Съвместимост Водолей и Рак - Въздух + ВодаОбратно, има много разлики между Рак и Водолей. Там, където Ракът е емоционален и носи сърцето си на ръкава си, Водолеят е откъснат и се интересува повече от идеи, отколкото от емоции. Те могат да се дразнят взаимно, ако се позволи на различията им да изплуват по грешен начин. Ракът е много домашен зодиакален знак. Те са

В повечето случаи, когато тези двамата се съберат, много пъти те стигат до фазата на запознанства и не продължават повече. Съвместимостта между тях се счита за доста ниска, но трябва да осъзнаете, че това не е връзка, която е наистина невъзможно да се осъществи.Тук имате работа с два знака, които са много упорити и упорити. Така че, ако наистина искат да създадат връзка, те могат да го направят. Важното е, че те наистина трябва да рискуват един друг и да се опознаят.

Това е една от онези взаимоотношения, които дори и да има разлики между тях, ако могат да вложат много страст във връзката и да работят заедно, те може би ще успеят да изгладят много от различията, които стоят помежду им.

Как са влюбени Водолей и Рак?

Това е връзка, в която изглежда, че това са двете страни на монетата. От едната страна на нещата имате Ракове, които са доста консервативни и по -скоро фиксирани в начините си, те са по -скоро от типа домашни хора. От другата страна на нещата Водолеите харесват независимостта и дори да са във връзка, те биха искали да се чувстват малко освободени едновременно.Това в действителност може да причини някои проблеми между двамата, защото Водолеите може да се чувстват ограничени във връзка с рак, а от друга страна, ракът може да се чувства нестабилен с партньора си. И двете неща могат да бъдат рецепта за бедствие.

Другото, което трябва да имате предвид, е, че Раковете наистина обичат да имат много непрекъснато внимание върху тях и понякога могат да бъдат много взискателни в една връзка. Това се дължи на факта, че те винаги искат да се чувстват като обичани. В очите на Водолеите това всъщност може да намали търсената от тях свобода, което може да ги изплаши. Това не означава, че те търсят свобода да излязат и да бъдат с някой друг, просто искат и малко време сами.Както при всички взаимоотношения, трябва да погледнете положителните страни. Тук имаме два знака, които са много верни и лоялни един към друг, и двете са доста решителни и упорити да накарат нещата да работят, ако искат.

По всички причини тази връзка по своята същност обикновено не се получава, но ако има много добра комуникация между двамата, стремежът и волята за успех и най -важното любовта, тогава всичко е възможно за тези двамата.

Искате задълбочено ръководство за мач Водолей Рак? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен рак | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Водоносецът само ще наводни Рака с несигурност. Страстите също ще се чувстват влажни.

Селия: Никога не се чувствате напълно сигурни - Водолеите изглеждат толкова емоционално откъснати Не се опитвайте да водите или насочвате Водоноса - това не може да се направи.

Джен: Вероятно ще откриете, че Водолеите и техните нетърпеливи и идеалистични начини са повече, отколкото можете да се справите. Склонни сте да бъдете чувствителни и уязвими и може да е трудно за Водолея да намери вълнение в тази връзка. Водолеят има нужда от вълнение, което противоречи на вашите опитомени начини. Ако Водолеят може да се научи да се установи в безопасната зона, която трябва да предложите, вие двамата можете да създадете любяща и приключенска връзка.

Лидия: Това вероятно няма да е най -добрата комбинация, тъй като никога няма да можете да имате тази перфектна картина, без някой от вас да се откаже от това кой сте и това няма да се отрази добре на никой от вас. Вие сте твърде различни в толкова много области, за да можете да имате дълготрайна, стабилна и надеждна връзка. Ракът се нуждае от постоянна подкрепа и уверение и домът е много важно място, на което този звезден знак да се примири. Където като Водолей ще откаже да бъде заключен на закрито, гледайки всеки ден да минава, без да е направил нещо важно.

Водолеите са много отворени и любящи хора и това не се ограничава само до техния партньор, голяма част от Рака ще мрази да вижда привързаности, раздавани волево или неволно и с течение на времето Ракът ще издуха, като види, че това се случва постоянно и единственият изход ще бъде за трябва да имате свой собствен живот, както и този, който споделяте заедно.

