Съвместимост с Везни и Козирог - Въздух + ЗемяСъвместими ли са Везни и Козирог? Това е комбинация, която обикновено не работи много добре поради различия. Тяхната съвместимост обикновено е от ниската страна, но това не означава, че тази връзка е напълно осъществена от самото начало. Това са двама души, които наистина искат да бъдат тези, които контролират

Това е комбинация, която обикновено не работи много добре поради различия. Тяхната съвместимост обикновено е от ниската страна, но това не означава, че тази връзка е напълно осъществена от самото начало.Това са двама души, които наистина искат да бъдат този, който контролира връзката. Когато имате двама души, които се борят за контрол, тогава имате проблеми от самото начало.

Тези двамата гледат на живота през напълно различни обективи и техните гледни точки са различни, че могат да създадат или прекъснат връзка, ако не могат да намерят общ език.

Изглежда и двамата управляват живота си по напълно различни начини. Козирогът гледа на живота и как да се справи с него, с по-реалистично и земно мислене. От другата страна на нещата Везните се занимават с живота с по -скоро идеалистично и нерешително мислене.

Те имат някои черти, които могат да помогнат за преодоляване на пропастта и да създадат връзка помежду им. И двамата имат вкус към изтънченост и грация. Те също обикновено са много справедливи и балансирани. те могат да се използват като основа за изграждане на основата на техните взаимоотношения.Как са влюбени Везни и Козирог?

Това понякога може да бъде много трудна връзка за определяне. Поради факта, че и двамата имат доста различни личности, понякога им е трудно да започнат да се разбират и това ще продължи, ако не преодолеят празнината.Козирогът наистина обича да поддържа нещата в живота си много последователни и те наистина не оставят нищо на съдбата, що се отнася до плановете им. Везните от другата страна на нещата наистина летят до седалката на панталоните им и всеки план, който евентуално правят, обикновено просто се разпада.

Везните понякога не се оставят да се отворят достатъчно, за да позволят на Козирога да влезе в сърцето им, поради което през повечето време тези отношения не се получават. Това е така, защото те не се опознават на нищо повече от физическо ниво.

Това не означава, че всичко е Дум и Мрак, когато става въпрос за връзка между тези два знака.

Везните понякога могат да изпитват затруднения при вземането на необходимите решения. Ползата от това да имате Козирог в живота си е, че те ще им помогнат да имат по -ясни идеи, когато става въпрос за вземане на тези решения.

От другата страна на нещата Козирогът може да вземе и грешни решения. Те се нуждаят от партньор, който е готов да им даде малко гъвкавост, когато става въпрос за това. Везните могат да им помогнат да разпознаят грешките, които са направили, и да им помогнат да променят пътя си.

За тази връзка те трябва да преминат през повърхностното и в нещо, от което и двамата могат да се гордеят, че са част. Ще трябва да има много любов между двамата и волята да го накара да работи.

Когато са изправени пред спор, и двамата трябва да бъдат отворени към мисленето на другите партньори и да се откажат от конфликтната си позиция понякога, за да се възползват от успеха на отношенията. Понякога трябва да направите това, само за да можете да намерите общ език, който ще ви даде стабилност и баланс във връзката ви.

Искате задълбочено ръководство за мач Козирог Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени Везни | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Везните може да се чувстват като друго от ценните притежания на Кап, но не са оценени достатъчно за това кои са всъщност.

Селия: Трудна връзка, тъй като и двамата сте толкова различни, но ако оставите Козирог да бъде лидер през известно време, може да постигнете примирие.

Джен: Тази връзка няма да отнеме твърде много, за да работи. Двамата заедно правите страхотен мач. С нарастването на връзката ви Козирогът ще бъде много по -лесен за отваряне към вас, докато вие ще бъдете твърде щастливи да положите усилия да бъдете по -практични. Тук никога няма скучен момент.

Лидия: Тази връзка може да има няколко проблема с това, което и двамата искате от живота, така че очаквайте няколко разногласия, докато не се опознаете правилно. Това няма да бъде лесна връзка, но това не означава, че тя не може да работи, ако сте готови на компромис и поставите партньора си на първо място. Ще можете да претегляте ситуации по начини, които никой от вас не е изпитвал преди, тъй като Козирогът може да бъде доста негативен и да гледа на живота по реалистичен начин. Везните обичат да бъдат весели и оптимистични за всичко, така че не забравяйте да се справяте добре с настроенията един на друг.

Разликата между вас е това, което може да накара връзката ви да оцелее и вие ще обичате вниманието и малките лакомства, които купувате, за да се развалят един друг. Козирогът трябва да внимава да не задушава прекалено много Везните, тъй като това ще накара страстта ви да изчезне и след като това приключи, връзката ви ще се разглежда по -скоро като грижовна връзка, отколкото като връзка.

Лора: Двойката Везни и Козирог ще се разбират добре заедно в смисъл, че и двамата обичат по -висок социален статус и като цяло искат животът да има чувство за ред. По пътя Везните могат да оживят Козирога и да им помогнат да се откъснат от твърде сериозни или заети. Козирогът ще покаже или ще помогне на Везните да завършат задачи или проекти, което ще направи Везните по -завършени като личност. И двата знака са ориентирани към действие (кардинал), така че винаги ще се случи нещо значимо с тези два. Веднага след като един проект приключи, на масата се поставя друго завладяване.

Трейси: Съюзът на Везни и Козирог е необичаен с две много контрастни личности. Успехът е възможен само ако и двамата са готови да положат много усилия, за да се разберат и приемат един друг.

Хайди : Между тези две има определено физическо привличане. Везните обаче вероятно няма да се снабдят с достатъчно обич от Козирог, а Козирогът в крайна сметка ще се раздразни от леко отпуснатите начини на Везните. Те мислят за социалната сцена с противоположни гледни точки и най -вероятно ще им липсва чувството за сигурност с другия.

Кели: Тази връзка може да бъде доста добра, ако Козирогът може да бъде малко по -малко упорит и настроен по своите начини. Везните обаче са лесен знак, така че ако двамата могат да поработят върху разногласията си, те ще бъдат успешни.

Маркъс : Везните понякога ще видят Козата като малко старомодна препарирана риза. Най -голямото им желание е Козата да изсветли. Общителните Везни предпочитат хората и много от тях в живота си; те са много социални. Сдвояването между тези двама ще работи, ако разделят отговорностите и не се опитват да се променят или да си стъпват. Козата най -вероятно ще се разхожда, осигурявайки бъдещето, докато Везните ще отделят време, за да поддържат социалния календар на двойките пълен, както и техния романтичен календар.

Дейвид: Романтиката в старата школа е вкус, на който и двамата се наслаждавате, и това, че сте двойка, ви подхожда. Но и двамата сте склонни да запълвате емоциите си. Ако можете едновременно да признаете проблемите и да се изправите срещу тях, можете да накарате тази работа да работи.

Мъж Везни и жена Козирог

Мъжете Везни и жените Козирог са много различни един от друг във всички аспекти на живота си, но са сходни по отношение на ангажираността, имат нужда от ангажираност и това дава обща основа за свързването на Паунд мъже и жени Козирог. Мъжете Везни имат променяща се личност и са високо летящи хора, докато Жени Козирог обичат да се придържат към конкретни правила в живота си и са здраво обосновани. Мъжете Везни имат разумна аура и са спокойни и придават значение на външния си вид. Освен това мъжете Везни обичат да поддържат нещата спокойни и спокойни.

Мъж Козирог и жена Везни

Връзката може да се развие на силни основания, ако и двамата членове се опитват да общуват помежду си и да правят компромиси помежду си. Мъж Козирог е емоционален и истински любовник. Липсва му чувство за хумор. Външният му вид може да не е много привлекателен, но отвътре той е много сантиментален човек. Жената Везни е шедьовър на красотата, мекотата и феминистките качества. Мъжът Козирог обича да бъде в нейно присъствие. Първото впечатление от мъж Козирог в не особено привлекателен за Жена Везни но тя продължава да изследва и открива любящата личност в него. Връзката може да бъде успешна, ако и двамата се опитат да се оформят според ситуацията.

Приятелство Везни и Козирог

Чрез дебели и тънки ще останете приятели, след като сте направили първоначалната връзка.

Връзка Козирог и Везни

Като влюбени:

И двамата мислите, че това ще продължи вечно, което в повечето случаи се случва, но от време на време този мач ще хвърли гаечен ключ в работата.

Дългосрочна връзка:

Приятна връзка с не много възходи и падения.

Краткосрочна връзка:

Страхотно забавление може да се получи, когато двамата се срещнете за първи път.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Везни | Запознанства с Козирог

Везни и КозирогСекс

Колкото повече се приближавате, толкова по -добре се чувствате.

везни и козирог сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Везни в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог с Везни Над всички резултати:

общ резултат 34%

Били ли сте във връзка Козирог-Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на зодиака

Популярни Публикации