Косата на Стив Харви: Защо комикът реши да си обръсне косата и как прегърна плешивостта сиТрудно е да си представим Стив Харви с коса сега, но той имаше толкова много, че трябваше да прави 4 прически седмично! Но какво накара телевизионния водещ да оплешивее? Вижте цялата история!

Помните ли Стив Харви с коса? Когато обичаният телевизионен водещ беше в началото на кариерата си през 80-те, той имаше съвсем различен външен вид. Косата на Стив Харви беше част от образа му и той имаше толкова много, че трябваше да прави 4 прически седмично .Но какво накара Стив Харви да оплешивее?

Веднъж телевизионната звезда призна, че е уморително да има коса, тъй като трябва да пътува с бръснар, за да я поддържа в първокласно състояние, което отнемаше час от времето му и 4 часа седмично.

Стив ХарвиГети изображения / Идеално изображение

И така, на Бъдни вечер, преди да навърши 50 години, Стив реши, че е достатъчно и той обръсна косата си, докато жена му и децата му пазаруваха по Коледа и той никога не поглеждаше назадСтив ХарвиГети изображения / Идеално изображение

Харви казва, че е преминал през лична трансформация, която включва отслабване и промяна на имиджа му . Той просто искаше да се самоназове, защото му омръзна да бъде същият стар Стив Харви.Стив ХарвиГети изображения / Идеално изображение

В интервю от 2008г с Списание Jet , ТВ водещият сподели:

Бръсненето на главата ми беше по-скоро духовно нещо. Исках да бъда свободен.

Трябва да признаем, че много предпочитаме Харви без коса, отколкото с нея, така че се радваме, че той избръсна всичко.

Съветът на Стив към плешивите мъже

Веднъж по време на шоу , човек от публиката попита Стив Харви за съвет относно проблема му с оплешивяване. Той беше само на 24 и вече губеше скъпоценните си брави.

Стив ХарвиГети изображения / Идеално изображение

Харви каза:

Ще можете да се борите за малко, но искам да разберете нещо - когато е време да го пуснете, пуснете го.

След това добави, за да успокои младия момък:

Жените обичат смел мъж. Ще останете зашеметени!

Така че, момчета, ако губите коса, не се притеснявайте много. Просто погледнете тези плешиви красавици:

  • Скалата;
  • Джейсън Стейтъм;
  • Вин Дизел;
  • Тей Дигс;
  • Тайрис Гибсън;
  • Брус Уилис;
  • и Стив Харви, разбира се!

Те са плешиви и горди от това! Освен това, съдейки по Щастливият и дълъг брак на Харви , жените наистина обичат плешив мъж, поне жена му със сигурност го обича. Той е женен за Марджори Илейн Харви от 13 години и искрите все още летят помежду им. Така че прегърнете всичко, което майката природа ви е дала и помнете, когато дойде време да го пуснете, пуснете го!

Знаменитости
Популярни Публикации