Дати, черти и дрВсичко, което някога сте имали нужда да знаете за зодия Везни Както е изобразено от знака на везните, Везните винаги се опитват да намерят правилния баланс в живота и в ситуации и взаимоотношения. За разлика от другите въздушни знаци, те обикновено трябва да са в задоволителна връзка, но освен ако други планети не попаднат в ярки знаци, все още ще има онази въздушна, интелектуална аура на връзката, за разлика от огнена, страстна. Несъмнено най -дипломатичният от всички знаци, те обичат хармонията и затова са страхотни посредници във времена на криза и спорове. Те

Както е изобразено от знака на везните, Везните винаги се опитват да намерят правилния баланс в живота и в рамките на ситуации и взаимоотношения. За разлика от другите въздушни знаци, те обикновено трябва да са в задоволителна връзка, но освен ако други планети не попаднат в ярки знаци, все още ще има онази въздушна, интелектуална аура на връзката, за разлика от огнена, страстна. Несъмнено най -дипломатичният от всички знаци, те обичат хармонията и затова са страхотни посредници във времена на криза и спорове. Те обаче често седят на оградата, не заемат нито една от страните и са скандално известни с това, че не могат да вземат решения.Те обичат нещата да са тихи, справедливи и спокойни и да създават впечатление, че са преход, но са по -трудни за разбиване, отколкото би изглеждало на пръв поглед, вероятно поради качеството на въздушните си знаци, че не се управляват от емоции, а от логика. Поне теоретично, партньорството, предлагащо такт и дипломация на Везни и импулсивността на волевия Ариан, може да бъде перфектният компромис! И докато при Овен местоимението е аз, при Везни това сме ние.

Какво ще научите:

Дати на паунда : (роден на 23 септември - 22 октомври)

Разположение: 7 зодия
Управлявана къща: 7 -ми дом: Дом на партньорствата и взаимоотношенията
Съзвездие: Везни
Елемент: Въздух
Качество: Кардинал
Символ: Везните
Управляваща планета: живак
Увреждане: Март
Възвишение: Сатурн (Съвременна астрология)
Есен: Венера
Мъж Жена: Мъжки
Ключови думи : I Баланс
Моите удоволствия : сътрудничество и коректност
Моите болки: Хаос, вземане на решения
Качества : Мек, любящ, дипломатичен, очарователен
За какво мислят Везните себе си : Бих искал всичко да е красиво
Какво мислят другите за Везни: Той/тя е очарователен
Колегата на китайската зодия: Кучето

За Везните

Везните са седмият знак на зодиака и се символизират от Баланса или Везните. Символът или глифът на Везни също се опитва да улови това представяне на баланса. Слънцето е във Везни от около 23 септември до около 22 октомври всяка година. Везните са класифицирани като с положителна полярност (експресивна и спонтанна), на въздушния елемент (интелектуален, умствено активен и комуникативен) и с кардинално качество (изходящи и предприемчиви).Везните характерно показват отношение на родство с другите, изразяващо хармония и свързано с порив за единство. Тъй като Овенът беше съсредоточен върху себе си, противоположният знак Везни се фокусира върху другите. Както Овенът е израз на родство със себе си, така и противоположният знак Везни е израз на родство с другите или със специален друг. Везните имат особено съзнание за чувствата на другите хора. Везните са очарователни, привързани и толерантни и търсят връзка, баланс, мир и спокойствие. Характерният тип Libran има естествено желание да бъде дипломатичен, компрометиращ и сътрудничещ и е мил и лек. Везните имат страхотно чувство за честна игра и много балансиран и безпристрастен начин на гледане на света. Везните ще направят всичко за мир и хармония и са силно обезпокоени от всяка среда на грубост, раздори или конфликти. Везните предпочитат да работят в приятна и хармонична атмосфера с хора, които не налагат излишен натиск. Везните също имат особен афинитет към оценката на родството, баланса и хармонията, както се вижда в естетиката, красотата, изкуството и формата. Везните са идеалистични и по душа перфекционистки.

