Трудният човек от 1980 г., г-н Т, носеше на ръцете си тежки златни гривни, за да почете своите предци, които бяха принудени да носят железни вериги



- 1980's Tough Guy, Mr. T, носеше тежки златни гривни на ръцете си, за да почете предците си, които бяха принудени да носят железни вериги - Celebs - Fabiosa

Като пенсиониран професионален борец, известният г-н Т е най-известен с ролята си на Б. А. Баракус в телевизионното шоу на 80-те Отбор А , както и боксьор Clubber Lang в Роки III филм. Неговата привличаща вниманието прическа на африканската мандинка със сигурност го е направила много разпознаваем, засилвайки имиджа му на корави момчета.



gettyimages

Трудни детски години

Лорънс Туро е роден в Чикаго, Илинойс, и е най-малкият син в семейство с 12 деца. Всички те са израснали в малък апартамент в лошо построена сграда. Това беше район за бедните, известен също като силно замърсен. Въпреки че бащата на Тюро беше министър, момчето често беше свидетел на всякакви престъпления в областта. Но той беше решен да успее и силната му воля, както и любовта на майка му, му помогнаха да оцелее в този труден момент.





Тюро е избрал професионалното си име - г-н Т - въз основа на липсата на уважение от белите хора, което той е наблюдавал през цялото си детство. И така, името умишлено започна с г-н в знак на уважение, никой от семейството му не знаеше.

gettyimages



Г-н Т посещава професионалната гимназия „Дънбар“, където се интересува от бойни изкуства и други спортове. По време на следването си той печели 2 години поред шампионат по борба на града. Започва да ходи в университета Prairie View A&M, печелейки футболна стипендия, но е изгонен за една година.

След това той се записва в американската армия и служи в корпуса на военната полиция, където бързо става ръководител на отряда. След като беше изписан, той първо започна да работи като бастун. Той започна да носи златни верижки и всякакви бижута, които клиентите загубиха в битка. Неговата работа беше главно да не допуска дилъри на наркотици, но той също участва в многобройни сбивания и беше съден многократно, но спечели всеки случай.



gettyimages

В крайна сметка той премина към кариерата на бодигард, защитавайки хора от всички професии: от учители и дизайнери до политици и милионери. Сред клиентите му бяха Майкъл Джексън, Леон Спинкс, Мохамед Али, Даяна Рос и Стив Маккуин. Заплатите му понякога биха скочили до 10 000 долара на ден, в зависимост от рисковете и пътуванията.

На неговата позиция г-н Т има две основни правила: Клиентът трябва да бъде винаги честен с него и първо да пазарува. Той също така предупреди клиентите си, че не може да гарантира живота им, като каза:

Направих всичко, освен да гарантирам живота на хората, но ви гарантирам, че ще дам живота си, защитавайки вашия.

gettyimages

Голямата му почивка дойде, когато Силвестър Сталоун забеляза актьорския потенциал на г-н Т. и му предложи ролята във филма му Роки III . Тогава г-н Т излезе със своята известна крилата фраза 'Съжалявам глупака!'

Тюро също е известен със своя необичаен стил. Всяка от неговите златни верижки и гривни има специално значение и служи на определена цел. Носеше злато като символ на африканските роби, които трябваше да носят железни вериги. В дясното му ухо имаше 3 обеци, които символизират „Бащата, Синът и Светият Дух, тримата мъдреци.“ Но това не е всичко, тъй като в лявото си ухо той носеше 4 обеци, за да се свърже с четирите сезона, четирите посоки и четирите писатели на евангелие, камо ли че изключителна прическа, която датира от воините на Мандинка, потомци на империята Мали.

gettyimages

Но всичко това трябваше да спре, след като ураганът 'Катрина' удари крайбрежието на Персийския залив през 2005 г. Г-н Т просто не можа да продължи да носи тежки бижута, след като беше свидетел на всички разрушения и страдания на засегнатите райони. Той каза:

Като християнин, когато видях как други хора губят живота си и губят земята и имуществото си [...], почувствах, че би било грях пред Бог за мен да продължа да нося златото си. Чувствах, че ще бъде безчувствено и неуважително към хората, които са загубили всичко, затова спрях да нося златото си.

Тюро беше женен за Филис Кларк и има три деца от този брак. Освен това той е оцелял от Т-клетъчен лимфом. Той беше диагностициран с това рядко състояние през 1995 г., но това не му попречи да бъде активен и до днес. Освен това името на г-н T беше включено в крилото на знаменитостите в Залата на славата на WWE през 2014 г.

gettyimages

Този изключителен човек наистина е заслужил правото си да бъде наречен истински победител!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как младият Шон Конъри някога трябваше да се защити и да победи шестима членове на опасната шотландска престъпна банда

Популярни Публикации