Не съжалявам? Изненадващата реакция на Кени Роджърс на развалената пластична хирургия, която съсипа лицето муПоследни актуални новини Не съжалявам? Изненадващата реакция на Кени Роджърс на опростената пластична хирургия, която съсипа лицето му върху Фабиоза

Последният човек, който бихте очаквали да мине под ножа, е Кени Роджърс, но през 2005 г. той промени външния си вид и резултатът беше шок за феновете му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кени Роджърс (@_kennyrogers) на 5 юни 2018 г. в 20:35 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 знаменитости, които решиха да остаряват естествено без никаква пластична хирургия

Кени Роджърс шокира феновете с нов облик

Феновете не скриха ужаса си. Роджърс вече не приличаше на себе си. Очите му загубиха топлината, която така добре вървеше с хрипливия му глас и мръсния му поглед. Беше поел голям риск и отиде на юг .

Отговаряйки на широко разпространената по това време критика, каза той

Не съм доволен от това . Аз това ме побърква.

Певецът призна, че е бил много недоволен от резултата от притискането и сгъването. Според него той е бил посъветван от доверен пластичен хирург да повдигне клепачите си и той просто е бил заедно с него

Приключи със съжаление

Но Роджърс също е казвал в миналото, че всеки артист, който се страхува от промяна на външния си вид, трудно ще остане актуален. И така, в интервю на CBS тази сутрин , той имаше изненадваща реакция при промяна на външния си вид. Той все още съжаляваше за това как се оказа, но не съжаляваше за решението си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кени Роджърс (@_kennyrogers) на 26 май 2018 г. в 20:37 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Една нощ за запомняне“: Доли Партън хипнотизира ветерана на „Грами“ на прощалния му концерт с грандиозното си изпълнение

Когато Гейл Кинг го попита защо изобщо се съгласи да отиде под ножа, легендата за кънтри музиката каза, че просто го е направил, защото е имал парите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кени Роджърс (@_kennyrogers) на 2 май 2018 г. в 17:01 ч. PDT

Роджърс каза, че дълго време се е чудил дали коригирането на чертите му ще го направи да изглежда по-добре и затова си е записал час за среща с един от най-добрите в света и си е свършил работата.

Съжалявам за това, но истината е, че не знам как бих изглеждал, ако не го бях направил. Така че, вие го правите и живеете с него.

Доли Партън смята, че изглежда сладък

Друга провинциална звезда, която също е променила драстично лицето си и не е най-малкото съжаляваща за извратената работа, е Доли Партън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кени Роджърс (@_kennyrogers) на 19 февруари 2018 г. в 9:05 ч. PST

Тя никога не е съжалявала за своето и публично се е защитила неин дългогодишен приятел .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кени Роджърс (@_kennyrogers) на 21 юни 2018 г. в 6:57 ч. PDT

През 2010 г., когато се появиха в интервю заедно пред юбилеен телевизионен спектакъл, Партън казах Роджърс й изглеждаше добре в отговор на критиките му. За добро или лошо тези възрастни хора живеят най-добрия си живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Легендата на страната Кени Роджърс „непрекъснато напредва“, след като се бори със здравословни проблеми

Популярни Публикации