Звездата на „Криминални умове“ Шемар Мур обяснява защо се е държал на голямо разстояние от баща си: „Защитавам майка си“Последната актуална новина „Криминални умове“ Звездата Шемар Мур обяснява защо е държал огромно разстояние от баща си: „Защитавам майка си“ на Fabiosa

Популярният американски актьор Шемар Мур се премести по света с майка си и те са много близки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 15 август 2015 г. в 12:04 PDT

Заедно те се установяват в Северна Калифорния, където Мур започва като модел, преди да се присъедини към актьорите Млади и неспокойни .За всички не е тайна, че Шемар Мур много обича майка си и той продължава да го повтаря отново и отново. Освен това актьорът твърди, че жените всъщност го харесват, защото начинът, по който се отнасяш към майка си, е барометърът на това как този мъж ще се отнася към жената си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 25 август 2015 г. в 6:41 PDTВижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 24 юли 2016 г. от 10:30 PDT

Връзки с татко

Въпреки това отношенията му с баща не са толкова добри. По време на интервюто с Лари Кинг, Шемар Мур обясни обтегнатите си отношения с баща си и разкри защо все още държи на разстояние.Шеман каза, че баща е в живота му, но при неговите условия, тъй като трябва да защитава майка си. Бащата на Мур не беше добър към майка си, така че трябваше да се дистанцира, за да защити семейството.

Защитавам майка си.

Независимо от това, актьорът е изключително грижовен и подкрепящ син. Шърман купи на баща си място, за да го пази, и пожелава най-доброто за него. Въпреки това той добави, че от него зависи да живее живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 21 март 2018 г. в 9:38 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 19 април 2013 г. в 12:33 PDT

Подкрепата на мама е нейната битка

Шемар Мур подкрепя майка си в нейната битка с множествена склероза Престъпни умове актьор научи много за болестта като цяло и какво да направи, за да може да помогне на майката.

Просто трябваше да се проверя и да кажа: ‘Слушай, тя се страхува и иска помощ, така че нека й помогнем да се обърне в правилната посока. Току-що научих за лекарствата и научих как това влияе на различните хора. Преди пет години си мислехме, че тя ще бъде обвързана с инвалидни колички. След това, просто като си направихме домашна работа и наистина видяхме за какво става дума за МС, научихме, че МС й влияе, но не изцяло. Успяхме да бъдем конкретни относно МС и други фактори в нейния живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 13 Май 2018 в 11:41 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 12 септември 2017 г. в 11:39 PDT

Шемар Мур разкри за обтегнатите му отношения с баща, като каза, че трябва да защитава майка си, която толкова много обича.

Популярни Публикации