Мъж Стрелец - секс, привличане и неговата личностМъжът Стрелец Този мъж може да ви накара да се почувствате живи! Подобно на жената, този човек иска всички да попаднат под магията му. Той иска всички да го искат, иска всички да го правят. Eeek. Но по дяволите той е забавен. Той може да се наслаждава на най -простите неща и живота и да ги накара да изглежда достойни за новини. Животът е взрив с този човек. Те обикновено са откровени и честни, но понякога това боли. Любопитството му е ненаситно, той просто иска да знае всичко. Той е перфекционист. И той обича да се качва на самолет и просто да ходи навсякъде! Мъж Стрелец Личност

Този мъж може да ви накара да се почувствате живи! Подобно на жената, този човек иска всички да попаднат под магията му. Той иска всички да го искат, иска всички да го правят. Eeek. Но по дяволите той е забавен. Той може да се наслаждава на най -простите неща и живота и да ги накара да изглежда достойни за новини. Животът е взрив с този човек. Те обикновено са откровени и честни, но понякога това боли. Любопитството му е ненаситно, той просто иска да знае всичко. Той е перфекционист. И той обича да се качва на самолет и просто да ходи навсякъде!

Какво ще научите:

Мъж Стрелец Личност

добре

 • Изключително отворен и приключенски
 • оптимистичен и енергичен
 • показва много лидерски качества
 • Не се страхувайте да вземате решения, тъй като той ще претегли плюсовете и минусите във всякакъв вид ситуация
 • Чувства се напълно изпълнен, когато има партньор до себе си, с когото да сподели живота си.
 • Емоционален (дори и да се опитва да го скрие)
 • честен и искрен
 • Решен
 • всеотдаен и забавен

Лошо

 • Това е човек, който се страхува да прави компромиси с нещата
 • Не може без компания, винаги има нужда от някой наоколо.
 • Ако бъде пренебрегната в една връзка, тя ще я прекрати и ще започне да работи върху друга.
 • Флирт! (лошо, ако той е вашият мъж и не се влюбвате в него, както е в вас), ако го преследвате и го искате (добре)

Стрелецът е неговият символ

Какъв по -добър символ за представяне на мъж Стрелец от стрелец. Див и безгрижен, той се смята за неопитомен от повечето хора. Ти ли си този, който може да укроти този човек?Лесната страна на характера му е съчетана с неконтролируемо желание да се движи. Ако другите разбират двойствеността на Стрелец, много по -лесно е да оцените тяхната дива природа.

Юпитер е неговият владетел

Юпитер , планетата, свързана с късмет, растеж и просперитет, управлява Стрелец .Стрелците са егоцентрични, щедри и много оптимистични, като тяхната управляваща планета. Той има чувство на непринудена гордост в себе си, понякога граничеща с самонадеяност.

Стрелецът трябва да живее пълноценно до степен да бъде безгрижен или безстрашен. Понякога забравя, че правилата важат за него в желанието му да изживее напълно всичко, което животът може да предложи.

Не е необичайно за него да има много верни и отдадени фенове. Горе -долу като магнетизма на Юпитер, той привлича хората. Може да има някои предизвикателства, които трябва да преодолеете, преди да успеете да хванете този мъж. Не че не заслужавате неговата любов, това е така, защото толкова много хора се борят за неговото неразделно внимание.

Огънят е неговият елемент

Невъзможно е човек, който изгаря толкова горещо, да не е огнен знак . Ето един човек, който се радва на живота с пълна сила. В него има бушуващ огън, който се движи с огромни темпове. Тяхното безразсъдство причинява вреда на тези с деликатно или пасивно мислене.

Добрата новина обаче е, че той използва пламъка в себе си за добро. Той е неспособен да нарани някого. Желанието му е да използва огъня в себе си, за да запали живота на хората около него за подобряване на всички.

Той също обича да използва топлината си в спалнята, където може да въведе партньора си в едно от най -горещите, най -горещите преживявания, които са преживели.

За да използвате тази енергия, трябва да се научите как да я използвате. Възможно е да сте в крак с този човек, ако можете да го направите. Без да се научите как да се възползвате от него, няма да можете да сте в крак.

Няма да ви отнеме много време, за да осъзнаете колко по -мъдър е той от възрастта си. Това ще бъде по -вероятно, защото те имат желание или желание да изпробват или изпитат повече от повечето хора.

Той дава съвети въз основа на уроците, научени в живота. Рядко се влияе от това, което чете, или от спекулации, когато става въпрос за това как мисли.

