Даян Кенън имаше психически срив след сключването на брака й с Кари Грант: „Отидох. Загубих го'Най-новите новини Даян Кенън имаше психически срив след края на брака й с Кари Грант: „Отидох. Загубих го на Fabiosa

Даян Кенън и Кари Грант бяха влюбени един в друг, но бракът им беше краткотраен.

Даян Кенън имаше психически срив след края на брака си с Кари Грант:

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как на земята бившата съпруга на Кари Грант, Даян Кенън, все още изглежда това невероятно младо на 82 години ?!Двамата актьори се срещаха няколко години, преди да завържат възела през 1965 г., когато Грант беше на 61, а Кенън на 28. Но разликата във възрастта нямаше значение за младата актриса - тя беше поразена от Грант и беше готова да направи всичко, което да го направи щастлив.

Даян Кенън имаше психически срив след края на брака си с Кари Грант:The двойка дъщеря , Дженифър, пристигна през 1966 г. За съжаление по това време бракът им вече беше започнал да се разпада. Една от причините, поради които не се получи, бяха постоянните опити на Cannon да угоди на съпруга си на всяка цена, като същевременно се отказа от собствените си желания и стремежи. Те се развеждат през 1968 г., а актрисата казва в едно интервю, години по-късно:

[Обслужването на Кари] беше най-важното нещо в живота ми - по-важно от работата, по-важно от всичко. Това беше големият недостатък. Избутах настрана всичко, което исках да го зарадвам.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кари Грант (@carygrant) на 4 януари 2019 г. в 8:46 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Незабравимата 93-годишна водеща на Оскар Ева Мари Сейнт: Нейният живот от целувка с Кари Грант до 65-годишен брак

Кенън си спомня как го е „загубила“ след развода

След няколко години, изграждащи живота си около съпруга си, за Кенън беше трудно да приеме, че бракът им не работи. Тя не прие добре развода.

Говорейки с Fox News след като излязоха нейните мемоари за брачния им живот, актрисата си спомни:

Полудях. Загубих го. Толкова е трудно да го осъзная сега, защото сега съм толкова добре и толкова щастлив и толкова доволен, но го загубих.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dreams Hollywood (@dreams_hollywood_) на 4 януари 2019 г. в 13:55 ч. PST

Тя продължи да описва инцидент, който илюстрира колко зле е била:

Изкачих се през прозореца посред нощ под проливния дъжд, мислейки, че правя нещо много естествено.

След това Кенън се озова в лудница и трябваше да прекара няколко месеца там.

Даян Кенън имаше психически срив след края на брака си с Кари Грант:

Бившите останаха в добри отношения

Въпреки че раздялата беше болезнена и за двамата, Кенън и Грант бяха в добри отношения, след като емоциите отшумяха. В интервю от 1988 г. с Redbook , Разсъждава Cannon:

Въпреки че имаше резултат от тези години, ние имахме прекрасна дъщеря заедно. Кари беше много специална. Обичах го с цялото си сърце, с цялата си душа, с целия си ум и винаги ще съм благодарна, че се оженихме. Научих много от него. Те не бяха пропилени години.

Даян Кенън имаше психически срив след края на брака си с Кари Грант:

Cannon описа бившия си съпруг като страхотен баща и никога не се е опитвала да попречи на дъщеря им да прекарва време с него. Част от нея го обичаше дори след като се разделиха и смъртта му през 1986 г. я засегна дълбоко. В интервю с Ройтерс , актрисата си спомни:

Бях изумен как го оплаквах. Не можех да повярвам колко съм изкован от смъртта му, колко дълбоко усетих загубата му. Обичах го толкова скъпо, но част от тази любов трябваше да бъде изтласкана през цялата болка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @frockflicks на 8 януари 2019 г. от 10:00 ч. PST

Бракът им далеч не беше перфектен, но те си прекараха прекрасно заедно и това е нещо, което Cannon не може да забрави. Не че тя иска, така или иначе.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сложен любовен живот на емблематичния водещ човек на Холивуд, Кари Грант

Влезте, за да използвате режим Ginger Limited Въпреки че имаше болка като резултат от тези години ×
Популярни Публикации