Какво няма да направите за любов: Историята на провален брак между Стив Маккуин и Али Макграу- Какво няма да направите за любов: Историята на проваления брак между Стив Маккуин и Али Макграу - Знаменитости - Fabiosa

Още през 70-те години на миналия век най-вълнуващата двойка на Холивуд са лошото момче No1 Стив Маккуин и любимата на Америка Али Макграу.

По време на брака им през 1973 г. Маккуин беше на върха на кариерата си с академична награда номинация и впечатляваща филмография за показване за нея. MacGraw, от друга страна, тъкмо беше на път да се превърне в една от най-търсените актриси в Холивуд, но любовта се намеси.

чрез GIPHYКакво й струваше бракът на Али Макгра със Стив Маккуин

Кариерата на Али Макграу избухна през 1970 г. с пускането на Любовна история , която й донесе номинация за Оскар за най-добра актриса. Следващият й игрален филм, Бягството (1972), е написана в звездите, защото тогава тя се запознава с Маккуин. По това време, през 1972 г., MacGraw участва само в 4 филма, някои от които получиха високо признание на критиката. Тя обаче не се появи в нищо друго до 1978 г. И така, какво се случи?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Стивън и Джейн Хокинг: Невероятна любовна история на най-известния физик на всички временаМаккуин и Макграу се срещнаха по време на снимките на Бягството (1972) и бързо се свързват помежду си. Актрисата дори напусна съпруга си, известния продуцент Робърт Евънс, от когото имаше син.

Бягството (1972) / Първи художнициБях обсебен от Стив от момента, в който той влезе в моя свят.

Вихрената романтика победи Али и тя се фокусира изцяло върху брака си с Маккуин. Те живееха със сина й и децата на Стив в Малибу, прекарвайки дните си на плажа и се наслаждавайки на най-добрата мечта. Но не продължи дълго.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От първата целувка до последния дъх: любовна история на Том и Мелинда Джоунс

Още в началото на връзката им Макгроу се отказа от кариерата си за Маккуин. След известно време започнаха множество афери и Стив започна да обижда вербално Али. Тя знаеше какво трябва да направи, но в преддоговорното споразумение беше посочено, че MacGraw няма права върху парите или активите на McQueen, така че Али остава с него.

Той беше лудо влюбен в нея до деня, в който умря.

Въпреки измамите и промените в настроението на Маккуин, техните приятели си спомнят, че Стив смята Али за любовта на живота си. Дори я водеше на снимачната площадка, за да прекарва повече време заедно.

Бягството (1972) / Първи художници

Бракът им приключи през 1978 г., след екстремни върхове и спадове. Али продължи актьорската си кариера, но никога не се ожени повторно и Стив почина през 1980 г. на 50-годишна възраст.

Как се чувства Али сега?

Днес единственото съжаление на MacGraw е, че тя и Маккуин така и не успяха да разрешат проблемите си. Али казва, че е приятелка с двама от другите си бивши съпрузи и си пожелава да е била близка и със Стив.

В момента Макграу живее сама в голяма къща в Санта Фе, където често я посещават приятели и семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Двойката на Холивуд от 1930 г.: Трагичната любовна история на Кларк Гейбъл и Карол Ломбард

Популярни Публикации