Можете да се свържете с неговото често импулсивно поведение, ако оценявате, че той говори само от опит.

Неговото качество е променливо

Стрелците определено са променлив знак. Отворен човек, той винаги е готов за промяна. Гъвкавата му природа му позволява да води по -плавен начин на живот и да се справя с всичко, което му попадне.

Той винаги е готов да изпробва нови неща и веднага щом ги завърши, търси следващото си предизвикателство. В случай на промяна на обстоятелствата, той е в състояние да промени решението си дори след като е взел решение.

Мъж Стрелец

Той винаги е на лов, приятелю ... затова символът на неговия знак е Стрелецът! Той твърде много се стреми да преследва жени, за да бъде добър избор за съпруг.

Той ще ви погледне право в очите, ще ви каже, че ви обича от сърце ... и след това ще направи същото точно с друга жена, на следващата нощ. Той наистина вярва, че всеки един от тези моменти е истина.

Репутацията му е на Дон Жуан и не непременно защото има ненаситно сексуално желание, а по -скоро защото непрекъснато търси, копнее за идеал за жена, която никога не вижда да намери в никого ... и за него, количеството на нечии тенденции да е доста значителна ... бихте си помислили, че ще я намери!

Неговата откритост, чувство за хумор и невнимание са склонни да привличат много жени по неговия начин и да, можете да разчитате на много добро време, докато сте заедно ... за времето, което продължава.

Не очаквайте изискана покана за вечеря с обличане, защото той мрази надути и претенциозни хора, събития и места. Помислете повече за ястието на кафе на открито… .и бъдете сигурни, че няма нищо общо с парите; просто не е в неговия стил.

Ако тази поговорка, че практиката прави перфектна, беше вярна, той щеше да е най -добрият любовник жив ... но той не разбира каква е цялата суматоха, когато става въпрос за секс.

Той е страстен и ентусиазиран за това, но без да изпада в страстни крайности. Това е просто елемент на удоволствие ... още един, сред страхотен списък ... и затова той не разбира защо хората работят по този въпрос. Защо просто не могат да бъдат безгрижни и неизискващи като него?

Рядко ще го видите да иска да се установи с някоя жена ... той просто иска да се забавлява! Ако случайните дела не са за вас, тогава ви предлагам да продължите да ходите!

Характеристики на мъж Стрелец

В този човек няма злоба. Склонен е да прави резки забележки и може да бъде безчувствен, обича шеги, стига да не е той, обича да се сприятелява с жени, може да бъде непостоянен и е склонен да продължи напред без много предупреждения. Не се опитвайте да го промените, че не можете.

Как да привлечем вниманието на мъж Стрелец

На какво да се съсредоточим:

 • Понякога той наистина е лош в планирането на нещата и ще го накара в ситуации, в които първо не е обмислил нещата. Вие ще трябва да му помогнете да попълни тези липсващи данни.
 • Обича да харчи парите си разточително. Може да се наложи да му помогнете да дръпне малко юздите, за да може да спести част от тези пари.
 • Този човек е запален спортист и се радва на живота на открито. Той ще очаква от вас да маркирате заедно с него за приключения. Разберете в какви приключения се впуска и ако не сте запознати с тях, научете колкото можете, за да се присъедините към забавлението.
 • Понякога той ще изглежда като неудобен, когато се опитва да изрази мнението си за нещо. Може в крайна сметка да вкара крак в устата си. Това, което може да се наложи да направите, е да интерпретирате нещата, които той казва, така че нещата да не се загубят в превода.
 • Той е романтичен човек по душа, но единственият проблем е, че той наистина не знае как да бъде напълно романтичен. Може да изглежда малко неудобно. Може да се наложи да го научите малко за това какво е романтика.
 • Този човек е социален и обича да се забавлява много. Така че е важно за вас да покажете, че имате и социална страна. Трябва също така да отделите време, за да се интегрирате с приятелите му. Може и да прекарате много време с тях.

Какво да не правите:

 • Не го осмивайте за идеи, които може да му хрумнат. Някои от тях може да са доста невероятни, където други биха могли да бъдат там. Важно е през това време да бъдете търпеливи с него.
 • Не очаквайте да водите скучен живот, ако се срещате с този човек. Този човек не се занимава със скука.
 • Не очаквайте този човек да прекарва всеки уикенд у дома. Той ще иска да излезе и да се забавлява. Той не е диван.
 • Едно нещо, което държи на високо уважение към себе си, е че е честен и има почтеност. Тези две неща никога не трябва да се поставя под въпрос от вас, когато става въпрос за него.

