува с Рей, който след това завърши с това, че се ожениха през октомври 1987 г.

Гети изображения / Идеално изображениеИ така, каква е тайната на техния траен брак? Очевидно е, че Анна не е прекалено в славата му е едно от нещата, които ги държат заедно, поне според казаното от Рей Елън Дегенерес през 2013.

Мисля, че работи, защото ако сте човек със слава, добре е да сте женен за някой, който изобщо не е впечатлен от това.

Щастлива семейна единица

Според неговата беше , Рей Романо е щастлив баща на четири деца. Децата му Александра, близнаците Григорий и Матю и синът Йосиф са важна част от живота му.

Всъщност те не само носят много радост на актьора, но всъщност децата вдъхновиха няколко сюжетни линии, в които публиката се влюби Всички обичат Реймънд , предаване, което се провежда от 1996 до 2005 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ally Romano (@allyromano) на 9 август 2019 г. в 14:51 ч. PDT

Децата на 62-годишния актьор са вече пораснали, тъй като сега са на 20 и следват съответните си пътища.

Въздействието на децата върху Всички обичат Реймънд

Децата на Рей Романо не само вдъхновиха някои сюжетни линии в хитовия сериал, но и вдъхновение за имената на някои от героите.

Дъщерята на героя на Рей Романо е кръстена на истинската дъщеря на актьора Александра. Героите близнаци Рей и Дебра бяха наречени Грегъри и Матю, след реалните синове на Рей Романо в пилотния епизод на шоуто.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ally Romano (@allyromano) на 25 ноември 2016 г. в 12:31 ч. PST

Въпреки това, според Чикаго Трибюн , актьорът реши срещу това, тъй като смяташе, че би било твърде неудобно за всички телевизионни деца да носят същите имена като истинските му деца. В крайна сметка имената на момчетата бяха променени на Джефри и Майкъл.

Гети изображения / Идеално изображение

Оцелял рак

Подобно на много бракове, съюзът на Рей и Анна не винаги е гладко плаване. Те са имали своите възходи и падения, включително борба с рака заедно.

По време на съвместно интервю с Хора през 2012 г. двойката се отвори за този аспект от живота си. Те споделиха как Анна е била диагностицирана с рак на гърдата в стадий 1 преди две години. Това доведе до това, че й се наложи да се подложи на изтощителен процес на химиотерапия, хирургия и лъчение.

Гети изображения / Идеално изображение

Ана разкри, че е била ужасена, когато за първи път е получила новината, но е знаела, че може да разчита на семейството и приятелите си.

За това как опитът им се отрази като двойка, Рей каза:

Но вие оценявате всичко много повече. Клише е, че животът е кратък, но е такъв. Ние сме късметлии.

Бързи факти за Анна Романо

  • Тя е родена като Anna M. Scarpulla на 24 февруари 1963 г.
  • Подобно на съпруга си, тя също е в развлекателната индустрия, където работи като оператор и актриса.
  • Двамата с Рей излизаха пет години, преди да се оженят.

Гети изображения / Идеално изображение

Рей Романо е обичан герой както на екрана, така и извън него. Лесният му хумор и любовта му към семейството винаги личат. Той никога не се избягва да споделя забавни анекдоти за жена си и децата си. И знаейки колко много са преживели като двойка, техният брак става още по-впечатляващ. Тук се надяваме Рей и Анна да се радват на още много години заедно.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации