Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е?Значи сте влюбени в известна личност или просто искате да установите лична връзка? Накарайте ги да ви последват в социалните медии. Ето няколко полезни съвета!

За някои хора просто четенето за любимите им знаменитости и наслаждаването на техните снимки или интервюта просто не е достатъчно. И е напълно разбираемо. Всеки би искал да бъде приятел с любимия си известен човек. Но някои хора всъщност си поставят тази цел и се опитват да я постигнат. Затова се чудихме как евентуално можете да се сприятелявате със знаменитост онлайн и се оказва, че най-добрият начин е да привлечете вниманието им чрез социални медийни платформи като Instagram, Twitter и Snapchat. В тази статия ви превеждаме през процеса на установяване на контакт с любимата ви знаменитост.

Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е?sondem / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да се срещате със знаменитост: Изчерпателно ръководство за това как да се държите с известни хора

Как да накарате знаменитост да ви забележи в Instagram

1. Бъдете оригинални

Знаменитостите получават хиляди коментари в социалните си медии. И най-вече нямат време да прочетат дори 5% от тях. Някои знаменитости изобщо не се притесняват да четат коментари. Но ако има малък шанс вашият любим известен човек да прочете вашия коментар, уверете се, че си заслужава вниманието му. Не се ли съгласявате, че някои непринудени комплименти и директни заявки за приятелство могат наистина да ги заинтересуват? И така, как да накарате знаменитост да ви хареса - пишете творчески коментари.

Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Опасност от използване на телефонAbraksis / Shutterstock.com2. Използвайте директни съобщения

Разбира се, ситуацията с директните съобщения в Instagram е същата като с коментарите. Знаменитостите получават хиляди от тях всеки ден, така че шансовете да прочетат вашето са доста ниски. Те обаче са по-големи от нула. Следователно трябва да знаете как правилно да намалите любимата си знаменитост в Instagram или Twitter.

В случай, че знаменитостта не ви следи, съобщенията, които изпращате, ще бъдат получени като „съобщение със заявка“. Например, ако вие DM Selena Gomez, тя ще получи известие, което гласи „* вашето име * иска да ви изпрати съобщение.“ Някои известни личности всъщност могат да прочетат съобщението, но ако не натиснат бутона за приемане, никога няма да разберете.Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е?GaudiLab / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 знаменитости, които поддържат искрите в браковете си

3. Накарайте ги да ви последват

Вярвате или не, някои знаменитости всъщност следват най-любимите си фенове: Ники Минаж, Криси Тейгън и много други. Бъдете упорити, остроумни и използвайте хумор, за да привлечете вниманието на любимата си знаменитост. Възвръщането на неуловимото следване определено не е лесно, но със сигурност е възможно. Ето няколко ключови съвета:

  • искането директно да ви последва е огромно не-не;
  • попитайте нещо, на което ще искат да отговорят;
  • бъдете учтиви и уважителни;
  • уверете се, че се опитвате в точното време;
  • маркирайте знаменитостта във вашите публикации;
  • уверете се, че акаунтът ви изглежда представителен;
  • използвайте някои забавни туитове за любимата си знаменитост;
  • не спам.

Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Как да накарате любимата си знаменитост да ви върне? Възможно ли е? Млада щастлива жена, която гледа филми през лаптопа си през нощтаАнтонио Гилем / Shutterstock.com

Тези съвети важат и в случай, че искате да накарате знаменитостта да ви забележи на или след концерта. Подкрепете ги, като си купите маркови дрехи или направете нещо сами. Знаменитостите също са хора и често отчаяно се нуждаят от обичайно отношение към тях. Правилата за привличане на вниманието на знаменитост по същество са същите като тези при опитите да привлечете обикновен човек, който харесвате.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 4 чудесни примера за успешни бракове на „знаменитости и непознати хора“

Знаменитости Връзки Социална медия
Популярни Публикации