Рак Лъв Касп - значение, съвместимост и личностДати: от 19 юли до 25 юли Ракът Лъв, който е известен още под друго име като „върха на трептенето“. Това е моментът, в който зодиакалната карта започва да се премества от рака в следващия знак Лъв. Това се случва между 19 и 25 юли. Хората, които са родени между тези дни, са склонни

Това обикновено е много мощна комбинация. Тъй като те имат огромна тенденция двойната енергия да тече през вените им. Това е нещо, което те наистина трябва да разберат и да се научат как да балансират в себе си. Понякога те могат да бъдат затрупани от това как върви животът.

Ако успеят да намерят баланс в себе си, доброто в тях просветва още повече. Можете да откриете, че те са много въображаеми и позитивни. Те могат да бъдат категорични и заредени с енергия. Те могат да бъдат силни и позитивни лидери, които са в състояние да покажат и да се отнасят към другите със състрадание и съчувствие. С уважение и грижа. Тези качества обикновено ги карат да станат изключително успешни във всяко начинание или проект, който могат да преследват или да се ангажират.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този CuspСилни страни: Те са много аналитични, тъй като обичат да анализират всяка ситуация, в която ще се заблудят. Това е човек, който е много продуктивен и находчив. Те са от типа хора, които са много добър спътник, тъй като са ориентирани към хора и са много отзивчиви.

Слабости: Понякога те могат да бъдат доста раздразнителни, така че трябва да сте в състояние да се справите с тяхното настроение или лудост. Когато се занимавате с тях в условия на връзка, може да се наложи да разберете, че те понякога стават властни или контролират.Перфектното им съвпадение: Това, което търсят в перфектната връзка, е някой, който показва, че имат много почтеност. Човек, който е много прям и честен. Някой, който няма да крие тайни от тях, но ще може да пази тайните си за партньора си. Те просто искат някой, който ще бъде до тях, на който могат да разчитат.

Техният житейски урок: Те наистина трябва да се научат как открито да приемат положителни промени, които се случват в живота им. Хората, които са родени между тези дати, понякога не са отворени за идеята за промяна на нещата в техния свят. Те трябва да разберат, че трябва да приемат тези промени и да спрат да се колебаят или да им се противопоставят.

Рак Лъв върха личност

Положителни черти

Смята се, че Ракът/Лъвът е амбициозен, весел, креативен, зависим, емоционален, изразителен, ярък, щедър, вдъхновяващ, интровертен, интуитивен, възпитаващ, организиран, страстен, практичен, горд, реалистичен, романтичен, уверен в себе си, чувствителен, социален, силен и традиционен.

Отрицателни черти

Ракът/Лъвът е склонен да се хвали, взискателен, има проблеми със зависимостта, свръхчувствителен, свадлив, егоцентричен и чувствителен.

Личност:
Те са жизнени и енергични.
Те трябва да се научат на самодисциплина.
Те имат доста нестабилни личности.
Не само силата, но и благодатта могат да бъдат фокус в живота им
Те трябва да се опитат да не се концентрират върху миналото, а да живеят за момента.
Те са склонни да се движат много, не само физически, но и емоционално.
Точно като всички хора, Рак/Лъв е от две противоречиви стихии-Вода и Огън.
Те притежават вътрешната, чувствителна страна на Рака и външната, огнена страна на Лъв.

Съвместимост с Рак Лъв

Както при всички смели хора, Рак - Лъв хората са привлечени от други хора, като Везни/Скорпион (19-25 октомври) и Козирог/Водолей (17-22 януари) са най-привлекателни.

Лъв Рак Cusp

Хората, принадлежащи към върха на Рак Лъв, са родени на или между 19 юли до 25 юли. Те са силно нестабилни по природа, което личи от моментните им промени в настроението. Тези хора имат интересни характеристики, дължащи се на комбинацията от две противоположни природни стихии - огън и вода. Те са пълни с енергия, чувствителни, грациозни и силно амбициозни.

Ако успеят да постигнат баланс между контрастиращите си характеристики, те могат да постигнат успех за кратък период от време. Те също трябва да стабилизират и поддържат своята самодисциплина, за да останат щастливи. Както бе споменато, хората Рак-Лъв са доста чувствителни и приемат сериозно критиката. Те имат добър вкус към храната и са естествено талантливи да ядат великолепни хранителни продукти. Те са много грижовни към любимите си хора и са активни участници в социални събирания и обичат да бъдат сред хората.

Някои от негативните черти на тези хора, които имат този връх на трептенията, са егоцентричността, ултра емоционалното поведение и зависимостта. Те винаги подкрепят приятелите и роднините и тяхната мекота ги подтиква да подкрепят дори враговете в крайна нужда. Но те са склонни да предполагат много и може да подхранват обиди за дълго време. Тези хора винаги са уловени в конфликта между искането на Рак за уединение и нуждата на Лъв да фокусира всички погледи върху тях. И двата знака обаче искат да останат изключително близки до семействата си.

рак лев касп

Други факти за Cusp

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации