Преследване на любовта: Вдовицата на Стив Джобс продължава да се среща с готвач на знаменитост, след като се отдели от бившия кмет Адриан Фенти, съобщаваКакво е името на Лорен Пауъл? Съпоставя ли се с нейното сънливо око?

Съпругата на Стив Джов, Лорън Пауъл се очерта като мощен инвеститор след смъртта на съпруга си. В момента тя доминира с влиятелното си и страховито присъствие. Но всяка кралица има нужда от крал до себе си, за да се наслади на богатството на империята.Преследване на любовта: Стив ДжобсГети изображения / Идеално изображение

Според Форбс , Г-жа Пауъл се нарежда сред най-богатите жени на планетата. Към 2018 г. нейната нетна стойност е около 21,3 млрд. Долара. Тя наследи огромното богатство на Стив, което основно се състои от акции на Apple и акции на Дисни. Вдовицата е силно фокусирана и върху човеколюбието.

Преследване на любовта: Стив ДжобсГети изображения / Идеално изображение

Преследване на любовта

През август 2013 г. Лорен Пауъл беше информирана, че се среща с Ейдриън Фенти. Той е бивш кмет на Вашингтон, който е изкарал един мандат от 2007 до 2011 г. Политикът преди това е бил женен за адвокат на име Крос и е споделял 3 деца с нея.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TheYBF (@theybf_daily) на 2 август 2016 г. в 20:32 ч. PDT

След като се отказва от Адриан, съпругата на Стив е замесена с друг мъж. PageSix съобщи, че тя мълчаливо се среща с готвача на знаменитост Eleven Madison Park Даниел Хъм. Той създаде доста шум в света на хранителните продукти. Въпреки това източниците разкриха, че това е начинаещ роман, а не пълноценна връзка. Вътрешният човек потвърди:Те са били на някои дати. Виждат се.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниел Хам (@danielhumm) на 16 октомври 2019 г. в 8:47 ч. PDT

Обществеността няма големи възражения

Точно така, всеки заслужава да живее пълноценно и да се възползва от втория шанс. Споделете това и ни уведомете, ако смятате, че Лорън Пауъл върви към по-добро.

Стийв Джобс
Популярни Публикации