Съвместимост Рак и Лъв - Вода + ОгънТова е най -съвместимата комбинация от знаци за огън и вода заедно. Обикновено тези два елемента не се смесват хармонично, но Ракът и Лъвът могат да бъдат много щастливи заедно

Това е връзка, която има голяма вероятност да се развие.Това са два знака, че когато се съберат в една връзка, имат много добро взаимно разбиране помежду си и как работят. В съчетание с факта, че и двамата са силно привързани, това прави доста добра доза щастие. Това е нещо, от което и двамата наистина се нуждаят в живота и отношенията си повече от повечето знаци.

Ракът ще донесе ниво на нежност и чувствителност, съчетано с привързаност, която Лъвът наистина търси във връзка.

От другата страна на нещата Лъвът ще внесе позитивност и сила, както и добро настроение в живота на рака. Поради факта, че повечето ракови заболявания имат емоционални състояния, които през цялото време вървят нагоре и надолу, наличието на партньор, който може да внесе известна стабилност в това, определено е плюс.

Как са влюбени Лъв и Рак?Това е един от онези съюзи, които наистина стрелят по всички цилиндри, когато става въпрос за всичко, което биха искали в една връзка.

Ракът наистина се възхищава на хора със силни личности, а Лъвът определено е човек със силна личност и те обичат да могат да водят връзка.Ракът ще бъде този, който е почти сърцето на връзката. Те ще бъдат тези, които носят необходимото състрадание и обич, които Лъвът търси.

От другата страна на нещата Лео ще бъде този, който помага на рака да излезе малко от черупката им и да стане малко по -социален. Ракът трудно излиза от черупките си, независимо от това.

Гледайки отвън навътре, бихте разгледали тази връзка и си помислили, че тя е почти моделът на това, което бихте искали за щастлива двойка. Това обикновено е факт, ако ракът във връзката е готов да остави Лъв да води. В повечето случаи ракът трябва да се поддаде, за да може връзката да продължи. Ако не им позволят да поемат водещата роля, нещата могат да излязат извън контрол.

За да може тази връзка наистина да се развие, Лъвът трябва да държи под контрол своята гордост и способността си да бъдат властни. В същото време те трябва да помнят, че са във връзка и трябва да оставят егото си да отстъпи малко назад.

Ракът, от друга страна, наистина трябва да поеме контрола върху промените в настроението си и да царува в емоциите, които изпитва ежедневно. Тежките емоции ще източат Лъва и това в крайна сметка ще постави много стрес върху една връзка.

Честно казано, стига любовта да е там, както и да могат да предават своите мисли и чувства. Тази връзка наистина има добри шансове да се развие. Те просто трябва да се уверят, че нещата, които бяха споменати по -рано, се държат под контрол.

Понякога може да видите, че тези двама имат по -нисък рейтинг на съвместимост, но с работа те могат да придвижат резултата в своя полза.

Искате задълбочено ръководство за мач Рак Лъв? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен рак | Влюбен Лъв

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса : Огнената природа на Лео е склонна да заглуши нежната, подхранваща страна на Рака.

Селия: Ако не можете да не обичате това несъвместимо същество, ласкателството е единственият път напред. Строгите лекции на Лео ви свеждат до трепереща купчина.

Джен: Лъвът е точно това, от което се нуждаете, за да се измъкнете от черупката си, така да се каже. Вие сте впечатлени от самочувствието и лоялността на Лъва, докато на Лъв му е лесно да се справи с вашата сложност и настроение, което прави двамата отличен мач за успешна и продължителна връзка.

Лидия: Можете да направите тази работа дългосрочна, стига да сте готови да спрете и да преоценявате връзката и емоциите си от време на време. Колкото и да ви звучи като скучна работа и за двама ви, това е необходимо, за да оцелеете. Лъв може просто да си тръгне и да направи своето, без да се интересува от никой друг и това ще разстрои и разочарова Рака след известно време. Аргументите също трябва да се успокоят бързо, тъй като и двамата можете да оставите устата си да избяга с вас, когато сте раздразнени от нещо и това може да причини много емоционални щети на Рака, който не може да се сдържи и да ги възправи. по-късна дата!

Ще имате много хубави моменти и ще ви бъде лесно да се установите един в друг и да се кикотите добре. В сексуален план страстта на Лъв ще включи Рака доста бързо и няма да мине много време, преди да успеете да размените ролите в спалнята и да ги редувате, за да видите кой пуска следващата нова притурка напред!

