Шер написа сина си Илия Блу на семейството си след брака му, но той се надява да се свърже отново: „Тя е разкошна - имам предвид, тя е Шер“Илайджа Блу се описва като „черната овца” на семейството си. Шер не го поздрави за годежа и не одобри брака му.

Зашеметяващата певица и модна икона Шер има две деца, но нито много хора познават и двете.

Chastity Bono, която по-късно стана Chaz Bono, беше първото й дете. Той е роден през 1969 г., когато Шер е омъжена за известния Сони Боно. След като бракът им се проваля, Шер намира нова любов. Легендарният певец завърза възела с рок музиканта Грег Олман. Това се случи само четири дни след финализирането на развода й през 1975 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Т. Суози (@suozzman) на 15 януари 2018 г. в 3:11 ч. PSTТази любовна история не продължи вечно и вторият брак приключи. Шер и съпругът й обаче посрещнаха едно дете, син Илия Блу. Момчето е родено през 1976г.

Изглежда, че Шер е отписал Илия от живота й, след като той се е отървал да се ожени за момичето, което обича.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cher (@cherilynsbeauty) на 17 декември 2018 г. в 11:06 ч. PST


Връзка майка-син: Шер и Илия Блу Олман

Когато говори за връзката с популярната си майка, Илайджа Блу казва, че той и майка му не са разговаряли от месеци. Шер не покани сина си да прекара Коледа заедно. Тя също не го поздрави за годежа и не одобри брака му.Илайджа се ожени на романтична церемония в дома им в Бевърли Хилс. Шер обаче не беше поканена. Синът обясни решението си да не кани майка си, като каза:

Не щях да чакам ничие одобрение и поздравления, както никога не съм чакал нищо от това през целия си живот.

Шер написа сина си Илия Синьо на семейството си след брака му, но той се надява да се свърже отново:Гети изображения / Идеално изображение

Мъжът се описва като „Черната овца“ на семейството му, отбелязвайки, че някои от тях са щастливи да чуят новините за брака му, докато други не са казали и дума. Бабата на Илия, майката на Шер Джорджия Холт, й изпрати поздравления.

Шер написа сина си Илия Синьо на семейството си след брака му, но той се надява да се свърже отново:Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки препятствията в историята им, Blue все още иска да се свърже отново. Мъжът се възхищава на таланта на майка й:

Знаете ли, тя е наистина талантлива. Тя е разкошна - искам да кажа, че е Шер. Какво да не обичаш?

Илия също говори за своя полубрат, Целомъдрие, казвайки, че те са били близки, когато са били деца, но след това са се разделили. Chastity е роден като момиче, но през 2009 г. той претърпя операция по преназначаване и промени името си на Chaz.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Chaz Bono (@therealchazbono) на 30 септември 2018 г. в 8:13 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ПРОЕКТА НА ПОКОЛЕНИЯТА ️ (@thegenerationsproject) на 20 май 2018 г. в 14:52 ч. PDT

Родителството може да бъде предизвикателство, дори ако сте Cher и решенията на децата често предизвикват критиките на родителите. В същото време връзката майка-син е толкова важна. Всяко хлапе заслужава да бъде прието и обичано. И какво мислите? Съгласен ли си?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 72-годишната Шер разкрива тайна за зашеметяващата си фигура и тонизирана плячка

Знаменитости
Популярни Публикации