Истински двойни цели: 36-годишният брак на Дан Айкройд и Дона Диксън е отличен пример за истинска любовПоследни актуални новини Реални двойни цели: 36-годишният брак на Дан Айкройд и Дона Диксън е отличен пример за истинска любов във Фабиоза

Дан Айкройд е известен комик и сценарист, който е най-известен с работата си по него Събота на живо вечер , а именно като създател на концепциите за Братя Блус .

Актьорът участва и в два високопоставени филма - Шофиране на госпожица Дейзи и ловци на духове . За забележителния си принос в шоубизнеса той бе удостоен с чест на канадската Алея на славата.

Личният му живот също процъфтява! Дан Айкройд е щастливо женен мъж за красива, очарователна и смирена актриса Дона Диксън.

Те започнаха да имат горещи помежду си, когато участваха във филма Доктор Детройт . Двамата датираха повече от година, преди да се сгодят, и на 29 април 1983 г. завързаха възела.Реални двойни цели: Дан Айкройд и Дона ДиксънГети изображения / Идеално изображение

Любовната история на Дан и Дона е „истинска двойка цел“, тъй като те никога не са се отдалечавали и по този начин са преминали през дебели и тънки цели 36 години. Те винаги се подкрепят и никога не са мислили да бъдат неблагодарни за такъв невероятен брак.Реални двойни цели: Дан Айкройд и Дона ДиксънГети изображения / Идеално изображение

Интересното е, че те също се появиха заедно във филми като зона на здрача , Шпиони като нас , Пътуването на дивана и т.н. Знаете ли какво имаме предвид? Не само те са заедно като двойка, но и като звезди!

Реални двойни цели: Дан Айкройд и Дона ДиксънГети изображения / Идеално изображение

Дан Айкройд и Дона Диксън бяха благословени с три подобни на дъщери дъщери - Даниел Александра, Бел Кингстън и Стела Ирен - които наследиха най-доброто от своите известни родители.

Реални двойни цели: Дан Айкройд и Дона ДиксънГети изображения / Идеално изображение

Първородният им отне шест години, за да пристигне! Не е известно дали такова „забавяне“ се дължи на проблеми с безплодието или на желанието на двойката да се насладят един на друг, преди да се потопят в начина на живот на родителите.

Реални двойни цели: Дан Айкройд и Дона ДиксънГети изображения / Идеално изображение

Съпрузите притежават дом в езерото Лафборо, Сиденхам, поради желанието на Дан Айкройд да поддържа стабилна връзка с родната си страна.

Популярни Публикации