Кръгът на Лъв Дева - значение, съвместимост и личностДати: 19 -ти август до 25 -ти август. Това е, когато на колелото на зодиака знаците се променят от Лъв в Дева. Това се случва между 19 и 25 август. Хората, които са родени между тези две дати, изглежда имат енергия, която

Хората, които са родени между тези две дати, изглежда имат енергия, която преминава от желание за спокойствие до желание да бъдат признати. аспектът на Девата от тях винаги е нащрек за тишина във водата на живота. Те искат живот, изпълнен със спокойствие и спокойствие. От другата страна на нещата, Лъвският аспект от тях винаги е нащрек за признание и признателност от други хора.Затова е много важно те да работят в себе си, за да намерят щастлива среда. Когато погледнат вътре в себе си и открият тази среда, те могат да продължат напред в живота, използвайки творческата и изобретателна енергия, която е вътре в тях. Тази енергия ще им помогне да реализират и преследват много от проектите, които с нетърпение очакват да завършат в ежедневието си.

Силите, които са вътре в тях, са почти напълно противоположни една на друга, така че те наистина трябва да отделят време да работят в себе си и да интегрират двете сили заедно, за да създадат енергията, която ще работи заедно като сплотена единица, а не като нещо, което работи срещу тях.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този Cusp

Силни страни: Този човек има много сила и изглежда може да издържи през някои от най -лошите условия. Те са гъвкави и адаптивни, така че когато животът се промени върху тях, те могат да се справят с него. Независимо дали са във връзка или са с приятел, те са много верни и верни.Слабости: Изглежда, че имат моменти, в които могат да се чувстват сякаш са далечни или оттеглени от връзките, сякаш са в своя малък свят. Понякога те могат да бъдат по -скоро некооперативни.

Перфектното им съвпадение: Те търсят партньор, който е много уважителен. Този, който е много разумен. Някой, който ще им покаже, че ги е грижа за тях, не просто ще им каже. Те искат някой, с когото да се чувстват така, сякаш са пълни. Преди всичко те искат някой чувствителен и любящ.

Техният житейски урок: Те наистина трябва да спрат да се страхуват да отворят сърцата си пред хората. Доста време поддържат емоциите си в бутилки. За тях е много важно да оставят тези емоции да текат свободно, така че не само човекът, който ги интересува, да чуе за това, но и да го свалят от гърдите си.

Лъв Дева Cusp Личност

Положителни черти:

Лъвът/Девата се смята за амбициозен, амбивертен, артистичен, креативен, зависим, драматичен, ярък, забавен, честен, вдъхновяващ, лидер, логичен, обича вниманието, оптимистичен, организиран, практичен, бърз, надежден, рутинен, социален , и уникален.

Отрицателни черти:

Те са склонни да бъдат настрана, тъпи, студени, ориентирани към егото, перфекционисти, кавгащи и упорити.

Личност:

Те са много потайни.
Те са майстори на ефекта.
Те трябва да позволят на другите да споделят чувствата им.
Те имат добро чувство, че е подходящият момент да направят нещо.
Те са по -дискриминиращи и по -малко откровено чувствени от повечето.
Подобно на всички хора, Лъвът/Девата е от два конфликтни елемента-Огън и Земя.
Те имат огнената, енергична и агресивна природа на Лъв, съчетана с рационалния и педантичен ум на Девата.

Лъв Дева КуспСъвместимост

Както всички смели хора, Лъв / зодия Дева е привлечен от други хора с Риби/Овен (19-24 март) и Телец/Близнаци (19-24 май), които са най-привлекателни.

Лъв Дева Кусп

Хората, принадлежащи към върха на Лъв Дева, са родени между 19 август и 25 август. Те са вродени почитатели на добри и красиви неща в живота или обкръжението си. Красивите произведения на изкуството, скъпоценните предмети, красивите хора ги привличат и те постоянно се опитват да поддържат заобикалящата ги среда чиста и привлекателна. Перфекционистката им природа им помага да бъдат отлични в бизнеса и те могат ефективно да управляват социалните събирания.

Има много интересно противоречиво качество на хората, принадлежащи към върха на Лъв Дева. Въпреки че обичат финес във всичко, но емоциите им не допълват това поведение. Не е известно, че те са забележимо емоционални, противно на схващането, че обожанието им към хубавите неща се проявява. Те трябва да продължат с вкуса си на финес, но трябва да се опитат да не бъдат пометени от принуда или цинизъм. Освен това те не трябва да търсят материалистично щастие с цената на религиозни дейности.

Учтивостта, откритостта и отговорността са някои основни черти, които ги правят много добри екипни работници. Хората, принадлежащи към върха на Лъв Дева, са много наясно със здравето си и те постоянно упражняват и се грижат за здравето си. Тези хора се оказват добри любовници, тъй като са изключително романтични и игриви. Те са отлични в това да видят ситуацията по изчерпателен начин и да вземат добре информирани решения. Характерът им да копаят в по -фините детайли помага често да дразни другите. Те могат да направят добра и удовлетворяваща кариера или в областта на науката.

лев дева върха

Други факти за Cusp

У дома | Други статии за астрология

Лъв Дева Кусп

Популярни Публикации