„Станах големият, лош вълк“: Урокът на Кейт Хъдсън за прошка след нейния баща Бил Хъдсън я отрече публичноБащата на Кейт Хъдсън, Бил Хъдсън, я отрече публично, но тя успя да му прости. Разберете причината, която го е подтикнала да го направи.

Кейт Хъдсън и баща й Бил Хъдсън имат връзка, която мнозина биха нарекли сложна. Някога Бил Хъдсън казал на дъщеря си, че е „мъртва“ за него, нещо, което нито едно момиче никога не би си представило да чуе от близките си. Но както всяка друга вражда, кавгата на семейство Хъдсън има две страни.

„Станах големият, лош вълк“: Урокът на Кейт Хъдсън за прошка след нейния баща Бил Хъдсън я отрече публично Неизвестен автор [Public Domain], чрез Wikimedia Commons

Бил Хъдсън стана известен като вокалист на Братя Хъдсън, група, която той сформира с двамата си по-малки братя през 1965 г. Тъй като кариерата му процъфтява, той също се удвоява като актьор, като получава забележителни поддържащи роли в Нула до шестдесет , Големи изстрели и телевизионната драма Doogie Howser, M.D.След това, през 1976 г., Бил се жени за актрисата Голди Хоун и в брака им те са благословени с 2 красиви деца, Оливър и Кейт Хъдсън.

Бил Хъдсън се отрече публично от Кейт и брат й Оливър

Проблемите на Бил Хъдсън с децата му, Оливър и Кейт, започнаха след развода му с Голди Хоун през 1980 г. Тяхната кавга, която правеше достатъчно често заглавия, показваше грозната страна на развода и негативното въздействие върху семейните отношения.

На Ден на бащата през 2015 г. Оливър Хъдсън отиде в Instagram, за да почете деня, но вместо да отпразнува фигура на баща, той извика биологичния си баща Бил, че го е изоставил и Кейт Неговият надпис, който изненада света, гласеше „ Честит ден на изоставяне . 'Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливър Хъдсън (@theoliverhudson) на 21 юни 2015 г. в 18:18 ч. PDT

На снимката младият Оливър позира с баща си и сестра си Кейт. Снимката предизвика голяма кавга, правейки заглавия по целия свят, напомняйки на всички за враждата на семейство Хъдсън. Според Оливър и сестра му Кейт Бил Хъдсън ги е изоставил, след като родителите им са се разделили.

След като бракът й с Бил Хъдсън приключи, Голди Хоун влезе в друга връзка с Кърт Ръсел, мъж, който стана като баща на Кейт и Оливър. За двете деца, за разлика от Бил, Кърт Ръсел беше единственият баща, когото разпознаха.

Вижте тази публикация в Instagram

Обичайте този човек ️️ Честит рожден ден тате! #LuckyGirl #AlwaysHisBirdie #StPattysDayBirthday

Публикация, споделена от Кейт Хъдсън (@katehudson) на 17 март 2018 г. в 21:31 ч. PDT

В интервю с Daily Mail, Бил Хъдсън сподели своята страна в историята, обвинявайки Голди за това, че го „умишлено отчуждава“ от децата им.

Когато Кърт [Ръсел] излезе на сцената, разказът се промени и аз станах големият, лош вълк.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Goldie Hawn (@goldiehawn) на 15 март 2016 г. от 18:00 ч. PDT

Според Бил, откакто Кърт Ръсел влезе в картината, тонът на Голди към него се промени и това се отрази на отношенията му с Кейт и Оливър. За Бил Хъдсън, чийто баща го изостави, когато беше на 6 години, публикацията на Оливър в Instagram беше „ кама към сърцето му . '

Вече не разпознавам Оливър и Кейт като свои. Публикацията на Оливър в Instagram беше злонамерена, злобна, преднамерена атака. Сега той е мъртъв за мен. Както и Кейт.

Кейт Хъдсън прости на „отчудения“ си баща Бил

След публичното прокламиране на Бил от него няма много, но в интервю за Хауърд Стърн Кейт Хъдсън сподели, че му е простила.

Наистина признавам каквито и да са тези проблеми, това е просто нещо, с което той трябва да живее и това трябва да е болезнено за него. Затова му прощавам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейт Хъдсън (@katehudson) на 1 ноември 2019 г. в 12:44 ч. PDT

Кейт, която се позовава на прошката като на „най-големия инструмент“, който й помогна да продължи напред с живота си, сподели, че майка й никога не е говорила зле за баща му. Въпреки че беше млада, когато родителите й се разведоха, Кейт разбра, че раздялата няма нищо общо с тях като деца.

Решението на Кейт да прости на баща си е чудесен урок, който доказва, че няма грешен акт, който да не може да бъде отменен. Прошката има силата да лекува и ние се надяваме, че един ден семейство Хъдсън ще може да пренебрегне различията си и да се прегърне отново, с любов.

Знаменитости
Популярни Публикации