Съвместимост на Козирог и Рак - Земя + ВодаСъвместими ли са Козирог и Рак? В традиционния смисъл се смята, че тези двамата обикновено могат да станат добра двойка, ако вложат работата. Тяхната съвместимост се счита за средната страна на нещата. Това не означава, че една връзка не може да цъфти от тази комбинация, а просто означава, че има

В традиционния смисъл се смята, че тези двамата обикновено могат да станат добра двойка, ако вложат работата. Тяхната съвместимост се счита за средната страна на нещата. Това не означава, че една връзка не може да разцъфне от тази комбинация, а просто означава, че има още малко работа, която трябва да се свърши, за да работи.

Това наистина се свежда до това как изразяват чувствата си. Комуникацията за чувствата в една връзка очевидно е много важна и понякога е направо критична.

Ракът е един от по -сантименталните и емоционални знаци на зодиака. Това са хората, които наистина се нуждаят от много любов и привързаност, особено прояви на привързаност, за да знаят, че партньорът им наистина се грижи. Това наистина им идва на сърце, те са по -малко загрижени за материалистичните аспекти на живота.

От другата страна на нещата Козирогът изпитва много трудно изразяване на чувствата, които имат в сърцето си, и е в състояние да се отвори за мислите си, когато става въпрос за любов. Понякога те могат да бъдат материалистични, но не винаги, но придават голямо значение на това да се поставят в добро финансово положение.

Как са влюбени Ракът и Козирогът?Връзката между тях е доста сложна. Гледате двойка, която напълно ще разбере кой е техният партньор и как работят. Проблемът се свежда до факта, че и двамата ще преминат от една крайност в друга. Една минута те са лудо влюбени един в друг, на следващата минута са в много напрегнат спор. Тогава този ожесточен спор приключва и те отново се обичат. Това може да ги изтощи, ако нямат много любов помежду си.

Раковият човек в тази връзка може да бъде много упорит и в повечето случаи често те са тези, които подбуждат нещата. Въпреки че Козирогът обикновено има стена нагоре, ракът може да я събори. В замяна на това Козирогът ще ги изненада със състрадание и нежност, които не са очаквали, способност да бъдат стабилни в любовта и да водят начин на живот, който комплиментира този, който ракът обича да живее.Козирогът може да внесе много стабилност и баланс в живота на рака. Това е нещо, от което те наистина се нуждаят. Едно нещо обаче, което трябва да се спомене, е, че те няма да получат сантименталност и романтика, които наистина обичат и искат.

Така че, въпреки че тази връзка се счита за средна от страна на съвместимостта, с много търпение, открита комуникация, любов и способност за компромиси, тази връзка всъщност може да стане дори по -добра, отколкото потенциално биха очаквали. Това няма да навреди на връзката, като вкара малко романтика и сантиментални моменти, за да я завърши.

Искате задълбочено ръководство за мач Рак Козирог? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен рак | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Страстите могат да летят, но може да не виждате очи в очи практическите неща. Капачката просто не е достатъчно чувствителна към емоционалните нужди на Рака.

Селия: Противоположният ви знак е практичен, стабилен, предпазлив, решителен - и труден за разбиране.

Джен: С амбицията и естествената способност на Козирога да поеме властта, ще намерите това лесно положение, в което да се установите. Намирате за утешително да оставите някой друг да се грижи за вас, което Козирогът ще направи точно. Козирогът ще оцени вашите грижовни и симпатични качества. Вие двамата имате много работа за вас в тази връзка, но комуникацията ще бъде ключът.

Лидия: Това ще започне най -добре, като и двамата сте много обичани и сексуални за начало. С течение на времето тази връзка ще започне да отпада, тъй като Козирогът се опитва да започне да организира всичко и няма начин да свържете Рака по този начин и да получите добър резултат! Ракът изисква пълна отдаденост и това е трудно да се почувства от Козирог, защото въпреки че Козирозите са подкрепящи и любящи, те също са много фокусирани върху други части от живота си. Имате много от същите идеи и теории зад живота, като парите и дома, така че има място за обхват, ако сте готови да работите усилено в този любовен мач.

