„Днес съм щастлив:„ След години сърдечни болки, Вана Уайт отново намери любовта на 60-те си години и тя се чувства блаженаВана Уайт разкри за чувствата си към Джон Доналдсън. Тя е трябвало да преживее трудни времена, включително да преживее развод и разбиване на сърцето. Но сега тя се надява, че е с правилния човек.

Вана Уайт се омъжи за Джордж Санто Пиетро през 1990 г., но преди това тя страдаше от сърцераздирателна трагедия когато загуби тогавашния си годеник Джон Гибсън, един от актьорите в Младите и неспокойните. Гибсън е убит при самолетна катастрофа през 1986 година.Говорейки с Хора през 2019 г. Вана разкри, че е включена Колелото на късмета й помогна да се справи с това опустошителна загуба . Тя каза, че е намерила много утеха в изливането на любов от нея Колелото на късмета фенове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 6 март 2019 г. в 16:11 ч. PST

Вана разкри, че толкова много хора са се обърнали към нея и са споделили своя опит и това е било наистина полезно.

Не се чувствах като сама. Защото, когато се случи нещо подобно, веднага си мислите, че сте единственият.В крайна сметка тя продължила с Джордж, но през 1992 г. се сблъскала с нова загуба, когато претърпяла спонтанен аборт една седмица, след като обявила на света, че е бременна. Вана и Джордж се разделиха през 2002 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 14 февруари 2019 г. в 6:45 ч. PSTСлед тази връзка Вана отново няма късмет в любовта. Тя беше сгодена за бизнесмена Майкъл Кей през 2004 г., но те прекратиха сватбата си през 2006 г.

Гаджето на Вана Уайт

62-годишният мъж е преживял много сърцеразбития и трагедии в миналото. Но сега тя е щастливо влюбена в дългогодишния си приятел Джон Доналдсън.

Джон, строител на сгради, е с Вана от 2012 г. и изглежда, че имат стабилни отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 28 декември 2016 г. в 16:17 ч. PST

В интервю с По-близо седмично , Вана разкри, че вече се е чувствала омъжена за Джон, въпреки че официално не са завързали възела. Когато я попитали дали планирането е намерено, тя отговори:

Ще се оженим ли? Не знам. В този момент се чувствам сякаш съм омъжена. Всичко е толкова добре, че няма причина да променяте нещо.

Вана каза, че изцяло се фокусира върху настоящето.

Днес съм щастлив точно такъв, какъвто е нещата. Най-голямата изненада за моите фенове е може би колко просто живея в реалния живот. Аз съм истинско земно момиче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 5 май 2018 г. в 5:31 ч. PDT

Тя разкри пред изданието, че преживяването на толкова много години на мъка е трудно. Но сега тя почувства, че знае как да се радва на истинско щастие и всичко беше да направи каквото може, за да преживее лошите времена, прегръщайки добрите дни. Тя вярваше, че времето е излекувало всички рани.

Животът не е съвършен - просто се опитайте да се възползвате максимално от него. Бъдете силни, бъдете добри с хората и бъдете щастливи.

Децата на Вана Уайт

Единственият брак на Вана Уайт беше с Джордж и те посрещнаха две деца в техния съюз: син Николас и дъщеря Джована.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 29 октомври 2018 г. в 8:36 ч. PDT

В друго интервю с По-близо седмично , майката даде актуална информация за децата си, разкривайки, че те всъщност не следват кариерата й, тя каза:

Синът ми е на 25, а дъщеря ми - на 22. Тя завършва колеж тази година, а синът ми е биологичен фермер. Той обича да отглежда зеленчуци и плодове и такива неща. Така че те са по пътя си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 1 юли 2018 г. в 16:05 ч. PDT

Вана е имала много сложна романтична история, но това, което е толкова красиво, е, че никога не се е отказвала от любовта. След като претърпя няколко сърдечни съкрушения и голяма трагедия, тя все пак отвори сърцето си, когато дойде времето. И сега тя е доволна от мъжа, когото е избрала.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации