Водолей Секс и съблазняванеСексът с Водолей Водолеят се управлява от планетата Уран, която понякога сигнализира, че партньорът им има работа с някой, който не носи много ярост или огън в спалнята. Независимо от това, трябва да се отбележи, че това по никакъв начин не означава, че те изобщо не са добри, когато става въпрос за секс. Всъщност това би било най -далеч от истината. Те също са въздушни знаци и подобно на други въздушни знаци, те гледат на секса по по -интелектуален или психически стимулиращ начин, отколкото на сексуален. Доста време също е известно, че са такива

Те също са въздушни знаци и подобно на други въздушни знаци, те гледат на секса по по -интелектуален или психически стимулиращ начин, отколкото на сексуален. Доста време е известно също, че те са доста освободени, въображаеми и любопитни, когато става въпрос за спалнята.Това е индивид, който обикновено няма да има проблеми или проблеми да проучи всяко кътче от фантазиите и желанията на партньора си.

Най -добрите партньори : Везни , Овен , Стрелец , Водолей , и зодия Близнаци .
Секс позиция Водолей : Краварка
Сексуално влечение Водолей : тук-там

Най -добрият от тях

Най-доброто, което могат да донесат в спалнята, е фактът, че са много отворени. Обикновено те са много по-отворени от много други зодии и имат огромно желание да експериментират. Обикновено те нямат твърда граница, когато става въпрос за това докъде са готови традиционно да стигнат сексуално.Най -лошият от тях

Те се наслаждават на секса, но не са обсебени или фиксирани от акта на секс. Така че, ако не го жадуват или не се чувстват така, сякаш искат да го направят, могат лесно да го направят.Колко често им харесва?

Когато се чувстват сякаш имат връзка с някого или че се чувстват комфортно с партньор, те нямат проблеми или колебания да го правят толкова често, колкото партньорът желае. Трябва да се отбележи, че обикновено те не са тези, които първо започват сексуалната активност. Така че техният партньор ще трябва да бъде този, който поставя основата на идеята.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Водолей в леглото

За какво да говорим

Говорете за вашите мечти и фантазии, говорете за всички онези желания, които искате да се сбъднат. Те обичат да сбъдват фантазии. Можете да водите палавите и нахални разговори, но просто не изхвърляйте и не пренебрегвайте романтизма.

Настройка на настроението

Направете всичко възможно, за да сте сигурни, че моментът между вас двамата е перфектен или възможно най -близо до перфектен. Осигурете им много контакт с тялото по тялото и не забравяйте да се отдадете на тяхната привързаност към ласки и гушкане. Определено не забравяйте някои добри старомодни целувки.

Нещата, които обичат

Това е човек, който наистина обича творчеството и иновациите, когато става въпрос за спалнята. Те обичат да изпробват различни позиции, така че нещата да не станат монотонни. Те наистина обичат да правят секс, където имат свободата да правят каквото си искат в спалнята, като никой от партньорите не изпитва срам след това.

Какво да не правите

Каквото и да правите, когато става въпрос за този партньор, уверете се, че не сте предвидими в спалнята. Това е единственият начин да ги изплашите напълно. Това ще ги накара да се чувстват раздразнени и отегчени и следователно може да загубят интереса си да продължат нещата.

Вържете всичко

Сексът във Водолей се основава на странното и необичайно. Този знак винаги търси нова техника или играчка или други форми на сексуална практика, които все още не са изпробвани. Всъщност секси Водолей ще търси любовник изцяло въз основа на техните необичайни сексуални предпочитания, тип тяло или модели на мислене. И след като Водолеят изпита отклонението, те ще затворят главата на тази книга и ще преминат към друго завоевание. Водолеите в леглото са доста взискателни към любовника си. Водолеят изисква партньор, който е бдителен, винаги готов да промени темпото и никога не желае да прави секс по един и същи начин два пъти подред. Партньорът Водолей също трябва да е интелигентен и лишен от всякаква скандална емоционална проява, тъй като това със сигурност ще охлади Водолея. Сексуалният Водолей също се нуждае от партньор, който може активно да участва в маратонски любовни сесии, изпълнени със страст и ексцентричност.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

