Съвместимост на Лъв и Козирог - Огън + ЗемяСъвместими ли са Козирог и Лъв? Обикновено, когато два от тези знаци се съберат, това може да е подмятане по какъв начин нещата вървят по отношение на съвместимостта. Това е една от онези връзки, които имат шанс да се развият или да се провалят. Бъдещето на отношенията е в ръцете на двете страни. The

Обикновено, когато два от тези знаци се съберат, това може да е подмятане по какъв начин нещата вървят по отношение на съвместимостта. Това е една от онези връзки, които имат шанс да се развият или да се провалят. Бъдещето на отношенията е в ръцете на двете страни.Истината е, че това не е връзка, която е много лесна за поддържане.

Това е двойка, в която и двамата искат да поемат водещата роля в една връзка, а когато имате двама души, които искат да бъдат лидери, те може постоянно да се удрят с глави. Като добавим факта, че и двамата имат много силни личности, лесно е да се види, че предстои някакъв конфликт.

Тези двама души са горди и много уверени в това кои са. Така че въпросът ще се свежда до това дали ще позволят един на друг да поеме водеща роля, или могат да стигнат до компромис.

Ако и двамата са в състояние да изгладят и изгладят всички проблеми, които възникнат между тях, тогава гледате двойка, която не само може да постигне целта, която са им поставили, но всеки от тях ще донесе атрибути и качества на връзката, които другият ще оцени.Козирогът ще внесе по -фокусиран подход в живота на Лъв. В същото време предлага по -практични решения на проблемите, които и двамата биха могли да срещнат.

Лъвът ще внесе повече емоционален аспект във връзката, като в същото време ще донесе много позитивност и на двамата.Как са влюбени Козирог и Лъв?

Тази връзка има потенциал, но в същото време може да се развие по друг начин. Ако могат да работят заедно, те могат да имат здрави отношения, изградени на взаимен интерес един към друг и пригодност.

В някои от случаите те няма да могат да създадат връзка помежду си, която да продължи дълго, но ще открият, че ще се справят много по -добре, ако могат да си дадат малко малко малко пространство в отношенията. Ако и двамата чувстват, че не са задушени, това ще улесни отношенията и за двамата.

Това е двойка, която наистина е амбициозна и тук може да възникне проблем между тях двамата, защото в някои случаи лошата личностна черта на егоизма може да повдигне грозната му глава. Специално за Козирога, тъй като те предпочитат сами да постигнат величие, а не да споделят славата с никой друг. Това определено е нещо, което, ако им позволи да влязат помежду си, може да разруши основата на приятелството, върху която са изградили връзката си, както и цялата любов, която влагат в нея.

Ако искат да накарат нещата да работят, двамата наистина трябва да могат да контролират егото си и никога да не позволяват на гордостта си да извлече най -доброто от тях. Те имат инструментите да накарат нещата да работят, тъй като и двамата имат много качества, които се допълват взаимно.

Това по някакъв начин се счита за кармична връзка. И двамата ще преживеят много заедно и поради силните си личности те ще могат да образуват доста силна двойка. След това ще зависи от тях да видят дали нещата вървят както искат.

Козирогът е по -разумният от двамата. Те също са в състояние да внесат много баланс и мъдрост във връзката, което ще им помогне да се справят с ежедневието. Техният начин на живот е по -интровертен.

Лъвът, от друга страна, е екстроверт и обича понякога да се изфука малко. Това обаче ще бъде партньорът, който носи огъня и топлината на връзката. Те ще помогнат да се запали искрата, която ще поддържа връзката за дълго време.

Така че в общи линии тази двойка наистина има опит да накара нещата да работят, тъй като имат всички качества един в друг, за да го направят. Въпросът наистина се свежда до това дали те могат да контролират индивидуалната си гордост и егото си, за да могат да работят заедно, за да поддържат връзката.

Искате задълбочено ръководство за мач на Лъв Козирог? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Лъв | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса : Лъвът е малко прекалено крещящ за консервативната Кап, чийто черно-бял свят потиска Лео.

Селия: Ще ви хареса да насочите природозащитния Козирог към по -вълнуващи хоризонти. Козата разбира вашата нужда от престиж и статут.

Джен: Може да откриете, че Козирогът е твърде ограничен за вашите вкусове и Козирогът няма да оцени вашите способности и нужда да поеме всичко. Козирогът е свикнал да отговаря и няма вероятност да се поддава много често, което ще ви направи по -малко вероятен кандидат за добра половинка. Тази връзка може да работи, макар и с много усилия и в двете части, но може да се окаже по -голямо усилие, отколкото си струва.

Лидия: Всъщност няма истински обхват за вас двамата, тъй като това, което един от вас иска от живота, другият иска обратното. Ще има много разногласия след първите няколко месеца, когато се видяхте и това може да е мястото, където решавате да преоцените какво правите. Козирогът е твърде сериозен и ограничен в сравнение със свободния дух на Лъв, който не обича да бъде контролиран по никакъв начин. Като каза, че Лъв в никакъв случай не е ангелът, безгрижно харчи спестявания и е малко прекалено ударен, като изхвърля стотинките!