Знакът понякога е наричан Мързелив Везни, въпреки че този очевиден мързел често е наистина нерешителност, със зависимост от другите, които да ги отърсят от идеалистичните им мечти. В стремежа си за баланс и хармония, Везните въпреки това рядко се отдават на по -силните или по -страстни емоции. Везните могат да изпитат проблеми, ако бъдат призовани да вземат спешни бързи решения. Когато начинът на Libran е прекалено използван или неинтегриран, той може да стане прекалено компрометиращ и лесен, променлив и колеблив, нерешителен, мек, несериозен или скърцащ, с липса на увереност и седнал на оградата, мир на всяка цена .Физически Везните управляват бъбреците (символично за претегляне и премахване на нежеланото и лумбалната област. Везните могат да имат склонност към бъбречни оплаквания. Везните са особено свързани или управлявани от планета Венера .

Жизненият път на Везните

Везните са първият знак, който взема предвид другите, това е знакът на отношенията и партньорствата и това е много важно за Везните. Тъй като Везните се управляват от Венера, богинята на любовта, вие сте благословени с нейния мир, благодат, чар и нежно, добро поведение. Обичате да живеете в красива обстановка, имайки добро око за красота и баланс. Обичате музика и често свирите на някакъв музикален инструмент или пеете или и двете.

Когато вие, Везни, използвате енергиите положително, вие сте справедливи, просто,

добре балансиран, със способност да поддържате собствената си индивидуална идентичност в контекста на вашите взаимоотношения.

Вие сте в състояние да видите и двете страни на дадена ситуация, с вродено чувство за справедливост и следователно да станете добри посредници.

Везните са доста креативни, много общителни и силно умствени, но тази умствена пъргавина не се вижда често от другите, поради лесния ви приятелски вид и обикновено се играе с вас, използвайки много фини техники, за да получите това, което искате, което обикновено го правите.

Тъй като толкова се наслаждавате на взаимодействието с другите, за вас е трудно да прекарвате време сами и да чувствате, че трябва да споделите живота си с някого. Когато около вас има раздор, е практически невъзможно да останете емоционално стабилни и това може да доведе до това, че играете на изтривалка и позволявате на другите да се възползват от вас, защото трябва да бъдете харесвани и да искате мир на всяка цена, понякога да твоя собствена вреда.

Можете, когато използвате енергията на Везни, да се компрометирате дисфункционално с друго, всичко за мир, понякога носейки със себе си малко остатъчна енергия от предишния знак Дева и по този начин да бъдете критични, осъждащи и да проектирате негативността си върху партньора си и така след това партньорът ще ви отразява и ще преодолее тези дисфункционалности. Например, можете да проектирате свой собствен неизразен гняв и тогава вашият партньор ще го изиграе, често избухвайки в агресия и може би в насилие. След като осъзнаете тази огледална техника и можете да видите собствената си сянка, вашите отречени части, които се разиграват вместо вас от други, можете или да изберете да продължите да играете същите игри, или да преминете отвъд и да започнете да се развивате към вашия потенциал.

Често сте повърхностни и търсите съвършенство в партньорите си, някой, който наистина изглежда добре, привлекателен или красив.

Може да прожектирате фалшива личност и това, което виждате, всъщност не съм аз, аз слагам маска, фронт, който да скрие моето самосъзнание, липсата ми на собствена стойност, моята съзависимост. Търсите признателност от другите, защото не можете да видите собствената си красота вътре. Развитието на самосъзнание, самодостатъчност и независимост би било чудесно за вас, в противен случай е вероятно по някое време да имате големи проблеми с бъбреците или пикочния мехур.

Тъй като сте тук през целия си живот, за да научите за връзките, вие сте много наясно с нуждите на другите. Това търсене извън вас за информация може да ви направи много аналитични и обективни във всичко, което се случва. Винаги претегляте баланса и хармонията в търсене на информация. Имате силно желание да бъдете справедливи и през цялото време, особено със семейството и близките си.

