3 несъмнени причини, поради които спекулациите за това, че Барон Тръмп трябва да има аутизъм, трябва да приключат- Барън Тръмп има ли аутизъм? 3 причини, поради които спекулациите за психичното здраве на първия син трябва да свършат - Celebs - Fabiosa

Спекулации за това, че Барън Тръмп е в спектъра

През последните две години в интернет се разпространиха диви спекулации за най-малкото дете на Доналд Тръмп, 12-годишният Барън, с аутизъм. Проблемът избухна, когато се появи видео, в което се твърди, че Барън може да е в спектъра. Създаден е от Джеймс Хънтър, човек, който има ASD. Видеото стана популярно, след като Роузи О’Донъл, комик и активист срещу Тръмп, го сподели в Twitter.Мелания Тръмп беше бесна на необоснованите твърдения и дори нае адвокат, за да бъде свален видеоклипът и участниците да се извинят. Въпросът изглежда е решен сега.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съобщава се, че Барън Тръмп е тормозен в училище. Защо Белият дом все още мълчи?3 причини, поради които спекулациите за предполагаемия аутизъм на Барън трябва да приключат

Спекулациите относно психичното здраве на Барън са несправедливи както към него, така и към семейството му, както и към хората, които имат аутизъм. Ето защо:

1. Думата „аутист“ НИКОГА не трябва да се използва като обида.

gettyimagesНякои потребители на интернет са се обадили на Barron „ аутист , '' чудак ,' и ' пълзи ”В коментарите. Това е обида както за Барън, така и за хората с ASD. Може да изглежда, че момчето се държи неловко публично, както е показано във видеото, но неловкостта не е автоматично равна аутизъм . Барън е само 12-годишно дете, което не е свикнало да бъде в центъра на вниманието. И не всички хора с аутизъм се държат „неудобно“. Може дори да познавате някой с ASD без да знаят, че го имат.

2. Само квалифициран специалист може да диагностицира аутизъм.

Photographee.eu / Shutterstock.com

Невъзможно е да се диагностицира аутизъм въз основа на няколко кадри, показващи Поведението на Барън публично. Само професионалист с опит в разстройствата от аутистичния спектър може да постави диагнозата след лично наблюдение на дете и разговор с него (или нея) и неговите (или нейните) родители.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мелания Тръмп споделя специална връзка със сладкия си син Барън

3. Психичното здраве на Барън Тръмп е САМО негово и неговото семейство.

gettyimages

Дори ако президентът Тръмп е най-младият са имал аутизъм, това не е наша работа. Докато президентът трябва да направи публично здравното си досие, членовете на семейството му не са задължени да правят същото. Никой не трябва да се опитва да наруши правото на Барон на неприкосновеност на личния живот, край на историята.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мелания сподели истинската причина, поради която Барън Тръмп рядко се вижда публично и как тя защитава детството му

Здраве Душевно здраве
Популярни Публикации