Мъж Козирог - секс, привличане и неговата личностГай Козирог О, знам твърде добре за тези момчета. Добре, те са като животни преди всичко. Говоря сексуално, разбира се, но освен това, добре, градът с влакче в увеселителен парк: една минута те смятат за блестящ, а следващата добре, настрана е твърде мека дума. Те всъщност не се интересуват от партита, но когато са на тях, те могат да командват приятна малка внимателна група, която да ги изслуша. Той винаги се страхува, че не го харесвате, че приятелите му няма да присъстват, ако има проблеми и има нужда от тях. Той е уплашен

О, знам твърде добре за тези момчета. Добре, те са като животни преди всичко. Говоря сексуално, разбира се, но освен това, добре, градът с влакче в увеселителен парк: една минута те смятат за блестящ, а следващата добре, настрана е твърде мека дума. Те всъщност не се интересуват от партита, но когато са на тях, те могат да командват приятна малка внимателна група, която да ги изслуша. Винаги се страхува, че не го харесвате, че приятелите му няма да бъдат там, ако той има проблеми и има нужда от тях. Страхува се от нужда. За да привлече вниманието на този човек, за щастие, той трябва да бъде ориентиран към целите и да бъде пчела-работник. Това момче гори в него тайни огньове, от вида, които са силно емоционални. Ааа, и са много чувствени. . . .Какво ще научите:

Човек Козирог Личност

добре

 • има благородно и топло сърце
 • Сериозен човек по природа, но никога скучен
 • Стабилен и трудолюбив, човек, който е много дисциплиниран.
 • Защитен спрямо тези, които наистина обича, което го прави гореща тема за дългосрочна връзка.
 • Когато се влюби, той е верен и изключително страстен
 • Обича да разсмива хората, друга е историята, ако чувството му за хумор е добро или куцо.

Лошо

 • спокоен външен вид, не толкова еднакъв отвътре.
 • Той е ужасен от провала
 • Може да е донякъде детинско
 • Не е най -романтичният мъж от знаците

Морската коза е неговият символ

Като символ на Козирог морската коза изглежда доста необичайна. Това се дължи главно на факта, че е митично създание. точно като козите в реалния живот те са склонни да изкачват пословични планини и да превъзхождат всичко, за което си помислят. Вместо да бъдат самонадеяни, суетни или дори смятани за екстравагантни, тези мъже са много груби и издръжливи.Сатурн е неговият владетел

Сатурн е владетелят на Козирог. Този човек е надежден, самодисциплиниран и отговорен. Той научава от тази енергия какво означава съзряване и поемане на пълна отговорност. Когато се занимавате с този човек, е важно да уважавате неговата енергия на Сатурн.

Ако сте в синхрон със Сатурн, той е мощен спътник и приятел. Противопоставянето на Сатурн ще ви остави в състояние на конфликт.Каквито и отношения да имате с тях, от вас се очаква да останете до тях. В противен случай може да искате да внимавате.

Въпреки че може да звучи грубо, Козирогът е добър партньор. Той може да изгради любовни отношения с партньора си и да стане отдаден съпруг, ако се оженят. Освен това той може да бъде и добър баща. Докато всички играят по правилата, той е напълно добре.

Земята е неговият елемент

Тъй като той е приземен човек, не е изненадващо, че е земен знак. Неговият фокусиран характер го кара да постигне целите си. Въпреки консервативния си характер, тези мъже са склонни да не са борбени или конкурентни.

Те почти винаги първо ще достигнат целта или дестинацията си, но рядко следват това, което би се считало за по -традиционни начини за достигане до там.

Тези мъже са много спокойни и винаги се опитват да накарат другите хора да се чувстват спокойни или спокойни. Въпреки това понякога те могат да изглеждат срамежливи, плахи или дори сдържани. Това често е така, защото те смятат, че не е нужно да демонстрират кои са.

Семейството и домът му са много важни за него. Той очаква партньорът му да го подкрепя във всичко, което прави и във всичко, към което се стреми. Той вижда семейството си като продължение на себе си, а не просто като част от живота си. Той вярва, че ако семейството му се справя добре, той се справя добре!

Кардиналът е неговото качество

Определено е подходящо Козирогът да бъде под кардиналния знак, тъй като този човек е със силна воля. Лидерството е в неговата природа, не защото има влияние, а защото знае какво трябва да се направи.

Той е човек, който определено няма да ви измами или ще ви отведе в грешна посока. Той е човек, на когото можете да положите цялото си доверие.

