Съвместимост с Везни и Стрелец - Въздух + ОгънСъвместими ли са Стрелец и Везни? Когато тези двамата се срещнат за първи път, те определено ще се справят. През повечето време, но не винаги тези две имат много висока съвместимост заедно. Тъй като единият от тях е въздушен знак, а другият е огън, той ще помогне на вентилатора

Когато тези двамата се срещнат за първи път, те определено ще се справят. През повечето време, но не винаги тези две имат много висока съвместимост заедно.Тъй като единият от тях е въздушен знак, а другият - огън, това ще помогне да се разпали пламъкът, за да се разпали тази връзка. Това ще увеличи топлината между тях и ще внесе живот във връзка, която наистина има всичко необходимо, за да бъде много успешна.

Връзката ще бъде почти в ръцете на Везните, където те ще имат контрол, но направени по много тактичен и стратегически начин.

Стрелецът, от друга страна, ще бъде този, който ще внесе вълнението и енергията в тази връзка. Те ще ви помогнат да водите и двамата през живота, въпреки че Везните са тези, които най -вече ще контролират. Те помагат да се предложат неща, които ще ги отдалечат и от ежедневието, като например предлагането на много приятни и вълнуващи преживявания, които да опитате.

Това е една от онези двойки, които наистина се допълват по всякакъв начин. Ако вложат работата, те ще се окажат в много успешна и приятна връзка. Докато и двамата останат на една и съща дължина на вълната, те ще открият, че ще успеят да пробият стъкления таван и да постигнат мечтите си заедно.Как са влюбени Стрелецът и Везните?

Доказано е, че те имат доста добро взаимно разбиране помежду си. Не им отнема много време да усетят какво търси или иска другият човек.За тях е много лесно да се разбират помежду си, тъй като развиват не само връзка, но и по -дълбоко приятелство. Това е много полезно и за двамата, тъй като приятелството им дава много добра основа, върху която да надграждат.

Това е една от онези двойки, които ще прекарват толкова време един с друг, колкото искат (тъй като обичат и времето насаме), а когато са заедно, ще открият, че имат много романтични моменти и забавления. Това са двама души, които всъщност не очакват много в замяна един от друг, просто за да бъдат част от живота на другия и да се чувстват специални.

Като двойка те няма да имат проблеми да се сприятеляват с други хора. Други ще оценят много тяхната общителност и позитивността, която внасят в живота на другите хора.

Понякога проблеми могат да възникнат поради факта, че те могат да бъдат непоследователни. Тяхната вярност може да бъде изпитана не по начина, по който биха изневерили на партньора си, а поради факта, че прекарват много време сами.

Когато си дават повече свободно време далеч от партньора си, може да не се съсредоточат върху чувствата си, които имат към половинката си и понякога да се чувстват разпръснати. Това, че са по -близо заедно, ще задържи чувствата на преден план в двата им ума. Връзката трябва да остане основана.

Ако все пак се окажат в несъгласие помежду си, тези двамата имат шанс да върнат нещата в правия ред. Известно е, че Стрелецът може да се адаптира към дадена ситуация и ако това е от полза за двойката, те могат да променят курса, ако е необходимо. Везните, от друга страна, винаги гледат на проблемите по много дипломатичен начин и са в състояние да използват способностите си, за да успокоят ситуацията.

В действителност тази двойка наистина има всичко, което бихте могли да пожелаете в една връзка. Между тях има много страст, двамата споделят много самочувствие, и двамата са честни един към друг и могат да бъдат много щедри. Така че, когато смесите и двамата заедно и погледнете техните черти, те наистина правят доста екип.

Единственото нещо, което наистина трябва да поемат, е, че понякога липсва постоянство и решителност да свършат нещата. Ако и двамата са в състояние да поемат юздите по този въпрос и да бъдат проактивни, те могат да направят тази връзка още по -добра, отколкото комбинацията показва.

Искате задълбочено ръководство за мач Стрелец Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени Везни | Влюбен Стрелец

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Равновесието и благодатта - скъпи за Везните - не са най -силните страни на Саг. Саг винаги е нащрек за любов, докато Везните се нуждаят тук и сега.

Селия: Ето една интелигентна, ярка, любознателна сродна душа, която обича да говори толкова, колкото и вие. Никога няма да има скучен момент.

Джен: Вашата загадъчност е точно това, от което се нуждае Стрелецът, за да поддържа интересите си свежи. Тяхната силна нужда да се скитат може да се забави поне за малко с вашия чар и страст там, за да задържите вниманието им. Този мач може да се опише най -добре като игрив и забавен. Докато двамата сте доста различни, това е най -голямата атракция тук. Изглежда, че и двамата се уважавате един друг и различията си.

Лидия: Това е чудесен мач, тъй като и двамата сте много любящи хора и сте готови за всякакви вечерни излизания. Ще има много добри времена, споделени между вас, които ще образуват невероятна база за приятелство, върху която да изградите връзката си. Страстта може да отнеме малко повече време, за да тръгнете с вас, тъй като и двамата сте съсредоточени върху това да се смеете за начало. След като Везните решат, че това върви в посоката, която са търсили, дискусиите за бъдещето ще започнат. Везните трябва да внимават да не прибързват Стрелец, тъй като може да отнеме много време, докато Стрелците да дадат пълна ангажираност на никого.

Част от това е странно чувство, че те ще бъдат хванати в капан и неспособни да продължат със стила на живот, на който Стрелците да се наслаждават. Везните трябва да могат да внесат романтиката и да успокоят ума и тогава и двамата можете да очаквате дълготрайна любовна връзка.

Лора: Двойката Везни и Стрелец ще искат да поддържат нещата леки и ефирни. Ще има много хумор, който да заобиколите, и ще имате доста приключения. Везните най -вероятно ще следват стрелеца наоколо, като нетърпелив ученик се вкопчва в разумен учител. Не че Стрелецът няма да се поучи от Везните, но Стрелецът е в ъгъла на този пазар. Стрелецът ще хареса копнежния характер на Везните и вътрешното спокойствие, което ще помогне да се успокои и забави Стрелец, когато е необходимо.

Трейси: Везните и Стрелецът могат да създадат отлична връзка като приятели, тъй като могат да споделят много черти; и двете могат да бъдат спокойни, независими и флиртуващи. По принцип това може да бъде щастливо дуо с малко усилия и разбиране.

Хайди : И двете ще заинтригуват и ще стимулират другия от самото начало. Въпреки че Везните са по -скоро домашно тяло, отколкото Стрелецът, двамата имат начин да се балансират. Докато всеки от тях е в състояние да изследва нови хоризонти, съюзът на тези двама трябва да бъде щастлив и забавен.

Кели: Това е много добър мач, тъй като и двамата партньори са доста спокойни и двамата се радват на по -добрите неща в живота. Единственият проблем с тази връзка е да се уверите, че тези двамата остават основани и да ограничат склонността им към преразход.

Маркъс : И двете обичате парти и често са толкова приятелски и съвместими като два граха в шушулка. Стрелец е склонен да бъде по -ентусиазиран и грандиозен в своите идеи, мечти и планове. Везните, които са по -разумни и чувствителни от двете, имат тенденция да внасят сила и стабилност във връзката. Sag е малко срамежлив да бъдете ангажирани, обвързани или говорещи. Това ще бъде голям проблем. Ако могат да намерят общ език тук, това ще работи чудесно добре.

Дейвид: Въпреки че нуждата на авантюристичния Арчър от независимост може да причини на Везните някои моменти на ревност, харизмата на Везните вероятно ще задържи скитника да се върне.

Мъж Везни и жена Стрелец

Тази двойка Жена Стрелец и мъжът Везни се смята за много съвместима двойка и връзката между членовете на тази двойка е много идеална. Надарената личност на Мъж Везни може да направи магия върху повечето хора и може да има голямо привличане за него. Те смятат, че е по -добре да живеят заедно помежду си след първата среща, тъй като между тях има силна любов. Всички конфликти между тях пораждат, когато Стрелец намери Везните за безотговорни или когато му хвърли откровени коментари. Бивши любовници също могат да създадат проблеми на тази двойка.

Мъж Стрелец и жена Везни

Жена Везни и мъж Стрелец образуват добра двойка. Двойката споделя много моменти на радост и щастие и връзката им е пълна с любов. А Мъж Стрелец живее весел живот и създава много отношения с другите. The Жена Везни се радва с мъжа си Стрелец, но неговите приятелки могат да я дразнят. И двамата членове на двойката се подкрепят и си изпълняват желанията. Те живеят заедно през добрите и лошите времена и двамата получават това, от което се нуждаят един от друг. Нейният взискателен характер често е досаден за мъжа Стрелец и той може да се ядоса на нея за твърде много намеса.

Приятелство на Везни и Стрелец

Лесно слънце и търсачи на забавление.

Връзка Стрелец и Везни

Като влюбени:

Вашата двойка ще се смеси добре и ще се насладите на гайда заедно.

Дългосрочна връзка:

Докато запазите вълнението във връзката, ще цъфнете като рози.

Краткосрочна връзка:

Страхотно забавление, особено ако пътувате заедно.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Везни | Запознанства със Стрелец

Везни и СтрелецСекс

Горещо пара и приключенски.

везни и стрелец сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Везни в леглото | Стрелец в леглото

Съвместимост на Стрелец с Везни Над всички резултати:

общ резултат 71%

Били ли сте във връзка Стрелец-Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на Стрелец | Индекс на съвместимост на зодиака

стрелец + везни

Популярни Публикации