Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързаниСвързани ли са Анджи Хармън и Майк Хармън? Това са двама известни хора в Холивуд и хората се чудят дали не са нещо повече от колеги.

И двамата са в развлекателната индустрия и са широко известни с актьорския си талант. В допълнение към това, Анджи Хармън и Марк Хармън също споделят една и съща фамилия. Така че не е изненада, че хората се чудят: „Енджи Хармън е свързана с Марк Хармън?“Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързаниГети изображения / Идеално изображение

Анджела Мишел Хармън, известна професионално като Анджи Хармън, е актриса и режисьор. Известна е с ролите си в Агент Коди Банкс , Закон и ред и много други.

Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързаниГети изображения / Идеално изображение

Подобно на Анджи, Марк Хармън също е телевизионна и филмова звезда. Ролите му в Западното крило и NCIS са му спечелили слава и отличия в актьорския свят.Дали е Анджи Хармън дъщерята на Марк Хармън

Много хора се чудеха дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани. Някои се питат дали са братя и сестри и може би дори баща и дъщеря.

Няколко вариации на този въпрос се появиха онлайн и хората се интересуват дали Анджи и Марк са просто действащи колеги или там има семейни отношения.

Връзка Марк Хармън Анджи Хармън

Не е нужно да се бъркате твърде дълго. Тези две знаменитости всъщност не са свързани, но имат интересна футболна връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджи Хармън (@angieharmon) на 14 септември 2017 г. в 15:22 ч. PDT

Според Стардем , Анджи Хармън някога е била омъжена за бившия играч на НФЛ Джейсън Сехорн. Междувременно Марк Хармън беше начален куотърбек за футболния отбор на UCLA Bruins през 1972 и 1973 година.

Това не е непременно пряка връзка, но е интересно нещо, което двете имат общо.

О, и още едно интересно нещо за Анджи Хармън; хората често коментират поразителната й прилика с американската актриса Али Макгроу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджи Хармън (@angieharmon) на 12 март 2018 г. от 9:30 ч. PDT

В интервю с FoxNews , Анджи отговори на въпроса, че може да бъде тайната любов на Али, като каза:

Срещнахме се и беше буквално като да се погледнем в огледалото. Мога само да благодаря много, защото тя е толкова красива дама, а не само физически. Искам да кажа, че духовно, емоционално, каква е тя като човек е доста необикновено. Така че дори да бъде поставен в същото изречение като нея е наистина голяма чест. Мога само да се надявам да отговарям на нейните стандарти.

Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързани Семейство или просто колеги: Хората се чудят дали Анджи Хармън и Марк Хармън са свързаниГети изображения / Идеално изображение

И така, свързани ли са Анджи Хармън и Марк Хармън? Отговорът е отрицателен. Общото между тях е само едно и също фамилно име и непряка връзка с футболната игра. Освен това и двамата са се отличили в актьорската индустрия, така че не можем да подценяваме тяхната значимост. Но вероятно скоро няма да ги забележите на едно и също семейно събиране.

Популярни Публикации