Толкова бързо! Отне на Роуън Аткинсън само 65 секунди, за да се разведе, след като падна за жена с 30 години по-млада от негоВъзлюбеният британски комик Роуан Аткинсън завърза възела с гримьорката Сунетра Састри през 1990 г. Двамата имаха 2 деца и бяха щастливи заедно в продължение на 25 години, докато Роуън се влюби в някой друг.

Възлюбеният британски комик Роуан Аткинсън завърза възела с гримьорката Сунетра Састри през 1990 г. Двамата имаха 2 деца и бяха щастливи заедно в продължение на 25 години, докато Роуън се влюби в някой друг.Мистър Бийн звезда се срещна с колежка актриса Луиз Форд през 2013 г. Тя е с 30 години по-млада от него, но възрастта никога не се е превърнала в проблем за тях. Аткинсън напусна жена си и намери ново щастие, така че Састри реши да подаде молба за развод.

Те се разведоха за 65 секунди

Сунетра Састри подаде молба за развод, като посочи като неразумно поведение. Аткинсън не присъстваше в Централния семеен съд.

Толкова бързо! Отне на Роуън Аткинсън само 65 секунди, за да се разведе, след като падна за жена с 30 години по-млада от негоГети изображения / Идеално изображениеОкръжният съдия Стивън Олдерсън разпореди „бърза“ процедура и двойката вече не се ожени само за 65 секунди.

Толкова бързо! Отне на Роуън Аткинсън само 65 секунди, за да се разведе, след като падна за жена с 30 години по-млада от негоГети изображения / Идеално изображениеДокументите за развод не посочват какъв вид „неразумно поведение“ на известния й съпруг е позволил на Сунетра да се разведе толкова бързо. Глава на семейното право в Слейтър и Гордън отбелязва, че това може да бъде нещо толкова малко, колкото „той никога не слуша“ или „винаги иска да излиза с приятели“.

Аткинсън се срещна с Луиз Форд, когато и двамата участваха Условия на Quartermaine в Уест Енд. По това време приятелят на Форд си спомни, че актрисата се отдалечи, след като започна да работи с Роуан.

Разбра, че Луиз го е напуснала заради „Mr. Бийн ”чрез вестник една година след като се разделиха. Въпреки нараняването на бившите си партньори, Роуен и Луиз са щастливи заедно и през 2017 г. приветстваха първото си дете.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет: „Чувстваш се невероятно сам“

Знаменитости
Популярни Публикации