Мъж Козирог

Любовните отношения не са лесни за Козирог човек. Той има самотно качество, което наистина го затруднява да се довери на друг човек; толкова емоционално отношенията се превръщат в предизвикателство за него. По определен начин сякаш се откъсва от спонтанността.

Тъй като той държи абсолютен контрол върху своя работен/бизнес живот, той наистина трудно споделя отговорността с партньор и това може да бъде източник на проблеми. Освен това той изглежда напълно готин и самоуверен, когато в действителност се нуждае от жена, която постоянно да му казва колко много го обича и му се възхищава ... това е жизненоважно за егото му.

Ако дадете на егото му тласък, от който се нуждае, той ще се обвърже с вас толкова дълго, колкото го искате наоколо. Той е верен любовник, който не само не чувства, но и не може да разбере необходимостта да се отклони.

Противно на това, което бихте си помислили, въз основа на горното мнение, в Козирога има известен романтизъм. Независимо от това, необходимостта му да направи най -добрия избор за бъдещето си е преди всичко и затова той ще жертва романтизма и ще избере жена, която ще служи добре на амбициите му.

Те се женят или много млади, или много стари. Тези, които се женят по -късно в живота, ще бъдат по -щастливи, защото има вероятност дотогава той да е сигурен финансово и по този начин по -малко предпазлив от любовта.

Като любовник, той обича плюшена обстановка ... докато други може да харесат колата или пода, Козирогът ще иска своето легло с кралски размери и копринени чаршафи.

Малко жени ще имат основание да се оплакват от него в леглото, защото той е похотлив и сръчен ... той със сигурност компенсира това поради липсата на въображение и романтизъм.

Не се притеснявайте, той просто може да ви изненада с случаен акт на импулсивност като изненадващо пътуване до Париж за интимен празник.

Характеристики на мъж Козирог

Срамежливият човек с големи амбиции. Не забравяйте да се смеете на шегите му, дори и да не са толкова смешни. Той ще се стреми към работата, която трябва да свърши, ако не ви харесва работата му, оставете го на мира. Старомоден и тъп, ако натиснете, ако не искате да знаете, тогава не питайте, защото той ще ви каже и това може да не е отговорът, който искате да чуете!

Как да привлечем вниманието на мъж Козирог

На какво да се съсредоточим:

 • Той е практичен и ефективен. Така че той може да управлява парите си много добре. Покажете му, че имате същата способност да управлявате финансите си. Ако нямате същите способности, опитайте се да се научите.
 • Що се отнася до любовта, той е истински вярващ в действията, които говорят по -силно от думите. Така че, ако любовта започва да пълзи в сърцето ви към този мъж, важно е да му го покажете. Когато види, че наистина го обичаш, ще му бъде много по -лесно да произнесе думите „Обичам те“.
 • Някои мъже Козирог се занимават с проблеми със самочувствието. Най -доброто, което бихте могли да бъдете за него, е да му бъдете мажоретка. Покажете му, че напълно вярвате в него и мечтите му. Дайте му тази увереност, която му липсва.
 • Харесва преследването на жена. Така че оставете го да се наслади малко на преследването, преди да го навиете.
 • Той наистина има голямо значение за семейството. Така че, ако нещата започнат да стават интензивни между вас двамата, го интегрирайте в семейния си начин на живот. Гарантирано е, че дори и да не ви е запознал със семейството си, със сигурност ще получите тази покана доста бързо.
 • Този човек почти живее според рутината. Той е много методичен в организацията на живота си. Покажете му, че и вие можете да планирате ежедневните си дейности.

Какво да не правите:

 • Ако обмисляте връзка с този мъж, опитайте се да разберете, че нещата ще се движат малко бавно. Той ще иска кариера и финансова стабилност, преди да си проправи път към брачния олтар.
 • Ако мислите да промените начина на живот на този мъж, помислете отново. Не обича да променя нещата, които му харесват.
 • Не действайте непредсказуемо около този човек. Покажете, че имате хладен спокоен начин за себе си. Винаги практикувайте самоконтрол. Непостоянното действие около него само ще го отблъсне.
 • Това не е човекът, който ще се поддаде на ласкателство. Така че не опитвайте това като начин да постигнете своя път.

Как да привлечем мъж Козирог

Как да привлечем мъж Козирог. За перфектния, причудлив и социално привлекателен мъж мъж Козирог е идеалният човек за вас. Мъжете Козирог са лесни за привличане, ако се съсредоточите върху техните амбиции и запазите социалността. Ако искате да сте стенно цвете, вероятно ще отегчите мъжа Козирог.

Те обичат да се изкачват по социалната стълбица и да поддържат много приятели.

Привлечете мъж Козирог, като бъдете социални и поканите приятелите си за забавление и забавление. Ако искате да запазите вниманието на мъж Козирог, покажете му, че сте отговорни и имате добра, сигурна работа. Покажете му, че обичате да имате приятели, но когато му дойде времето, имате добра глава на раменете си.

Мъжете Козирог са успешните бизнесмени от всички зодии. Те ще работят дълги, тежки часове, за да постигнат целите и да постигнат успех.

Уверете се, че подкрепяте мъжа Козирог и не го заяждайте за време, ако е зает с работа. Осигурете му подкрепа и насърчение и мъжът Козирог със сигурност ще остане заинтересован и ще се влюби в вас.

Покажете подкрепа за неговите идеи и мечти, като му направите масаж, за да премахнете стреса от натоварения му ден.

Мъжете Козирог могат да бъдат подозрителни, така че ще трябва да го привлечете, като му покажете, че можете да имате доверие. Тези мъже изпитват много стрес и бързо изграждат богатство, така че мъж Козирог може да стане подозрителен към вашата любов.

Не го критикувайте, а по -скоро го подкрепете и покажете на мъжа Козирог, че сте зад него, каквото и да се случи. В стремежа си как да привлечете мъж Козирог, ако можете да покажете на мъжа си Козирог, че сте социални, любящи и надеждни, той ще стане ваш за цял живот.

Докато можете да се наслаждавате един на друг, връзката ви ще си струва усилията да привлечете мъж Козирог.

Щракнете тук за повече информация Козирог във взаимоотношения

Среща с мъж Козирог

Как да се обърна към него за първи път

това е човек, който е толкова консервативен, колкото можете. Така че е много важно да се обърнете към него по консервативен начин.

Интересът му към жените обикновено се предизвиква от някой, който има кротко поведение, е достоен и показва високо ниво на искреност. Ако го посегнете абразивно, няма да имате шанс. Ако сте типът, който е бърз в една връзка, тогава няма да имате шанс.

Въпреки че има наистина готино запазено чувство към него, той показва много топла страст и много чувственост. Това са негови черти на характера, които в крайна сметка ще покажат главата им. Но му отнема малко време да се почувства достатъчно комфортно, за да покаже това.

Той наистина би искал да има спътник, който да му помогне да свали тежестта на света от раменете си и да му покаже какво е да се отпусне веднъж.

Той има нужда понякога да контролира. Не обича да представя, че показва качество на нужда.

По отношение на това, ако той се интересува от вас, той ще ви покани да излезете.

Така че имате първата си среща

Сега, когато имате първата среща с него, е важно да го оставите да бъде този, който решава какво ще правите през нощта. Не му е много удобно, когато става въпрос да остави някой друг да избере каква дейност да се извършва, защото обича да може да контролира темпото.

За него е важно да следва това, което смята за ритуалите на ухажване на жена. Това е човек, който има план.

Ако сте тип жена, която е бунтарка или показва много независимост (в което няма нищо лошо), той няма да бъде прекалено очарован от този тип дами. Не че има някакъв проблем с жена от такова естество, тъй като се възхищава на силните жени.

Той просто установява, че ако се намира в ситуация, в която не е най -силният, го поставя в неудобно положение.

Жена, която много уважава себе си и показва, че има солидни ценности, ще извърви дълъг път с този човек.

Когато той започне да се чувства комфортно с вас, ще видите как по -страстна страна започва да изплува. Просто знайте, че тази страст не е за шоу и наистина отделете време с нея. Приемете го по номинална стойност. Когато открие, че наистина може да се чувства в безопасност в ръцете ви, Той ще започне да отваря повече сърцето си.