Ако Ракът може да контролира чувствата си малко и да се опита да не вижда всичко по толкова емоционален начин, това ще помогне на Козирога да поддържа връзката по подходящ начин. Не се изненадвайте, ако понякога имате изблици на нерв, произтичащи от двете страни!

Лора: Ракът Ракът ще се възхищава на светския начин, по който Козирогът се държи, докато Козирогът ще бъде привлечен от емоционалното спокойствие на Рака. Намирайки се в противоположните краища на зодиака, всеки човек предлага това, което липсва на другия. Козирогът издига Рака нагоре в света на възможностите, докато Ракът показва на Козирога как да се възползва от емоционалната си страна - далеч от по -студения, откъснат бизнес свят.

Трейси: Козирог и Рак могат да работят добре заедно и биха могли да имат сходни интереси. Успешна връзка е вероятно, ако има стабилна домашна среда.

Хайди : Физическото привличане започва тази двойка. Ракът изисква внимание, което Козирогът може да не може да осигури напълно и Козирогът може да стане хладен и далечен, което разстройва Рака. Козирогът може да бъде доминиращ по природа и в резултат на това Ракът може да стане раздразнителен и критичен. Емоционалният раздор, който всеки издържа един от друг, може да не ги задържи заедно.

Кели: Тази връзка може да работи, тъй като и двата знака имат голяма нужда от сигурност, стабилност и семейство. Единствената проблемна област е в чувствата; Козирогът може да е малко студен и отвратителен за привързания Рак.

Маркъс : Тези два са противоположни слънчеви знаци на астрологичното колело на живота. Това не е непременно негативно нещо, всъщност означава, че имате много да научите един от друг и бихте могли да се възползвате много от романтиката заедно. Раците и Козирозите имат състрадание и разбиране и това ще ви помогне да постигнете прекрасна хармония.

Дейвид: Противоположностите наистина се привличат, но има предимства и недостатъци. Козирогът е разумен и ориентиран към правилата, а Ракът е капризен и интуитивен. Когато е правилно, Ракът се чувства защитен, а Козирогът се чувства обичан. С взаимната си любов към семейството, Козирогът може да бъде много съвместим знак за Рак.

Мъж Козирог и жена Рак

Въпреки че тези зодии са противоположни, но все пак връзката може да продължи достатъчно дълго и двойката ще бъде весела. Мъжът Козирог има силата на волята и решимостта да извлече максимума от живота. Жената Рак е символ на любов към него и той се радва да получи нейната любов, обич и преданост и я оценява истински. Мъж Козирог и жената Рак могат да се радват на щастлива връзка, ако и двамата се опитат да потиснат инстинктите си. Козирогът се опитва да използва другите в своя полза и това е против чувствителната природа на Жена Рак така че мъжът Козирог трябва да се опита да избягва такива неща.

Мъж Рак и жена Козирог

Рак мъже и Жени Козирог са пълни противоположности един на друг и противоположността е основната причина те да се намират толкова очарователни. Те имат различни качества и се допълват за различни неща в живота. Единственият атрибут на сходство при мъжете Рак и жените Козирог е, че те са готови да се ангажират с връзки и са наистина надеждни. Но поради разликата в чувството им за изразяване, може да има няколко трудности в началото на връзката. Мъже Рак имат чувствителна природа и имат много харизма, която може да очарова и впечатли всяка жена.

Приятелство Козирог и Рак

Имате черти да бъдете двама от верните приятели.

Връзка Рак и Козирог

Като влюбени:

Ще бъдете благочестиви искрени и ще се гледате един друг с голяма обич.

Дългосрочна връзка:

Съвпадение, направено в небето.

Краткосрочна връзка:

Трябва да има незабавно привличане и може да се почувствате така, сякаш се познавате от години.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Рак | Запознанства с Козирог

Козирог и РакСекс

След като двамата влезете между чаршафите, няма да можете да си представите да правите любов с друг партньор.

Козирог и рак сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Рак в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог с Рак във всички точки:

общ резултат 84%

Били ли сте във връзка Козирог-рак? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс за съвместимост с рака | Индекс на съвместимост на зодиака

рак + козирог

Популярни Публикации