Основен житейски урок:- Да се ​​научите да се отнасяте на равна основа с другите и да си сътрудничите, вместо да правите компромиси със себе си, и да се научите да постигате баланс, мир и хармония в себе си.

Здравни проблеми:- Бъбрек или пикочен мехур, когато не са свързани с друг или себе си по балансиран начин.

Обича:- Хубави дрехи, добра храна, декориране на дома и себе си. Изкуство, мода, нови хора.

Мрази:- Да бъдеш сам, необременени хора и грозота.

Кариери:- Съветник, адвокат, Медиатори

паунд

Символ на Везни

Символът Везни е представител на везните на справедливостта, с които Везните са известни. Везните имат единствения нежив обект в зодиака.

Зодиакалният знак Везни е представен от дъгообразна линия, последвана от друга линия, успоредна отдолу. Това представлява балансиращите везни на справедливостта.

Всички хора Везни се стремят към справедливост и равенство във всички области на живота си.

Те също така вземат отлични решения поради способността си да бъдат обективни и безпристрастни. Една от най -честите им слаби страни обаче е склонността им болезнено да претеглят безкрайно възможностите си в стремежа си да вземат перфектното и/или правилно решение.

Това може да бъде подпомогнато чрез просто изброяване на плюсовете и минусите на решението им на хартия, за да могат визуално да претеглят най -добрия избор.

При мен така или иначе имам Луна Везни!

Правата линия под сводестата линия е символ на голямата нужда на Везните да останат равномерни и да останат възможно най-балансирани в живота си.

Те са силно засегнати от всякакъв вид конфликти и/или дисхармонии в живота, затова трябва постоянно да отделят време за себе си, за да могат да възстановят равновесието и мира в живота си.

Символът Везни представлява най -високата истина на Везните, която е, че те трябва да направят своята част, за да възстановят хармонията и равенството в света около тях.

Личност и черти на Везните

Освен че са справедливи, Везните са най -романтичният и съблазнителен знак в зодиака. Очарованието е тяхното средно име и те са много решителни в очарованието на обекта на своята привързаност. Те са верни, но могат да бъдат притежателни.

Везните са много социални хора и поради вродената си съпричастност са чувствителни към нуждите на другите. Те карат хората да се чувстват по -добре само като са около тях. Везните имат такт и дипломация в отношенията си и са добри дипломати. Силното им чувство за справедливост и справедливост ги прави и перфектни посредници. Най -силният им актив е способността им да обединяват хората и любовта им да помагат на хора в нужда.

Везните обичат красотата и елегантността във всички области на техния живот, а красотата и хармонията във всички взаимоотношения са това, което е Везните. Като достигат и правят компромиси, те се стремят да подобрят и работят върху отношенията. Везните са добре балансирани и уравновесени, но не обичат да им се оспорват решенията.

черти на паунда

Известни мъже Везни / Известни жени Везни

Везни видни личности мъж

Някои известни мъжки звезди със зодия Везни са Уил Смит, Джон Ленън, Майкъл Дъглас, Зак Ефрон, Джеф Голдблум, Жан-Клод ван Дам, Стинг (музикант) и Мат Деймън.

Везни видни личности жени

Някои женски звезди със зодия Везни са Гуинет Полтроу, Кели Престън, Бони Хънт, Кейт Уинслет, Оливия Нютон-Джон, Гуен Стефани, Катрин Зита-Джоунс, Джули Андрюс и Ашли Симпсън.

Съзвездие на Везни

Седмото съзвездие, Везни, е представено от везните. Везните някога са били свързани с есенното равноденствие.

Митология

През периода, през който Астрея, римската богиня на справедливостта, е била на Земята, тя е измервала добрите и злите дела на хората с везните си. Тя ставаше все по -отвратена от Земята и по този начин избяга толкова бързо в небесата, че остави везните си зад гърба си. В страх от присъдата на Астрея, римляните поставиха везните на небето до нея. Древните гърци не признават везните; те виждат това съзвездие като нокти на Скорпиона.

Везни Декани, 1 -ви, 2 -ри и 3 -ти

фунти декани

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Популярни Публикации