'The Nanny' Heartthrob Чарлз Шонъси се е оженил блажено за съпругата си от над 35 години Сюзън ФалендърНай-новите актуални новини 'The Nanny' Heartthrob Чарлз Шонеси се е оженил блажено за жена си от повече от 35 години Сюзън Фалендър за Fabiosa

Чарлз Шонъси беше мечтата на всяка жена през 90-те, когато играеше красивия Максуел Шефилд Бавачката .Но въпреки изключителната химия на Чарлз с Фран Дрешер на екрана, той беше отдаден семеен човек. И така, коя е жената, която открадна сърцето на Шонеси?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Charles Shaughnessy (@charlesshaughnessy) 7 септември 2014 г. в 9:04 ч. PDT

Чарлз Шонеси е лудо влюбен в жена си

Бавачката звезда се ожени за съпругата си Сюзън Фалендер през 1983 г. Любовта им става все по-силна и по-силна с всяка година.Чарлз дори каза по време на появата си на Сутрешното шоу още през 2013 г., че са били „по-влюбени, отколкото сме били някога“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Charles Shaughnessy (@charlesshaughnessy) 15 юни 2019 г. в 06:27 PDT

Според Шонгнесси тяхната тайна за щастие е проста:

Очевидно трябва да се работи върху това. Има периоди рано, когато просто трябва да се придържате към факта, че сте се отдали един на друг и знаете, че това ще ви се отплати.

Чарлз и Сюзън са извън гордостта си, че са силна двойка в Холивуд. След над 36 години заедно, те все още се гледат с искра в очите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jenny Shaughnessy (@yengal11) 25 Дек 2015 в 12:10 PST

Двойката споделя две красиви дъщери заедно: Джени Йохана (р. 1990) и Наделин Сара (р. 1995).

И двете момичета наследиха родителите си с ярки усмивки и добър външен вид, не мислите ли?

Семейството на Чарлз Шонъси изглежда абсолютно невероятно, ние ги обичаме!

Популярни Публикации