Така че искате да излезете от среща с мъж Козирог

 • бъдете много непрактични във всичко, което правите
 • изисквайте от този момент нататък да поемете отговорността за всичко, което се случва
 • започнете да си противоречите
 • станете много уклончиви, когато ви задава въпроси
 • просто започнете да се държите наистина луди
 • засрамете го при всяка възможност
 • говорете силно, дори ако сте в библиотека

Жена Овен

Въпреки че астрологията изглежда поставя нисък рейтинг на съвместимост на тази двойка, тя може да бъде доста красива между тях, стига да могат да издържат заедно. Причината, поради която обикновено се дава лоша съвместимост, се дължи на факта, че обикновено има много лични различия, които двойката не може да преодолее.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Овен

Жена Телец

Той е привлечен от тази жена, защото тя има реалистична визия за това какво иска от една връзка, докато той има много практическо чувство за себе си. Това са два знака, които имат много съвместимост, когато става въпрос за способността да се разбираме. Тези двамата имат наистина страхотна съвместимост, когато става въпрос за любов, секс и дори на ниво приятелство. Това може да е една от онези връзки, при които е добре да започнете като приятели и да работите оттам.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Телец

Жена Близнаци

Импулсивността на жената Близнаци е в ущърб на този мъж напълно. Той обича да бъде в ситуация, в която може да има някакъв контрол върху връзката. Това е една от онези ситуации, в които е по -добре да бъдете приятели, защото в любяща връзка те имат ниска съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Близнаци

Жена Рак

Те са напълно различни знаци във всяко отношение, но дори и с този аспект те обикновено имат средна съвместимост между тях. Ако отделят време, за да вложат работа във връзката, може да открият, че истинската любов може да съществува между тях двамата и могат да направят това като двойка.

Повече информация за съвместимост на Козирог и рак

Жена Лъв

Тези двамата могат да образуват двойка, която би имала много задоволителни отношения, на които и двамата ще се радват. Това, което наистина трябва да направят, е да решат с какъв темп искат да се развиват отношенията им. Ако могат да намерят нещо, което могат да бъдат доволни от тази връзка, тя има една от най -високите налични съвместимости.

Повече информация за съвместимост на козирог и лъв

Жена Дева

Когато тези знаци се съберат, те ще открият, че имат висока степен на съучастие и разбиране помежду си. Когато имат и двата аспекта заедно, те могат да се окажат в ситуация, в която споделят висока съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Дева

Жена Везни

Въпреки че тези двама могат да се окажат в много любяща връзка, те никога нямат напълно шанса да се разберат до степента, в която трябва да имат. Нейната импулсивност наистина се сблъсква с неговата нужда и желание за дискретност. Двамата имат нисък рейтинг на съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Везни

Жена Скорпион

Това е жена, която може да влезе в живота му и да му даде цялата любов и разбиране, от които се нуждае в една връзка. Така че на ниво връзка те имат високо ниво на съвместимост. Единственият проблем, който биха могли да открият, е, че те не са толкова сексуално съвместими, колкото са съвместими с връзката, което може да причини някои проблеми.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Скорпион

Жена Стрелец

Техният начин на живот е някак си противоречив. Жената Стрелец предпочита да има по -енергичен, оптимистичен и жизнен живот. Където той обича да живее по-скромен мек начин на живот. Ето защо обикновено има ниска съвместимост с тези две.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Стрелец

Жена Козирог

Никой не може да го разбере по -добре от жената Козирог в този случай. Тя наистина разбира всичко за него и също така ще може да му даде пространство / разбиране, че той трябва да може да се чувства сигурен и сигурен в една връзка. Това е една от най -добрите комбинации за него.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Козирог

Жена Водолей

Тези двамата заедно като двойка могат да бъдат много непредсказуеми. Обикновено те имат това, което се нарича среден рейтинг на съвместимост, но въпреки това понякога нещата се развиват в тяхна полза. Те могат или да са във връзка, пълна с аргументи и разногласия, или да открият, че са в любяща стабилна връзка, от която са доволни. Нещата наистина не могат да вървят по един или друг начин.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Водолей

Жена Риби

Насаме тези два знака могат да се комбинират, за да си дадат една чувствителност и любов, от която се нуждаят, за да бъдат щастливи. В началото обаче може да се окажат в ситуация, в която не могат да се доверят един на друг толкова бързо, колкото биха искали. Като се има предвид това, те обикновено са двойка, която може да се справи с голямо ниво на съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Козирог и Риби

Ерогенни зони

зоните му са вътре в горната част на бедрото и задната част на коленете. Това е област, в която трябва да се съсредоточите върху поглаждане и мек масаж.

Секс с мъж Козирог

Козирози са толкова пораснали, надеждни и сериозни, така че ще бъдете шокирани от този див мъж в леглото си. Козирозите са изненадващо похотливи любовници насаме. Всъщност те обичат любовта и просто не могат да се наситят на всичко това целуване и докосване.

Козирог наистина може да прави любов цяла нощ, но не започвайте рано. Този знак отвращава откритите прояви на привързаност. Ако искате да се свържете с този човек, между чаршафите бъдете независими и достойни публично и червено горещо насаме.

Включете: По -млада жена. Винаги се чувствате защитни към този, когото обичате, и ако тя може да ви отпусне и да ви помогне да приемете живота малко по -сериозно, ще се радвате да демонстрирате своята признателност. Ако любовникът може да прочете и оцени вашите фини сигнали за любов, тя ще ви спести тонове срам.

Изключва: Златотърсачите. Докато вашият любовник никога не бива да иска нищо материално, можете да разберете кога някой не уважава колко усилено работите за парите си. Вашата жена трябва да се задоволи с простите неща в живота, за да спечели доверието ви и да сподели леглото ви.

Щракнете тук за повече информация Секс Козирог

Как да задържите мъжа си Козирог наоколо

поставете си цели за себе си

Козирозите са хора, които ценят много постиженията. Ако сте човек, който е безгрижен и живее за приключения над всичко друго, това може да не е подходящо. Затова е важно за вас да бъдете ориентирани към целите и да се стремите да постигнете тези цели.

Зависи от този човек

Той обича идеята някой да зависи от него. Не за всяко малко нещо на света, а просто за някой, който показва, че трябва да го има в живота си. Това е едно нещо, в което той наистина е добър. Когато се влюби в някого, той наистина се грижи за него с цялото си сърце.

Това е сериозен човек

Козирогът се управлява от планетата Сатурн и е силно повлиян от него. За вас е важно да се държите на възрастта си с този мъж, тъй като да действате като глупак ще го отблъсне. Този човек може да бъде много забавен, но и поддържа всичко на сериозно ниво. Не очаквайте да бягате по улицата в Disney World с този тип с ушите на Мики Маус.

Бъди уважителен

Този човек не търси прикрит бунтовник. Той търси някой, който следва върховенството на закона. Той обича семейството си и всяка традиция, която идва с него. Ако не можете да уважавате неговите възгледи за всички тези неща, наистина е трудно за вас момчета да се свържете като двойка.

Останете приземени като човек

Животът понякога може да бъде бърз и яростен. С този тип обаче трябва наистина да отделите време, за да забавите темпото и да се отпуснете, за да го задържите. Затова се уверете, че винаги сте спокойни, хладни и събрани. Този човек просто не прави гняв и луд изобщо. Ако той се среща с жена, която става истерична (а не със смешния тип), това е бърз път към раздяла с този човек.

Дайте му юздите на връзката

С този мъж наистина нямате избор, когато става въпрос за този въпрос. Упоритостта му наистина излиза, когато той не отговаря за ситуацията. Ако искате да бъдете този, който носи панталоните във връзката, това вероятно не е мъжът за вас. Ако можете да му позволите да поеме управлението, ще откриете, че живеете живот, по -лесен за навигация и изпълнен със сигурност. Това е мъж, който е много отдаден на жената, с която се среща, и е напълно отговорен във всеки смисъл на термина. Той ще се отнася с вас като с кралицата, която сте, и можете да поискате нещо повече от това.

партньор нагоре

Когато започнете да се срещате с човек, който е Козирог, това не са двама души заедно, сега е равноправно партньорство. И двамата се обединявате, за да станете екип. За да работи тази връзка, трябва да сте сигурни, че семейството и партньорството ви са силни. Ако завладеете сърцето на този човек, вие се превръщате в екипа на мечтите.

Бъдете класни

Направете всичко възможно, за да накарате този човек да се гордее да ви нарече негово момиче. Той гледа на своя значим друг или на съотборника си като на продължение на себе си. Всичко, което правите от самото начало на връзката ви с него, му помага да му повлияе къде ще се насочи връзката.

Никога не бъди играч

Срещата с сериозен човек има своите предимства. Едно от тях е, че той не играе игри с човека, в когото е, или с когото и да било. Тези момчета са много сериозни, що се отнася до любовта и партньорството. Ако му проявите искреност и честност, той ще има пълно уважение към вас по всякакъв начин. Просто го оставете да бъде лидер в този случай.

Бъдете таен романтик

Въпреки че се гледа като много сериозен човек, той наистина обича акта на страстта. Няма нищо против, ако разбиете сатенените чаршафи или свещите в спалнята. Той дори няма нищо против, ако стане горещо и тежко, когато пожелаете. Важното, което трябва да се отбележи тук, е, че той не обича да проявява публична привързаност. Така че дръжте романтиката с този човек надолу, далеч от любопитни очи.

Гай Козирог

Гай Козирог

0 Връзки
Популярни Публикации