Съвместимост Рак и Стрелец - вода + огънСъвместими ли са Стрелец и Рак? Тъй като нещата между двамата напредват към запознанства, те могат да погледнат в бъдещето си и да се чудят какво предстои. В повечето случаи това е съвместимост, която има лош резултат. По -долу ще обсъдим как могат да се променят нещата. Известно е, че Стрелецът има много силен и

Тъй като нещата между двамата напредват към запознанства, те могат да погледнат в бъдещето си и да се чудят какво предстои. В повечето случаи това е съвместимост, която има лош резултат. По -долу ще обсъдим как могат да се променят нещата.Известно е, че Стрелецът има много силна и мощна личност. Когато говорят, те са много директни и честни, понякога дори стават безсърдечни. Понякога безчувствеността може да излезе в спор, друг път може дори да не знаят или да осъзнаят, че са безчувствени.

От другата страна на монетата имате работа със знак, който е много чувствителен в Рака. Когато са критикувани, те наистина започват да го приемат присърце. Що се отнася до тази двойка, когато Стрелецът прояви нечувствителност към рака, това може да бъде доста вредно за връзката.

Въпреки този факт, тези двамата наистина имат връзка на физическо ниво. Въпросът се свежда до това какви други общи неща имат, които биха могли да накарат тази връзка да работи.

Как са влюбени Стрелецът и Ракът?Перфектната аналогия за тази двойка би била като смесване на вода и масло заедно.

Стрелецът е типът човек, който наистина се радва да бъде независим в живота, както и да може да излиза, за да се забавлява с приятелите си и да общува. Ракът, от друга страна, наистина обича да прекарва много време с партньора си и да стои вкъщи. Техният социален кръг обикновено е по -малък.Одухотворената личност на Стрелец може да не се вписва в това, което точно ракът търси. Ракът наистина придава голямо значение на техните емоционални връзки и семейни връзки. Това би могло да бъде нещо, което Стрелецът би могъл да счита за тежест, ако връзката е все още в начален стадий. Те могат да станат много летящи, когато независимостта им може да бъде застрашена, ако вече не са се влюбили в партньора си или не са напълно сигурни, че са готови да се обвържат.

Стрелецът е типът човек, който обича да живее живота си в бъдеще, гледайки към по -светлите дни, които предстоят. От друга страна ракът обича да живее в миналото.

Има две наистина важни точки, върху които тази двойка трябва да работи, за да успее в дългосрочна връзка.

Ракът наистина трябва да разглежда критиката като конструктивна обратна връзка. Това означава, че когато влязат в спор или дискусия с партньора й, че всяка критика, която им се удава, трябва да се уверят, че не са от отбранителната страна на нещата през цялото време. Те наистина трябва да изслушат партньора си и да вземат това, което казват, и да го изслушат от обективна гледна точка.

От другата страна на нещата Стрелецът наистина трябва да работи върху идеята да бъде малко по -тактичен, когато става въпрос за представяне на аргументирани идеи на партньора си. Те трябва да се опитат да възприемат по -малко откровения подход, да бъдат честни за чувствата си, но да ги представят по начин, който няма да разстрои партньора им.

Подобно на споменатото на сайта преди, с много любов, разбиране, доверие и комуникация всяка ситуация може да се превърне в добра връзка. Просто понякога някои комбинации се нуждаят от повече работа от други.

Искате задълбочено ръководство за мач Рак Стрелец? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен рак | Влюбен Стрелец

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Пътуванията на Стрелеца не оставят много време за необходимото внимание на Рака.

Селия: Нетактичният, откровен Саг ще ви наранява често с думи, но може да се научите да се смеете, вместо да плачете.

Джен: Завиждате на самочувствието на Стрелеца и сте привлечени от техния оптимизъм и безгрижно отношение. Стрелецът в замяна е привлечен от вашата грижовна и защитна страна. И двамата споделяте прекрасно чувство за хумор, което поддържа тази връзка оживена дори през най -тежките времена. Всичко, което трябва да направите, е да дадете на Стрелеца малко място за скитане и да продължите да правите вкъщи най -доброто място, където Стрелецът да се върне.

Лидия: Освен ако не търсите нещо краткосрочно или се основава само на секс, вие не стоите на много добра основа с тази връзка. Ракът трябва да се грижи и да се грижи за тези, в които е влюбен, но това няма да се отрази добре на един Стрелец, който е склонен да живее живот от една минута до друга, способен сам да се справи с емоциите си. Ракът приема всички коментари, казани им и ако Стрелецът е в едно от тези откровени настроения, това ще намали много дълбоко Рака и ще причини много дълго време нараняване. Ако Ракът все пак се научи да расте повече с по -дебела кожа и позволява на коментарите да минават над главата им, ще имате по -голям шанс за оцеляване.