Как да привлечем мъж Стрелец

Как да привлечем мъж Стрелец. Ако обичате да пътувате и имате отворен ум, тогава a Стрелец мъжът е мъжът на твоите мечти. Мъжете Стрелец са оптимисти и позитивни хора, така че дори през тъжните дни мъж Стрелец може да помогне всичко да изглежда перфектно.

За да привлечете мъж Стрелец, ще трябва да сте социално интерактивни и да вярвате в него и неговите способности. Тези мъже от зодия могат да бъдат много упорити и често не обичат да бъдат коригирани.

Когато срещнете своя перфектен мъж Стрелец, не забравяйте да го поправите нежно и никога не бъдете снизходителни, или можете да го изплашите.

Тези мъже обичат да бъдат стимулирани с пътувания и отворен разговор. Когато започнете разговор, за да привлечете мъж Стрелец, говорете за политика, любов или дори религия.

Мъжът Стрелец е спокоен и отпуснат и може да говори за почти всичко, без да се ядосва.

Въпреки че могат да бъдат сериозни партньори във връзката, мъжките Стрелци понякога имат дезорганизиран или разхвърлян начин на живот. Ако не можете да се справите с разхвърлян дом, тогава може да се раздразните твърде много от мъжа Стрелец.

Мъжете Стрелец не обичат прилепналите жени и понякога се нуждаят от малко време за себе си. Уверете се, че подкрепяте молбата му и му дайте малко време за престой.

Може да иска да остане сам един уикенд, но не приемайте това като обида за вас. За да привлечете мъж Стрелец, никога не можете да бъдете прекалено чувствителни или нуждаещи се от внимание.

Мъжете Стрелец са импулсивни и спонтанни, така че трябва да сте спонтанни с тях. Те са чудесни за пътуване и наслада на уникални места и култури.

За да привлечете мъж Стрелец, първо трябва да сте негов приятел и връзката по -късно ще прерасне в любов. В търсенето си как да привлечете мъж Стрелец, не се опитвайте да го бутате твърде бързо или можете да го изплашите.

Щракнете тук за повече информация Стрелец във взаимоотношенията

Среща с мъж Стрелец

Как да се обърна към него за първи път

Това е типът мъж, който гледа на любовта и отношенията като на спорт. След като намери някой, от когото наистина се интересува, той ще направи всичко възможно, за да направи всичко възможно, за да впечатли жената, която харесва. И в този случай с вас, позволете му да направи това.

Единственото нещо, което наистина ще заинтересува този човек, е жена, която има много забавен дух. Забавна личност, съчетана с хумор, е ахилесовата пета на този мъж. Въпреки че е силно препоръчително да ги държите на една ръка разстояние, докато приложите това.

Ако той наистина се интересува от вас, можете да седнете и да се отпуснете, докато гледате как Стрелецът прави своето, за да ви спечели.

Така че имате първата си среща

Като Стрелец той наистина обича да общува. Затова е много важно да му дадете възможност да покаже тази страна на своята личност. Очите му ще се обърнат към Сърца, ако намери някой, който може да му покаже, че тя е интелигентен спътник.

Важното сега е да се уверите, че когато имате този разговор с него, той също така може да вкара думи. Не позволявайте комуникацията да бъде изцяло от ваша страна. Ако той не може да каже дума, тогава датата е обречена.

Можете да го задържите да се интересува от вас, като проведете дълбоки разговори за нещата, но и като добавите малко хумор в сместа.

Той обича да говори на много различни теми, защото обича да разширява ума и мисленето си, а романтиката е нещо, за което определено ще му бъде интересно да говори.

Сексуално казано, това е човек, който е много привързан по природа. Сексът се счита за спорт, който той обича да завладява.

Ако мислите, че сексът е по същия начин, той няма да мисли по -малко за вас, че го правите. Важното, което трябва да знаете обаче, е, че сексът сам по себе си не е достатъчен, за да поддържа този човек във връзка.

Точно като бележка трябва наистина да бъдете търпеливи с този човек. Ако бракът е нещо, което обмисляте в бъдеще, трябва да запомните, че този човек е известен като дългосрочен ерген.

