Любовна съвместимост между зодиитеСъвместимостта на зодиака (или съвместимост с астрология / съвместимост с хороскоп) е известна също като синастрия и е най -популярният предмет в астрологията, който се опитва да изследва взаимоотношенията между хората чрез сравняване на техните натални хороскопи. Под натален хороскоп имаме предвид карта, въображаема снимка или диаграма, изобразяваща всички планети, присъстващи в Слънчевата система, както и тяхното зодиакално положение по време на вашето раждане. Ако искате да прочетете за съвместимостта на вашия знак, можете да използвате менютата по -долу, които ви отвеждат директно към страницата за съвместимост на определен знак. Съвместимост Овен Съвместимост Таурус Съвместимост Близнаци Съвместимост Рак Лео

Ако искате да прочетете за съвместимостта на вашия знак, можете да използвате менюта по -долу които ви отвеждат директно към страницата за съвместимост на определен знак.Овен Съвместимост
Съвместимост на Телец
Съвместимост на Близнаци
Съвместимост с рак
Съвместимост с Лъв
Съвместимост Дева
Съвместимост с Везни
Съвместимост със Скорпион
Съвместимост на Стрелец
Съвместимост с Козирог
Съвместимост Водолей
Съвместимост с Риби

Отидете тук за информация относно зодиакалните знаци в астрологията на връзките или Секс астрология

Можем да разглеждаме зодиака като кръг от звезди, които заобикалят нашата Слънчева система. Такива звезди действат като забележителности на нашето небе. Когато различни планети обикалят Слънцето с фиксирани скорости, изглежда, че тези планети са в едно конкретно съзвездие от сегментираните участъци в небето, наречено зодиак.

Различните зодии показват дванадесет вида духовна енергия и различни цели. Известно е, че всички планети в нашата Слънчева система са свързани с 1, а понякога и с 2 зодии.Тези асоциации определят характеристиките на хората, които принадлежат към зодиакалната карта и по този начин играят голяма роля в астрологичната съвместимост на човек с други индивиди.

Метод за установяване на съвместимостта

За да се установи степента на съвместимост, как сте съвместими с някой друг, както и по какви начини съществува съвместимостта, се използват рейтинги на числа, които се изчисляват чрез анализ: 1. Вид енергия (знаци)
 2. Различни сектори в диаграмата (къщи)
 3. Връзка между планетите

Тази оценка зависи изцяло от различни модели и разпределение на енергията в техните комбинирани, както и съответните диаграми.

Любовна съвместимост

В астрологията съвместимостта е важен аспект, който помага да се каже каква ще бъде връзката между двама души. Когато стигнем до контекста на съвместимостта на любовта, трябва да се разбере, че всички планети са свързани с различни видове любов, например:

 1. Венера е известна като планетата, свързана с качества като привличане, романтична природа и привързаност. Планетата е свързана със знаците Телец и Везни.
 2. Характеристиките като страст и секс са свързани с планетата Марс, която е свързана със зодиакалните знаци Скорпион и Овен.
 3. Знакът Лъв е свързан със Слънцето, което е свързано с качества като взаимна чест и признателност към другия партньор.

Наталната карта

Наталните карти ясно описват енергиите, които човек има. Тези диаграми също помагат на преводача да прецени както начина, така и начина, по който някой обича други хора. За да дадем пример, можем да кажем, че ако човек Скорпион има Венера, тогава такъв човек ще бъде привързан към партньора си по мистичен и емоционално интензивен начин. Но ако един Телец има Марс, тогава начинът, по който обича партньора си, ще бъде бавен и чувствен заедно с техния уникален и еротичен стил.

Аспекти в сравнение на диаграми

Темата за аспектите обикновено описва различните видове взаимоотношения, които съществуват между планетите. Има аспекти, които съществуват между различните планети, които присъстват в техните натални карти за всички хора. Тези аспекти подчертават психологическите силни страни на всеки отделен човек, природните благословения, слабостите и личните демони. Различни предизвикателства или съвместимости, както и несъвместимости, са илюстрирани с помощта на аспекти между изучаваните хора.

Повечето астролози са съгласни, че трябва да има подходящ баланс между слабости и силни страни във всяка връзка. Много прилики и равни черти на личността може да са непродуктивни и скучни.

Този факт е ясно илюстриран чрез разглеждане на астрономически близнаци, които през по -голямата част от времето имат равни равнини на планетите и които са родени на едно и също място и време, но не винаги имат съвместимост помежду си. По този начин, за да се създаде положителна синастрия между двама души и техните рождени карти, това, което е необходимо, е подходящо съчетание между техните енергии и допълващите енергии, които имат.

Полярността на различните зодии

Всичките 12 зодии са разделени в 2 категории въз основа на качествата, които представляват, като например:

Мъжки и силови знаци

 1. Овен
 2. Везни
 3. Водолей
 4. Лъв
 5. зодия Близнаци
 6. Стрелец

Женски и романтични знаци

 1. риба
 2. Козирог
 3. Рак
 4. Телец
 5. зодия Дева
 6. Скорпион

Ако търсите идеалния си партньор и искате да знаете дали между вас и бъдещия ви партньор ще има съвместимост по хороскоп, тогава познаването на различните черти на личността на хората във всяка от зодиите е доста важно. Съвместимостта с хороскопа е от съществено значение, тъй като помага да се развие по-добро разбиране между партньорите в живота и да се създадат успешни дългосрочни отношения.

Трябва също така да отбележим, че астрологията ни дава само голи факти за чертите на хората с различни зодии, по отношение на потенциала, с който тези хора са родени. Хората обаче се развиват и променят през живота си и повечето от нас се опитват да се борят и да се отърват от лошите навици, които имаме по природа. Съвместимостта с хороскопа действа точно така, когато става въпрос за романтични отношения. Той просто дава фундаменталната съвместимост между двама души с дадени зодии. Никога не трябва да се използва за прогнозиране колко дълго ще продължи една връзка, тъй като успехът на една връзка зависи от това как двама души се опитват да се разбират и да се обичат. Щастливата връзка се изгражда, като се дава любов и разбиране и се оставят лоши черти, които биха застрашили съвместимостта между двама души.

Този сайт е посветен на Хороскоп Съвместимост и обхваща проблемите със съвместимостта на всеки отделен зодиакален знак с останалите на стотици страници.

Можете да започнете да проверявате обясненията за съвместимост на хороскопа за всеки знак, като изберете съответната страница от менюто. Отделни страници за зодии съдържат връзки за съвместимостта на този знак с всеки друг знак, така че можете да намерите подробности за съвместимостта на хороскопа на всеки зодиакален кръст, съвпадащ с останалите.

зодиакални знаци за съвместимост
Популярни Публикации