Джейсън Джордж не смяташе, че ще падне за „принцеса на пенджаби“, но сега те са женени повече от 20 годиниЗвездата от „Сивата анатомия“ Джейсън Джордж не е срамежлив, когато става дума да говори за любимата си съпруга от над 20 години. Как се срещнаха и какво поддържа брака им толкова силен? Нека да се задълбочим в тази сладка романтика.

Може да не го знаете, но актьорът Джейсън Джордж е много щастливо женен мъж. Блясъкът в очите му и любовта в думите му, когато говори за семейството си, са абсолютно сърцераздирателни. Ако сте фен на това Анатомията на Грей звезда, тогава със сигурност се интересувате да научите повече за неговата невероятна любовна история.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 5 ноември 2017 г. в 13:57 ч. PST

Любим сред жените

Съпругата на Джейсън Джордж очевидно е единствената жена, която има сърцето му. Но като дългогодишен актьор, той събра силна фен база, съставена отчасти от жени, които го смятат за абсолютен парче.

Добрият външен вид и актьорският талант на Джейсън са част от нещата, които са завладели сърцата на феновете му. Не е толкова изненадващо, че много дами са комплиментирали външния му вид през годините.Неговите дами-фенове похвалиха неговата красивост на лицето, почти перфектното му тяло и факта, че на 47-годишна възраст той едва ли остарява.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 19 януари 2017 г. в 14:11 ч. PST

Съпругата на Джейсън, Вандана Хана, трябва да е свикнала да вижда думи като този да описват нейния мъж, но силно се съмняваме, че е прекалено притеснена от това. От начина, по който Джейсън говори за нея, можете да разберете, че никоя друга жена не може да я замести.

Среща с бъдещата му съпруга

Докато беше на гости в „Реалното“, Джейсън Джордж се отвори за странния, но сладък начин, по който привлече вниманието на Вандана.

The Гара 19 звезда, който описа своята дама като своя „панджабска принцеса“, каза, че ако някой му беше казал, че ще се ожени за жена от Източна Индия, нямаше да повярва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 10 юли 2019 г. в 2:33 ч. PDT

Джейсън обясни, че той и Вандана са посещавали един колеж и двамата са живеели в едно общежитие. Тогава един ден, докато се представяше за маймуна за забавление, той излезе от стаята си в общежитието и забеляза жената, която щеше да бъде неговата съпруга.

Гледам надолу по коридора и я виждам и просто я вдигнах и я хвърлих през рамо.

Той буквално я помете от краката й, нали?

Празнуват своята 20-годишнина

Джейсън Джордж наскоро седна с Кели Рипа и Райън Сикрест и сподели как той и съпругата му празнуват 2 десетилетия брак.

Актьорът разкри, че са взели семейна почивка, която включва пътуване до Гана по време на коледните празници.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 12 май 2019 г. в 8:01 ч. PDT

Той разкри и някои интересни неща за индийската си сватба.

  • Те съкратиха събитието, защото обикновено индийските сватби продължават около седем дни, каза Джейсън.
  • „Те буквално вземат кърпата ви и всъщност ги връзват, - разкри актьорът, обяснявайки, че връзването на възела придобива съвсем ново значение по време на сватбата му.
  • Те имаха както сватбените церемонии на Крищайн, така и на хинди.

Тайната на техния щастлив брак

Почти невъзможно е да постигнете 20 години щастлив съюз без някои ключове и тайни съвети, които да ви поддържат. А за Джейсън Джордж и съпругата му всичко се свежда до „карфиол“ - думата, а не зеленчукът.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 18 септември 2016 г. в 17:50 ч. PDT

Говорейки с По-близо седмично, Джейсън разкри, че това им служи като „сигурна дума“, когато усетят, че спорът излиза извън контрол.

Когато извикам „Карфиол“, спираме да спорим. Ние се отдалечаваме. Неутрални ъгли. След това, в 99 процента от случаите, ние сме готови да се погрижим за грешките си.

О, колко сладко!

Джейсън Джордж и семейството му

Джейсън и Вандана, освен че са отдадени един на друг, са щастливи родители на три деца, две от които са близнаци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jason W George (@jasonwinstongeorge) на 29 март 2019 г. от 18:30 ч. PDT

Актьорът продължи нататък НА ЖИВО с Кели и Райън за сложността на отглеждането на близнаци.

Близнаците са удар в устата ... всичко е на палубата.

Всеки родител на близнаци ще ви каже, че понякога може да полудее, но от начина, по който Джейсън Джордж говори за децата си, можете да кажете, че няма да го има по друг начин.

Джейсън Джордж ДиднГети изображения / Идеално изображение

Холивуд не е точно известен с трайни бракове. Има двойки, които се развеждат месеци, дни и дори часове след сключване на брак. Но съпрузи като Джейсън и Вандана ни показват, че щастлив съюз не само е възможно да се постигне, но може да бъде и приятен. Любовта му към семейството му личи от начина, по който ги изобразява. И въпреки че дамите го обичат заради външния му вид, много от феновете му уважават предаността му към жена му и децата.

Ето пожелание на тази красива двойка още много щастливи години заедно.

Знаменитости Любовна история
Популярни Публикации