Стрелците са трудни за промяна хора и едва когато видят колко друг страда, ще направят това. Чуването от партньора ви не се справя добре, така че това в никакъв случай не е съвет да поставите всичките си карти на масата в тази връзка!

Лора: Стрелецът обича свободата, Ракът обича сплотеността, ако тези двамата могат да намерят общ език между своите полярни емоционални гримове, това може да стане интересно пътуване. Чувствителният Рак в началото може да открие, че стрелецът е стрелен, но философската страна на Стрелеца може да бъде и мостът, по който Ракът копнее. Ракът може да бъде изходящ и доста предприемчив, когато възникне повод, което може да впечатли Стрелеца.

Трейси: Сдвояването на Рак и Стрелец може да бъде трудно с двама много различни хора с контрастни подходи към живота. Това обикновено не е препоръчителен мач поради традиционната липса на вярност на Стрелеца и емоционалната природа на класическия Рак.

Хайди : Въпреки че има добри неща в тази връзка, има и не толкова добри неща. Що се отнася до въображението и стимулирането, Стрелецът всъщност е добър за Рака. Стрелецът обаче вероятно няма да даде на Рака необходимата сигурност, за да бъде напълно щастлив. Ако Ракът не позволява на Стрелеца да бъде напълно авантюристичен, това може да раздразни Стрелеца. С малко остър език Стрелецът лесно може да нарани чувствата на Рака. Всяка дългосрочна връзка изисква много работа и усилия и в двете части.

Кели: Тази връзка може да работи, но има няколко сложни области. Ракът може да намери Стрелеца за твърде непостоянен и той има тенденцията да проявява несигурност в Рака. Стрелецът, от друга страна, може да намери Рака малко прекалено прилепнал.

Маркъс : Ракът е истинско домашно тяло и обича сигурно, сигурно нещо. От друга страна, Стрелецът е спонтанен, обичащ забавлението и изходен. Имаме Рака, който е ужасно чувствителен и е склонен да бъде подложен на промени в настроението, които биха накарали Джекъл и Хайд да изглеждат като Мери Попинз. И нашият безгрижен Арчър, който се гордее с това, че е брутално откровен и винаги настоява да нарича имената на нещата. Тук има и светла страна. Стрелец вероятно ще успее да накара Рака да не се приема толкова сериозно. Неговият хумор и любов към живота са заразни и това ще накара Рака да изсветлее. Те споделят смях и истинска привързаност един към друг.

Дейвид: Домашното желание на Рака да подхранва, подхранва и притежава може да се сблъска с вроденото желание на Стрелец да бъде свободен. Привличането може да е там, но разликите са големи. Внимавай.

Мъж Рак и жена Стрелец

Ако между двамата се развият чувства на любов, това може да направи връзката наистина невероятна, но без любов може да се отегчи и от двамата. Те трябва да се опитат да се признаят като партньори, за да станат добра двойка. Мъжът Рак има интелектуален ум, който му носи уважение от другите и винаги се опитва да избегне всичко, което може да навреди на него или на някой друг. Жената Стрелец обича да научава за мъжа Рак и е подходящ за него. Жената Стрелец трябва да избягва небрежното си отношение, за да позволи на мъжа си да изпълни връзката с любов и да я стабилизира.

Мъж Стрелец и жена Рак

Връзката може да бъде озадачаваща и странна, докато и двамата членове не се опитват да се разбират и да се приемат. Жената Рак винаги е притежателска и желае да привлече максимално внимание на важните за нея хора. От друга страна, мъжът Стрелец е доста откровен с всички и това може да я накара да се чувства игнорирана понякога. Жена Рак все още може да се насладите много с мъж Стрелец. Мъж Стрелец също се чувства като у дома си с дамата си и я уважава много. Стрелецът е безгрижен и повечето от отношенията нямат голямо значение за него, докато Ракът е чувствителен и тази разлика в природата може да бъде едно от противоречивите неща.

Рак и Стрелец Приятелство

Можете да извадите най -доброто един в друг и да накарате един друг да блести.

Връзка Стрелец и Рак

Като влюбени:

Като двойка може да се окажете, че седите много на оградата дали да купите или не билет за автобус, кола или килим. Съвместните решения няма да бъдат лесни.

Дългосрочна връзка:

И двамата ще искате тази връзка да работи, така че тя трябва да измине дълъг път.

Краткосрочна връзка:

Много оптимистична двойка, която винаги ще гледа от светлата страна на живота.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Рак | Запознанства със Стрелец

Рак и СтрелецСекс

Ще се насладите на удоволствията си преди лягане и ще получите голямо удовлетворение.

рак и стрелец сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Рак в леглото | Стрелец в леглото

Съвместимост на Стрелец с Рак по всички точки:

общ резултат 27%

Били ли сте във връзка Рак-Стрелец? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс за съвместимост с рака | Индекс на съвместимост на Стрелец | Индекс на съвместимост на зодиака

стрелец + рак

Популярни Публикации