Съвместимост на Стрелец и Водолей - Огън + ВъздухТази комбинация от звездни знаци прави мислеща, авантюристична двойка, изпълнена с приключения и оптимизъм, като същевременно липсва съперничество или притежание.

В повечето случаи това е съвместимост, която обикновено може да работи много добре.Те ще трябва да работят усилено, за да преодолеят някои различия, които имат и двамата, но ако успеят да направят това, вероятно ще образуват много солидна двойка с добро бъдеще. Нужно е само малко любов и разбиране, за да направите това за тях.

Причината, поради която правят толкова добра двойка, е, че и двамата са екстроверти (обичат да са навън). Те са много забавни и излизащи и наистина обичат да ходят заедно на приключения.

И двамата предпочитат да бъдат във взаимоотношения, където имат известно чувство за независимост и свобода. Те искат да бъдат част от двойка, но също така искат да запазят независимостта, която имат като личност. Това кара тогава да се чувствате свободни, но ангажирани.

На емоционално ниво те се разбират много добре, поради факта, че не поставят много акцент върху показването на емоциите си.Как са влюбени Водолей и Стрелец?

Когато тези двамата се съберат, те могат да образуват доста връзка, която може да създаде много специални отношения. Това се дължи на факта, че като двойка те много се подкрепят един друг и техните начинания.Това е двойка, която споделя еднакви идеали и мисли за нещата по много сходен начин. Това им помага да преодолеят нещата по -лесно, когато възникнат проблеми.

Това е двойка, която няма да има проблеми да разшири групата си приятели, тъй като и двамата са много общителни.

И двамата ще имат много мечти, които ще искат да сбъднат в живота, и ще открият, че когато работят заедно като двойка, могат да си помогнат да осъществят тези мечти. Стига да не се забиват във фантазии, те знаят, че не могат да го направят.

И двата знака са известни с това, че простряха вратовете си за приятелите и семейството си и обикновено ще направят всичко възможно, за да помогнат, където могат. За съжаление понякога любовта им може да бъде поставена на заден план, когато правят това, така че наистина трябва да отделят време, за да отделят време и за връзката.

Ще открият, че наистина им е приятно да общуват помежду си. И двамата обичат да се губят в разговор и никога не се оказват без да говорят.

И двете внасят високо ниво на креативност във връзката и позитивност, която ще им помогне да преодолеят лошите времена, които могат да дойдат.

Това не означава, че тази връзка винаги ще бъде легло с рози.

Когато за първи път се събират и започват да се срещат, те ще бъдат привлечени от факта, че партньорът им обича Независимостта. Това също може да бъде причина връзката им да се разпадне.

И двамата ще оценят факта, че независимостта е налице, и че могат да се възползват от нея. Ако започнат да печелят твърде много независимост в партньорството, те може да не виждат партньора си толкова, колкото искат.

Това разстояние може да доведе до разпадане. Така че това, което наистина трябва да направят като двойка, е да седнат и да разберат какъв общ интерес имат.

Когато направят това, те включват това в отношенията си, за да могат да споделят тези моменти и в същото време да имат независимостта, от която се нуждаят, за да могат да живеят ежедневния си живот.

Искате задълбочено ръководство за мач Стрелец Водолей? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Стрелец влюбен | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Ще споделяте безкористност и интелектуализъм и двамата обичате нестандартното. Мач, направен в небето - поне всичко друго, но не и скучно!

Селия: Водолеят няма да се опита да ви обвърже, нито ще се обиди, когато казвате откровената истина. Водолеите ще опитат да излязат с вас по някакъв начин.

Джен: Тъй като двамата сте склонни да бъдете еднакво независими, това може да доведе до добри отношения. И двамата харесвате свободата си и вероятно ще си дадете пространството, от което и двамата се нуждаете, без много шум. Разговорът винаги е приказен и повечето хора ще завиждат на обмена между вас двамата. За да направите това последно, вие двамата трябва да работите върху интимността, в противен случай те се отдалечават и остават

Лидия: Това ще бъде връзка, основана на приятелство, с което да започнете, но с течение на времето и с много емоционална подкрепа, която тече между вас двамата, има добри възможности това да стане също толкова равно физически. След кратко време ще осъзнаете колко важно е да имате собствено пространство и ще започнете да планирате моменти, в които да си тръгнете и да направите нещо свое. Подобно на повечето двойки, вие не правите това лично, но от време на време уважавате нуждите на всеки един от друг сам. Това ще образува уникална връзка между вас двамата, която може да не изпитате с други звездни знаци.

След като се установите във връзката си, няма да мине много време, преди да постигнете толкова голям напредък между чаршафите, колкото позволите на желанията си да изплуват на повърхността. Опитайте се да не се съсредоточавате прекалено много върху всички мечти, които имате и двамата, работете върху едно по едно или иначе ще се разделите и ще започнете да ходите на различни нива.