В бъдеще може да отнеме известно убеждение, за да го преодолее. (Но това е първа среща, така че на кого му пука)

Така че искате да излезете от среща с мъж Стрелец

 • завиждайте на всички около вас
 • започнете да се оплаквате и да хленчите през цялото време
 • кажете му, че независимо дали е вашият телевизор или неговият, вие трябва да гледате това, което искате да гледате
 • взривява мобилния си телефон през цялото време и го пита къде е
 • кажете му, че току -що сте се абонирали за сватбено списание и търсите рокли

Съвместимост с мъж Стрелец

Жена Овен

Тъй като тези два са огнени знаци, те могат да създадат връзка, пълна с вълнение и много интензивност. Искрите започват да летят почти веднага и могат да открият, че се влюбват по -бързо, отколкото са смятали за възможно. Тази комбинация е с висока съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Овен

Жена Телец

Има много малък шанс тази връзка да се развие в полза и на двамата. Този мъж определено има любов към приключенията, докато тя предпочита живот, който има много повече структура. По същество тя е доста обоснована. Всичко зависи от това дали могат да намерят общ език или не.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Телец

Жена Близнаци

Тези двамата със сигурност имат някои прилики в техните характеристики, но връзката им може да бъде измъчена с много аргументи и недоразумения. Те имат това, което се счита за средна съвместимост. Ако успеят да преодолеят препятствията, които им пречат, могат да се озоват заедно в много красива любяща връзка. В някои случаи обаче това не е начинът.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Близнаци

Жена Рак

Има много привличане между тези двамата в самото начало, когато става въпрос за срещата им. С течение на времето обаче това привличане започва наистина да избледнява. Може да открият, че любовта им ще расте доста бързо, но нещата могат да започнат да се разпадат пред очите им в продължение на много месеци. Тази двойка, която може да бъде стабилна, не е толкова много в картите, поради което те имат нисък рейтинг на съвместимост.

Повече информация за Стрелец и съвместимост с рака

Жена Лъв

Сега, тези двамата са почти олицетворени от огъня. Те носят огъня във всичко, което правят, включително в спалнята. Те са склонни да имат много балансирана връзка, изградена върху страст и романтика. Така че съвместимостта на отношенията им е доста висока.

Повече информация за съвместимост със стрелец и лъв

Жена Дева

Тези двамата са склонни да живеят живот по различни начини един от друг, но въпреки че изглежда, че изглеждат много добре заедно. И двата знака предлагат гъвкавост, когато става въпрос за всякакви обстоятелства, които могат да възникнат поради разногласия. И двете имат средна съвместимост, което означава, че ще отнеме малко работа, за да се случат нещата, но това не е изключено.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Дева

Жена Везни

Това може да бъде красива връзка, ако чувства, че наистина се възхищава от тази жена. Проблемът възниква, когато той не чувства, че се грижи за нея. Ето защо се смята, че има средна съвместимост между тези двама като двойка. Той трябва да се чувства желан и ако не го направи, връзката ще започне да се руши.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и библиотеки

Жена Скорпион

Тези двама души ще открият, че с течение на времето те ще стават все по -добри като приятели, отколкото като любовници. В любяща връзка им е трудно да се опитат да разберат какво мисли или иска другият човек в самата връзка. Единственото нещо, за което те наистина ще се споразумеят, е всичко, което е в спалнята, тъй като сексуалната им страна ще бъде наравно една с друга.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Скорпион

Жена Стрелец

Никой не може да разбере напълно всичко, което се случва в съзнанието на мъж Стрелец, както жената Стрелец. Ето защо поради техните прилики те попадат в ситуация, в която връзката им всъщност може да бъде почти като перфектна двойка. Така че тяхната съвместимост всъщност е доста висока.

Повече информация за съвместимост на стрелец и стрелец

Жена Козирог

Тези два са противоположни знаци, но в същото време, въпреки че имат способността да се привличат един друг, обикновено не отиват далеч като двойка. С нея той просто няма способността да се чувства комфортно във връзката и да има безопасността, която търси. Така че заедно те са сравнително ниска съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Козирог

Жена Водолей

Тези двамата заедно могат да имат много щастлив край, тъй като имат много общи неща помежду си. Приликите им помежду си както в характера, така и в живота ще им помогнат да имат много висока съвместимост помежду си.

Повече информация за съвместимост на Стрелец и Водолей

Жена Риби

Тези двамата никога няма да почувстват връзката, която трябва да почувстват, за да имат любяща връзка помежду си. Те могат да се окажат в спорове, които ще доведат до резултат от непреодолими различия между тях двамата. Ето защо те се считат за сравнително ниска съвместимост.

Повече информация за съвместимост на Телец и Риби

Ерогенни зони

зоните му са бедрата и бедрата. Движете се напред и назад през тази област с ръце и уста.

Секс с мъж Стрелец

Стрелецът без съмнение е този, който създава Mile High Club. Помислете за Саманта за „Секс в града“ и ще стигнете до мястото, където отивате, с провисване. Закачете люлка (или поне огледало) над леглото си и ще спечелите този човек. Ключът е да поддържате пикантните неща.

Стрелците са свободни духове, така че не се опитвайте да привлечете мъжа си. По-добре поработете върху самочувствието си с този мъж, защото той просто не става слаб и прилепнал. Ей, животът е купон с провисване, затова донесете бита сметана.

Включете: Безстрашие. Ако една жена е смела, независима и спокойна, ако има добро чувство за хумор и живее в различен град, можете да имате най -доброто от двата свята - свобода и партньорство. Нуждаете се от много място, малко въпроси и безкрайно вълнение.

Изключва: Принцеса. Животът е твърде кратък, за да се потапят подробности като тревожност във връзката, емоционален изнудване и кой е направил последното обаждане. Жена с висока поддръжка няма да получи нищо от вас.

Щракнете тук за повече информация Секс Стрелец

Как да задържите мъжа си Стрелец наоколо

приемете промените

Това е човек, роден за приключения. Той процъфтява, когато нещата в живота му се променят непрекъснато. Може да е готов да има връзка, но не желае да се установи физически на едно място в ранен период от живота си. Пригответе се да обиколите навсякъде.

Винаги дръжте чантата опакована

Тъй като е роден за приключения, той е готов да стане и да тръгне всеки момент. Така че винаги трябва да имате опакована и готова чанта, за да можете да бъдете с мъжа си. Пригответе се за петък вечер и той ще каже уикенда далеч! да тръгваме. Той ще ви вземе със себе си и ще бъде диво време. Ако не сте готови да отидете, когато той е, той може да намери някой, който ще бъде авантюристичен.

бъди безстрашен

Това е човекът, който живее от тръпката на живота. За вас е важно да прегърнете живота и всичко, което идва с него. Всичките му възходи и падения. Някой, който е уплашен или слаб, не е създаден за този човек. Той е най-добрият търсач на тръпки.

Само фактите, госпожо

Това е човек, който е много умен. Той просто има проблем да се справи с всички малки подробности от една история. Ако му кажете всичко, което се случва от началото до края, ще го отегчите напълно. Така че това, което трябва да направите, е първо да му покажете голямата картина и умът му ще го поеме оттам.

Пази се

Това е мъж, който обича да има жена, която ще направи всичко възможно, за да се грижи за здравето и тялото си. Ако можете да поддържате този мъж, не само ще спечелите уважението му, но и ще станете по -интересни за него. Той не търси нежно цвете, той търси партньора си в престъплението.

Винаги се изправяйте пред предизвикателство

Този човек определено търси приключения. Ако това е нещо, което е гранично опасно, той ще бъде готов за това. Всичко от подплата с цип над дъждовните гори, до изскачане от самолет. Ако тръгнете на приключения с този човек, определено ще имате сърцето му.

Нека бъде свободен

Това е човек, който не търпи собственически или ревниви хора. Той не иска да бъде контролиран от никого, независимо кой е той. Единствената жена, която някога може да задържи сърцето на този мъж, е някой, който ще му даде свободата да живее живота си. Ако решите, че искате да запазите контрола над този мъж, ще го загубите завинаги. Ако можете да му позволите да има тази свобода, той може да бъде ваш мъж за цял живот.

Винаги се забавлявайте

Това е човек, който не обича драмата, освен ако не е на сцената. Той не се гневи и не се занимава с обиди по къщата. Ако все още не сте, трябва да се научите как да се смеете и да станете оптимистичен човек. Ако този мъж ви види, че се забавлявате, той също ще се присъедини. Той е човек, който цели да се забавлява и партньор, който се чувства по същия начин, ще го накара да се почувства завършен.

Предизвикайте този човек

Момчетата Стрелец обичат предизвикателствата. Особено такива, които включват любов и живот. Той е човек, който иска да се потруди, за да спечели сърцето ти. Така че е важно за вас да не бъдете лесно улов за този човек. Оставете го да работи усилено за вас и продължете да го правите през вашата връзка. Ако го държите на пръсти, въпреки че знаете, че няма да отидете никъде, ще продължите да имате неговата безкрайна преданост.

Бъдете неговото приключение

Както бе споменато по -горе, това е човек, който е наистина приключенски. Това не е ограничено само до външния свят, но и в спалнята. Затова направете всичко възможно, за да станете авантюристи в леглото. Не го дръжте и в спалнята, вземете го навън или смело, ако можете. Този човек обича да се разбърква навсякъде.

0 Връзки
Популярни Публикации