секс Водолей

Сексуални черти на Водолей:

Като Въздушен знак, Водолеите са склонни да подхождат към секса чрез интелекта. Когато става въпрос за Секс Водолей , имайте предвид, че те обичат да споделят мислите си с любовниците си. Преди да се стимулират физически, мъжете и жените Водолей трябва да бъдат интелектуално включени. Срещата на умовете винаги предхожда срещата на телата. По отношение на сексуалния живот на Водолеите, естественото им любопитство ще ги накара да изживяват постоянно нови неща между чаршафите. Следователно творческият партньор със сигурност ще бъде включване за тях. Натискането на плика е естествен отговор за тези хора и те непрекъснато ще тестват водите за по -големи удоволствия. Вкусна мистерия се дебне под повърхността и любовникът, който може да включи Водолея, е на диво каране.

Що се отнася до това, което ги възбужда, не забравяйте, че целуващата и гушкащата страна на секса не харесва Водолея. Те предпочитат да стигнат дотам. Те обаче обичат да гледат лицето ви по време на секс - по този начин те могат да преценят дали всичко е наред. Повечето сексуални дейности са приемливи за тях, въпреки че всичко, свързано с бичуване, е малко вероятно да ги възбуди. Горещата нужда от похвали и внимание ги прави силно податливи на ласкателство. техният подход към самия сексуален акт е силно непредсказуем. Без истинско чувство за ограничение, те обичат да изпитват нови усещания. Може би затова те имат репутация, че се радват да гледат другите.

Съблазняване на Водолей

И мъжете, и жените Водолей обичат да бъдат интелектуално предизвикани, ако планирате да съблазните Водолей, по -добре се уверете, че сте в състояние да разговаряте с тях на по -дълбоко ниво.

Що се отнася до тях, външният вид няма да има толкова голямо значение, важното е какво има вътре. Те са хуманитаристи и ако знаят, че се борите за добра кауза, това определено ще ви даде бонус точки с тях.

Водолеите не се интересуват от обикновеното, ако планирате да хвърлите клиширана линия, помислете два пъти, с водоноса, те се нуждаят от повече от обикновената ежедневна линия. Бъдете луди и далечни, със сигурност ще привлечете вниманието им. Наистина е важно да сте уникални, ако искате да съблазните Водолея, да бъдете приятелски настроени, отворени и разхлабени.

Приемете хоби, имайте свои приятели, покажете им, че сте независими и всъщност имате живот и те със сигурност ще бъдат съблазнени от вашия чар.

Просто секс с вашия Водолей? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Как да включите Водолей

Един от най -ефективните начини да възбудите мъж или жена от Аква е да им сложите белезници. Това, че са нетрадиционни, е основен фактор за тях. Необичайните места за секс също могат да се харесат. Промъкването в офиса и бързината могат значително да ги включат. Дори ако вие и вашият любител на Aqua сте у дома за тиха среща, идеята, че може да се случи нещо неочаквано, ще бъде категорично включване за тях. Хората, родени под астрологичния знак Водолей, са готови да опитат различни неща в спалнята, само за да видят дали това е приятно или не. Освен това спонтанността е основен фактор. Тяхната сексуалност е като мълния и те могат да я включват и изключват с невероятна скорост. Когато е включен, ефектът се наелектризира; когато е изключен, няма смисъл да се опитвате да ги вкарате в настроение.
Личността им е модерна, така че правенето на любов с компютъра и телевизията едновременно може да бъде стимулиращо за тях. Що се отнася до сексуалния им живот, те могат да имат множество партньори, а понякога дори може да предпочетат секс с партньор от различна раса или култура.

Ерогенна зона на Водолей

По отношение на ерогенните зони на хората, родени под този знак, китките и глезените им обикновено са много деликатни. Целуването, триенето и масажирането им могат да бъдат чудесни включвания. Тези местни хора също обичат да ги целуват по скулите

У дома | Други статии за астрология

защо Водолеят е толкова добър в леглото
Популярни Публикации