Лора: Тази двойка трябва да се разбира добре, тъй като и двамата обичат хората до сърцевината. И двамата се радват на много социално време и никой не се опитва да възпрепятства свободата на другия. Независимостта е голям фактор за тях, но, разбира се, те ще се справят с това още от самото начало. Ако някоя двойка обича да експериментира с неща, за които повечето дори не биха помислили, камо ли да направят, това ще бъдат тези двамата! Не ги интересува какво мислят другите за техните действия и докато не нараняват никого, всичко е честна игра. Стрелецът може да се наложи да научи нещо или две от Водолея за по -тактичност с другите, но това едва ли е вълнение в езерото им. Хората около тях ще възприемат двойката не само като живот на партията, но и като честни и истински типове, които също идват оборудвани с дълбоко чувство на съпричастност към другите.

Трейси: Любовният мач Водолей и Стрелец може да бъде успешен, тъй като и двамата могат да се вдъхновяват взаимно, като Водолей измисля многобройни иновативни идеи, а Стрелецът е активен и визионер. Тъй като те могат да споделят много ценности и да разбират необходимостта от свобода, те могат да бъдат много щастливи заедно.

Хайди : Каква двойка правят тези двамата. Никой няма да се опита да задържи другия в живота, всъщност те само ще си помогнат да успеят. Физически, емоционално и по какъвто и да е начин, тези двама работят добре заедно. Със Стрелец и Водолей заедно всичко е възможно. Те трябва да имат истинско приятелство и връзка в отношенията си.

Кели: Тази връзка може да работи, но само ако и двамата са готови да се установят. И двете страни са известни с това, че изискват своята свобода.

Маркъс : Въздух и огън. Два много съвместими слънчеви знака, като единият подхранва другия, за да съществува. Тук може да говорим за дългосрочни домашни пожари. Няма да има фойерверки, най -вероятно ще започнете като приятели и в крайна сметка просто ще станете любовници. Уважавате пространството помежду си и имате нужда от независимост. Рядко ревността влиза в картината, тъй като и двамата сте толкова меки и доверчиви. Стрелците и Водолеите са много социални знаци на зодиака. Къщата ви ще бъде изпълнена с музика, смях и добри приятели.

Дейвид: И двамата сте мечтатели, които разбиват правила. Но никой от вас няма голямо желание да се установи - или да загуби своята индивидуалност. Но докато и двамата имате енергия за цял живот на купони, луди приятели, разговори през цялата нощ и пътувания в последната минута, това сдвояване може да се получи.

Мъж Стрелец и Жена Водолей

Това е любовна комбинация, която може да бъде пълна с радост и цветове. The Мъже Стрелец обичат същите неща като Жени Водолей . И двамата искат да се радват на живота и да имат някои ексцентрични преживявания. И двамата уважават поверителността на другите и знаят как да управляват любовна връзка. Когато и двете зодии имат сходни идеи, те се разбират добре и излизат с подобни хора. Имат приятелски и радостни отношения. Те обичат да изследват нови неща и искат да бъдат освободени от всички стресове на света. Хората с подобни мисли и чувства обикновено се разбират добре и имат забавна връзка.

Мъж Водолей и жена Стрелец

Връзката между Жена Стрелец и Мъж Водолей може да работи добре, ако и двамата партньори се грижат за някои фактори. Мъжът Водолей има много качества, свързани с него, че една жена Стрелец обича особено чувството за хумор. Освен това той остава спокоен и никога не позволява на емоциите да го победят. Жената Стрелец остава честна и иска другите да бъдат честни с нея и с другите. Любовта е същността на връзката им и тя е пълна с радост и за двамата. Упорството на Водолей може да я дразни, а прекалено импулсивен Стрелец може да бъде непоносим за него.

Стрелец и Водолей Приятелство

Двамата наистина трябва да можете да говорите за всичко и това ще бъде най -важният аспект на вашето приятелство.

Връзка Водолей и Стрелец

Като влюбени:

Преминаването от приятелство към любовници ще бъде лесен преход, ако сте с правилния човек.

Дългосрочна връзка:

Все още ще можете да говорите цяла нощ, дори ако се познавате петдесет или повече години. Въпреки това може скоро да започнете да се разминавате за неща във връзката ви.

Краткосрочна връзка:

Дори ако нещата не се получат в дългосрочен план, трябва да имате много забавни моменти в краткосрочен план.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства със Стрелец | Запознанства с Водолей

Секс Стрелец и Водолей

Забравете всичко това говорене, което можете да направите сега. В леглото двамата сте горещи.

стрелец и водолей сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Стрелец в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолей със Стрелец Над всички резултати:

общ резултат 83%

Били ли сте във връзка Стрелец-Водолей? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Стрелец | Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс на съвместимост на зодиака

Водолей + Стрелец

Популярни Публикации