Съвместимост на Скорпион и Риби - вода + водаСъвместими ли са Риби и Скорпион? Когато тези два знака се съберат и започнат да се срещат, те първо не осъзнават, че започват пътуване към това да са във връзка, която има висока съвместимост. Тези два красиви водни знака започват връзка, в която основно се интегрират безпроблемно в живота на другия. Почти е

Когато тези два знака се съберат и започнат да се срещат, те първо не осъзнават, че започват пътуване към връзка, която има висока съвместимост.

Тези два красиви водни знака започват връзка, в която основно се интегрират безпроблемно в живота на другия. Почти сякаш са създадени един за друг и с течение на времето те започват наистина да се адаптират един към друг и към начините си.

Скорпионът ще направи всичко възможно, за да защити Рибите от вреда, така че всеки момент да се чувстват сигурни и сигурни в обятията на партньора си. В същото време Рибите ще внесат ниво на нежност и дружелюбност в живота на Скорпиона. С течение на времето това ще започне да се разтрива върху Скорпиона, което ги прави малко по -малко абразивни.

Как са влюбени Риби и Скорпион?

Когато започнат да развиват чувства един към друг, те ще забележат, че имат много трогателна, любяща връзка, която е много дълбока. Това, което споделят в любовта си, ще разкрие най -доброто един в друг.На сексуално и емоционално ниво тази комбинация ще прилича почти на магия. