Съвместимост на Дева и Козирог - Земя + ЗемяСъвместими ли са Дева и Козирог? Това би била една от онези двойки, които виждате, че просто не могат да държат ръцете си една от друга. В повечето случаи съвместимостта между тях е доста висока. И двамата имат уникална способност да извеждат най -доброто един в друг, което

Това би била една от онези двойки, които виждате, че просто не могат да държат ръцете си една от друга. В повечето случаи съвместимостта между тях е доста висока.И двамата имат уникална способност да разкриват най -доброто един в друг, което им помага да станат доста изключителна двойка.

Девата е склонна да бъде сериозна през повечето време и наистина се нуждаят от Козирога, за да разкрият игривата и забавна страна, която бяха скрили. Това ще им помогне да направят крачка назад от сериозността на живота.

По някаква причина, когато става въпрос за Козирог, Девите са малко по -малко осъждащи или критични към тях, отколкото към други знаци. Почти сякаш Девата има успокояващ ефект върху Козирога.

Как са влюбени Козирог и Дева?Що се отнася до връзката, тези двамата образуват отлична комбинация, при която постоянството и отношението на Козирозите работят добре заедно, не само във връзка, но и в работна обстановка.

Те ще бъдат двойка, която се разбира много добре и се подкрепя през дебелото и тънкото.Тази двойка има наистина добър шанс да направи добра връзка от това, но това, което наистина трябва да направят, е да се отдръпнат малко от сериозността. Има време и място за сериозност в живота, но това е двойка, която също трябва да може да се съсредоточи върху радостите и удоволствията, които животът може да предложи. Ако се фокусират твърде много върху задълженията, които имат, те няма да се съсредоточат върху това да се забавляват заедно. Необходим е баланс.

Изглежда, че и двамата се справят с проблемите по един и същи начин и имат много сходна визия, когато става въпрос за това как искат да протече животът им.

Това е типът двойка, който без значение колко сложен е проблемът, с който биха могли да се сблъскат, те ще работят заедно, за да намерят отговорите и решенията, за да поправят нещата. Обикновено е много трудно нещо да попречи на тези двамата и техните цели. Те знаят какво искат и знаят как да го получат.

Като се има предвид това, не всяка връзка е без своите проблеми. Проблемът, с който тези двамата могат да се сблъскат, е да живеят монотонен живот. Те се нуждаят от забавление!

И двамата трябва да могат да отлагат сериозността настрана за малко от време на време и всеки от тях или и двамата трябва да предложи нови вълнуващи дейности и идеи, които да изпробват. Като добавят тази малко подправка към живота си, те ще премахнат възможността монотонността да се прокрадне в начина им на живот.

Искате задълбочено ръководство за мач Дева Козирог? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбена Дева | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Оценявате професионалните ангажименти един на друг, което позволява известно приятно време заедно извън часовника.

Селия: Ето една сродна душа, която разбира любовта ви към реда, която няма да обърка добър разговор с емоционални изявления.

Джен : Вие двамата споделяте много едни и същи цели в живота и това би трябвало да ви помогне да развиете силна и щастлива връзка. И двамата правите добра комбинация от силни и слаби страни. Качествата, които ви липсват, Козирогът компенсира и обратно. След като ангажиментът е поет тук, той е практически неудържим.

Лидия: Земята наистина може да се движи за вас двамата и вашите отношения могат да достигнат висоти, които може би не сте изпитвали преди. И двамата можете да имате еднакви задръжки относно любовта, секса и собствените си тела и няма никой друг, който да разкрие това, както и човек, който се чувства по същия начин като вас. Освободете чувствата си и кажете на партньора си какво искате, от думата и свикнете да говорите, ако искате нещо или се чувствате неудобно. Това обаче е силна връзка, вие сте много емоционални и любящи и сте в състояние да се измъкнете един друг от депресията и тъгата.

Имате едни и същи теории зад любовта, да отделите време и да видите какво се случва с всеки изминал ден и това позволява на любовта ви да цъфти в своето време. И двамата сте невероятно надеждни и влюбени това означава, че сте намерили сигурността, която търсите.

Лора: Тези двама напълно разбират смисъла, да бъдеш практичен и приземен. Всеки от тях е истински маяк за другия, в свят, привидно изпълнен с това, което те могат да видят като твърде много повърхностни типове. Девата обича как Козирогът управлява света, а Козирогът обича как Девата е подредена в представянето си. Тази двойка може да окаже голямо влияние, тъй като може да работи изключително добре заедно. Козирогът може да се грижи за бизнеса, знаейки, че Девата има книгите до краен предел по всяко време. Макар и да не са особено емоционални, те силно уважават миналото и това, което може да се научи от него.

Трейси: Връзката на Дева и Козирог може да споделя много хобита и интереси, създавайки съвместимо партньорство, ако Девата е търпелива по време на депресивните настроения на Козирога.

Хайди : Тези двамата са страхотна двойка. И двамата са трудолюбиви, споделят общи цели и се радват да угодят на другия. Те обаче могат да имат лек проблем с физическата връзка. Ако успеят да преодолеят това незначително ограничение, животът би бил великолепен.

Кели: Това сдвояване може да бъде много добро, особено в дългосрочен план. И двете страни са доста предпазливи и разбират нуждите си една от друга за сигурност и стабилност. Ако и двамата могат да се държат правилно, трябва да са добре.

Маркъс : Тези двамата се оказват много приятни по въпросите на сърцето. Често има силна връзка още от самото начало. Девата се възхищава от силните и стабилни начини на Козата, тъй като Козата не е толкова чувствителна към придирчивостта и временните забавления на Девата. И двете са земни знаци, техният съюз е твърд като скала.

Дейвид: Тези знаци имат страхотно и безпроблемно отношение и се разбират естествено. Вие сте едновременно методични и практични, завършени и страстни. Това е безсмислено: Козирогът е силно съвместим знак за Дева.

Мъж Дева и жена Козирог

Връзките между мъжете Дева и Жени Козирог са сред най -успешните отношения и двамата имат много общи неща. Сякаш и двамата са отговорни и двамата се справят с проблемите си със загриженост и грижа, с изключение на това, че мъжете Дева понякога са по -критични. Освен това и двете Мъже Дева и жените Козирог се уважават изключително много и се опитват да си улеснят живота при всяка възможност. Мъжете Дева са наистина разумни и имат остър интелект; те предпочитат предимно качеството и превъзходството пред количеството. И те са много осъждащи, песимистични, аналитични и колебливи към всичко в живота.

Мъж Козирог и жена Дева

ДА СЕ Козирог мъж притежава всички характеристики, които гарантират успех в живота. Той е решен и работи усилено, за да постигне цел, след като я погледне. Това естество съвпада добре с реалистичния и практически подход на a Жена Дева . Поради споделянето на сходни характеристики и двамата партньори се оказват съвместими помежду си. И двамата се подкрепят и се чувстват добре един с друг. Търпението и способността да разбирате естеството един на друг винаги ще помогнат на тези зодии да направят връзката благословия. Всеки от тях трябва да слуша другия. В противен случай ще има конфликти и различия по много различни въпроси.

Дева и Козирог Приятелство

Може да мине по един или друг начин, близост или свободни погледи.

Връзка Козирог и Дева

Като влюбени:

За пореден път това може да бъде малко удряно или пропуснато, въпреки че и двамата ще разберете, че е правилно.

Дългосрочна връзка:

Ако можете да се справите с почти свръхчувствителността, която понякога показва главата си, ще плавате през живота като блажена двойка.

Краткосрочна връзка:

Ще разберете в рамките на първите две или три седмици от срещата помежду си дали нещата са били предназначени да напредват.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Дева | Запознанства с Козирог

Секс Дева и Козирог

Любовният ви живот ще бъде или тотален и консумиращ, или плосък като палачинка.

Дева и Козирог сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Дева в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог с Дева Над всички резултати:

общ резултат 77%

Били ли сте във връзка Козирог-Дева? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс за съвместимост на Дева | Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на зодиака

Козирог + Дева

Популярни Публикации