Морган Фрийман трябва да носи специална ръкавица в лявата си ръка. Защо?- Морган Фрийман трябва да носи специална ръкавица на лявата си ръка. Защо? - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Ако сте фен на Morgan Freeman, тогава най-вероятно сте забелязали една ръкавица, която актьорът понякога носи на лявата си ръка. Г-н Фрийман беше забелязан да носи ръкавицата на наградите на Гилдията на екранните актьори през 2018 г. и на много други поводи, но за какво е?gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морган Фрийман и други известни личности с фибромиалгия смело говорят за тяхното състояние

През 2008 г. г-н Фрийман претърпя автомобилна катастрофа, която нарани лявото му рамо, ръка и ръка. Лекарите оперираха лявата ръка на актьора в продължение на няколко часа и първоначалната прогноза беше добра - очакваше се той да възвърне функцията на ръката след няколко години.

gettyimagesСлед 10 години обаче лявата ръка на актьора все още е парализирана и той трябва да носи компресионна ръкавица, за да стимулира циркулацията и да предотврати обединяването на кръвта. The Отивате със стил звезда също страда от болка от фибромиалгия, засягаща лявата му ръка.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морган Фрийман страда от фибромиглия, но има прост съвет да остане енергичен

Г-н Фрийман приема загубата на функция в лявата си ръка в крачка (между другото той е левичар). Трябваше да се откаже от някои от хобитата си, но не се отказа от актьорството. Актьорът каза в интервю, на което даде Esquire през 2012 г:

Има смисъл от промени като тези. Трябва да премина към други неща, към други концепции за себе си. Играя голф. Все още работя. И мога да бъда доста щастлив, просто разхождайки се по земята.

gettyimages

Нещастната катастрофа счупи ръката на Морган Фрийман, но не сломи духа му. Актьорът е на 80 години и изглежда скоро няма да се пенсионира. Надяваме се да видим още много филми с човека, който е направил Изкуплението на Шоушенк, Брус Всемогъщ, и други страхотни филми.

Източник: ПОПСУГАР , Daily Mail онлайн , Могъщият , Esquire

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: SAG 2018 Почетен Morgan Freeman с награда за цял живот за своя принос в индустрията

Популярни Публикации