Лора: Ракът би могъл да намери естествен дом под мощния блясък на уверения лъв. Положителната и сигурна природа на Лъв може да бъде като пътеводна светлина за Рака, изолираща рака от по -мрачни настроения. Лъв ще оцени и ще се възхити на дълбочината на емоциите на Рака. Ракът ще трябва да ограничи тенденцията да гаси огъня на Лъв в неподходящи моменти. В социално отношение другите наистина се чувстват добре дошли, когато усещат вътрешното спокойствие, което тези двамата носят на масата, тъй като те не са осъждащи и великодушни за зареждане.

Трейси: Мачът Рак и Лъв може да работи, тъй като планетарната комбинация от луната и слънцето е съвместима. Ако и двамата могат да работят заедно върху различията си, тогава може да се получи щастлива връзка.

Хайди : Ракът знае как да се ласкае, което прави Лъв щастлив, а Лъвът знае как да се грижи за Рака физически и емоционално. Ракът приема повечето неща сериозно и Лъвът знае как да ги пусне. Разногласията биха могли да бъдат проблем, но ако нещата се оправят, това може да създаде интересна връзка.

Кели: Това може да бъде много добра връзка, тъй като Ракът ще оцени любящата и привързана природа на Лъв. Лъвът се радва и на силната емоционална стабилност на Рака.

Маркъс : Огън и вода. Нуждаете ли се от още намек как ще се получи този? Ако мислите да се включите в тази комбинация, бих ви предложил да не бягате до най -близкия изход. Тези двамата имат силата да си нанесат сериозни щети един на друг. Готиният Лъв няма да има съпричастност към лудите настроения на Рака. Ракът ще се радва много, като хвърля вода върху егото на крехката котка, като гаси бавно пламъците ви. Два палца надолу.

Дейвид: Бляскавият Лъв иска да живее голям и да удари града. Moody Cancer иска да се отпусне на вила на село. Ако Лъв може да слезе на земята и Ракът може да удари егото на Лео повече от малко, това може да работи.

Мъж Рак и Жена Лъв

Рак мъже и Жени Лъв са напълно различни хора и имат много различни подходи към живота, те се различават професионално и лично един от друг. Връзките им са много трудни, тъй като мъжете -рак намират гордостта на жените Лъв за много дразнеща, а жените Лъв не могат да понасят настроението на мъжете Рак. Така че, за да работи тази връзка, и Лъвът, и ракът трябва да бъдат толерантни и разбиращи.

Мъже Рак обикновено са мили и нежни хора, които са много изтънчени и емоционални. Те са много решителни и работят усилено за успех. Успехът на раковите мъже е да постигнат повече пари.

Мъж Лъв и жена Рак

Двойката жена Рак с мъж Лъв е много подходяща двойка. Естеството на всеки от членовете отговаря на другия. Жената Рак дава на мъжа си Лъв увереност, като оценява позитивно действията му и като му се възхищава истински. Мъжът Лъв винаги обича своята ракова дама, тъй като тя му дава сила на волята и решителност, но понякога поради притежателния характер на Жена Рак , мъжът Лъв може да се раздразни. Мъж Лъв има доминираща личност, която се харесва на жената Рак, тъй като тя се чувства сигурна с него. Мъж Лъв трябва да избягва арогантността и жената Рак трябва да се отърве от собственическата си природа и връзката ще бъде перфектна.

Приятелство Рак и Лъв

Имате толкова много общи неща, че ще се справите добре и елегантно.

Връзка Лъв и Рак

Като влюбени:

Ще направите флиртуваща и забавна двойка.

Дългосрочна връзка:

Ако винаги можете да си спомните защо за първи път сте се обичали, ще останете вечни.

Краткосрочна връзка:

Ще споделите много забавление и интимност скоро след срещата.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Рак | Среща с Лъв

Секс Рак и Лъв

За двойката лягането заедно ще бъде забавно и безгрижно.

рак и лев сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Рак в леглото | Лъв в леглото

Рак Съвместимост с Лъв Над всички точки:

общ резултат 29%

Били ли сте във връзка рак-лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс за съвместимост с рака | Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на зодиака

лев + рак

Популярни Публикации