Защо Бил Махер никога не е бил женен? Телевизионната звезда има дълъг списък с приятелки, но никой от тях не стана съпругата му, тъй като харесва свободата сиБил Махер има дълъг списък с приятелки, но никога не е бил женен и има много конкретна причина за това.

Коя е приятелката на Бил Махер? Е, не ни започвайте. 63-годишният мъж има дълъг списък от жени, с които се е срещал, но хората забелязаха едно особено нещо у него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бил Махер (@billmaher) на 16 февруари 2017 г. от 22:09 ч. PST

Той романтизира а Плейбой модел, хип-хоп певица и дори професор. Нито една от тези прекрасни дами обаче не стана негова съпруга. Но защо?

Възгледите на Махер за брака

Ако някога сте гледали В реално време с Бил Махер , знаете колко весел и остроумен може да бъде Махер. Политическият коментатор не се страхува да повдига скандални и противоречиви теми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бил Махер (@billmaher) на 11 ноември 2014 г. в 16:04 ч. PSTТой също така е много гласовит за връзките - включително личните му отношения. Махер има силен поглед към брака, което е причината да го избягва толкова дълго.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бил Махер (@billmaher) на 2 ноември 2016 г. в 18:44 ч. PDTТелевизионната звезда никога не е била омъжена и той също не желае да променя статуса на връзката си. Той заяви:

Аз съм последният от приятелите ми, които никога не са се женили, и техните съпруги - те не искат да си играят с мен. Аз съм като избягалия роб - нося новини за свободата.

Въпреки това, Бил изглежда няма нищо против да излиза. Някои хора обаче забелязаха, че 63-годишният изглежда предпочита цветни жени.

Защо Бил Махер никога не е бил женен? Телевизионната звезда има дълъг списък с приятелки, но никой от тях не стана съпругата му, тъй като харесва свободата сиGetty Images / Ideal Imag

Изглежда, че за Махер бракът е затвор. Въпреки това той дори не знае какво губи, като се придържа към такава вяра. Кой знае, може би един ден ще срещне жена, която ще промени мнението си.

Знаменитости
Популярни Публикации