Лора: Двойката Водолей и Рак вероятно ще бъде очарована един от друг в началото, и двамата имат естествена любов към хората и споделят хумор от подобен тип. Въпреки това, когато Водолеите искат да купонясват, а Ракът да остане у дома, те ще трябва да намерят по -общи точки. Ако Ракът може да се отдаде на Водолеите малко по -социално и ако Водолеят може да пропусне социален излет, те биха могли да се справят добре заедно.

Трейси: Ракът и Водолеят могат да се скарат, тъй като и двамата могат да имат противоречиви вкусове и идеи. Въпреки че това е непредвидим мач, те биха могли да научат много един от друг. Успехът може да бъде постигнат, ако единият партньор е покорен и остави другия да води.

Хайди : Това е сблъсък в личностите, като Водолеите са непредсказуеми, а Ракът е предпазлив. Ракът изглежда топъл и любящ, докато на повърхността Водолеят е склонен да бъде хладен и далечен. Двамата вероятно ще си наранят чувствата един на друг повече от всичко. В тази връзка не се случва много, освен ако, разбира се, всеки партньор няма желание да промени начина си.

Кели: Тази връзка може да бъде много трудна и за двете страни. Водолеят може да намери нуждата от Рак за стабилност малко ограничаваща, а Ракът ще намери въздушния подход на Водолея много досаден след известно време.

Маркъс : Замисленият, емоционален Рак ще открие, че независимата отчужденост на Водолея влудява. Раците се нуждаят от внимание и успокоение и много от тях, а дори и тогава те никога не се чувстват напълно обичани. Водолеят, от друга страна, е по -добър с групи, отколкото интимност един на един. Те са знак за зоната и е много трудно да излязат от облаците и да ги накарат да се съсредоточат. Тези две са малко вероятно сдвояване.

Дейвид: Топлина срещу откъсване. Подхранване срещу прохлада. Не е съвпадение от далечен удар, въпреки че никога не знаеш кога някой ще се противопостави на коефициента.

Мъж Водолей и жена Рак

Никога не е лесно за жена Рак и Мъж Водолей да се разбираме добре един с друг, тъй като единият е Въздух, а друг е Вода. Все пак взаимното привличане може да се получи и за двамата. Мъжът Водолей е спокоен отвън, а вътре е изпълнен с ревност и жар. Той обича свободата и не иска никой да забранява неговата свобода или свободата на другите. Това е добре за а Жена Рак но това понякога може да противоречи на нейната собственическа природа. За да продължи връзката дълго, са необходими много жертви и отдаденост, точно както майка, която отглежда детето си, прави много жертви за него.

Мъж Рак и Жена Водолей

Раковите мъже са забелязани като някакви интроверти. Те обичат да бъдат приятелски настроени, но не чак толкова. Това качество е доста противоположно на това на жените Водолей. The мъже рак са влюбени в печеленето на пари, докато жените Водолей обичат да се забавляват, без да имат проблеми да печелят пари. Тези основни различия са причините повечето Жени Водолей и раковите мъже не се получават. Любовният им живот се превръща в главоболие и за двамата, колкото и да се опитват да го накарат да работи. Крайното решение се разделя. Много рядко се развиват дългосрочни отношения.

Приятелство Водолей и Рак

Вашите противоположности биха могли да ви накарат да се намерите много интересни и да станете най -добри приятели.

Връзка Рак и Водолей

Като влюбени:

Можете да намерите добра основа за двойката като любовници, при условие че никой от вас не иска или не очаква да бъде поставен на пиедестал.

Дългосрочна връзка:

Може да се свържете добре, но всеки от вас ще се нуждае от собствени интереси, за да поддържа тази връзка жива в дългосрочен план.

Краткосрочна връзка:

Може да откриете, че вашите мнения един за друг в краткосрочен план почти не съществуват, тъй като ще отнеме известно време, за да спечелите уважение един към друг.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Рак | Среща с Лъв

Водолей и РакСекс

Между сълзите и виковете на разочарование ще се озовете в емоционалното небе.

Водолей и рак сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Рак в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолея с Рак по всички точки:

общ резултат 31%

Били ли сте във връзка Рак-Водолей? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс за съвместимост с рака | Индекс на съвместимост на зодиака

рак + Водолей

Популярни Публикации