Всичко това обаче не означава, че не можете да оцелеете, ако смятате, че сте намерили истинската си половинка, а просто означава, че ще бъде много по -упорита работа. Уверете се, че и двамата правите компромиси и следите упоритостта си и ще стигнете до някъде много по -бързо. Лъвът трябва да погълне част от гордостта им, за да води, а Козирогът трябва да се откаже от проблемите с парите, за да зарадва Лъв.

Лора: Козирогът ще е склонен да разкрие по -сериозна, стабилна страна на Лъв. Лъв може да оживи Козирог донякъде и да покаже на козата как да се наслаждава по -често на плодовете на своя труд. Ако на Лъв му е достатъчно дивата страна на живота и търси по -стабилна връзка, Козирогът може да бъде идеалният тоник. И двата знака обичат символите на статуса и могат да работят добре заедно, постигайки добра репутация в живота.

Трейси: Лъвът и Козирогът също вероятно ще се сблъскат с финансите. Като цяло Козирогът може да е твърде разумен и интровертен за напускащия Лъв, което води до нестабилно партньорство.

Хайди : Козирогът има тенденция да бъде по -практичен, отколкото харесва Лъв, а Лъв има тенденция да бъде по -буен от това, за което Козирогът се грижи. Лъвът се радва на привързаност и Козирогът може да бъде малко сдържан в тази област. Всеки иска да доминира и най -вече има проблем да достави на другия емоционална сигурност.

Кели: Тази връзка ще има трудности, тъй като и двамата могат да бъдат много упорити да получат това, което искат. Ако обаче желаят да работят в тази област, има добри шансове за успех в дългосрочен план.

Маркъс : Лъвът и козата блестят заедно, често се наслаждават в сънищата си. Има голямо взаимно уважение, тъй като шефът Коза и упорития Лъв осъзнават, че всеки е срещнал съвпадението си. Мирът често процъфтява поради тази безизходица. Тези двамата обичат стабилността и затова често ще ги намерите да живеят хармонично в семейно блаженство.

Дейвид: Лъв обича големи жестове, големи емоции и много драма. Междувременно Козирогът обича да го играе значително по -хладно. Но те обичат по -фините неща в живота. Ако има пари, за да ги поддържате в стил, Козирогът може да бъде много съвместим знак за Лъв.

Мъж Козирог и жена Лъв

Лъв жени и Мъже Козирог са много различни един от друг; те са практически противоположни един на друг. И двамата имат много различни нагласи към живота, като Лъв смята, че мъжете Козирог са много изразителни и тихи, а Козирогът мисли, че жените Лъв са много драматични и непрактични. Но все пак те се намират един за друг привлекателни, защото има и други неща, които те намират за привлекателни един в друг, като Лъвът обича капризното чувство за хумор, а мъжете Козирог обичат живата и ярка природа на Жени Лъв .

Мъжете Козирог са много амбициозни хора, много дисциплинирани и предпочитат да живеят живота си безопасно, без да поемат никакви рискове.

Мъж Лъв и жена Козирог

Връзките между мъжете Лъв и Жени Козирог е много трудно, тъй като Козирогът и Лъвът имат напълно различни личности и са противоположни един на друг, имат напълно различни нагласи към живота. Жените Козирог намират мъжете Лъв за много драматични и непрактични, а мъжете Лъв смятат жените Козирог за изразителни и тихи. Но има и някои неща, които им харесват един в друг, като мъжете Лъв обичат чувството за хумор на Козирог, а жените Козирог откриват Мъже Лъв много жива и ярка. Жените Козирог обикновено са силно самодисциплинирани и са много амбициозни и искат животът им да бъде стабилен, затова избират по-безопасни и изпитани пътища през живота.

Приятелство Лъв и Козирог

Вашите най -добри приятели след това истински врагове, а след това отново най -добри приятели.

Връзка Козирог и Лъв

Като влюбени:

Ако бях ваш съсед, щеше да ми се зави свят, без да знам дали сте влюбени или не.

Дългосрочна връзка:

Изненадващо, ако можете да се справите с емоционалното возене в увеселителен парк, тази комбинация може да работи забележително добре.

Краткосрочна връзка:

По старому. Вашите най -добри приятели след това истински врагове, а след това отново най -добри приятели.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Среща с Лъв | Запознанства с Козирог

Лъв и КозирогСекс

Да бъдеш нечий най -добър приятел или истински враг е много силно емоционално състояние. При условие че и двамата сте в една и съща нагласа, времето, прекарано между чаршафите, никога няма да бъде скучно.

Лъв и Козирог сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Лъв в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог с Лъв Над всички резултати:

общ резултат 27%

Били ли сте във връзка Козирог-лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на зодиака

Козирог + Лъв

Популярни Публикации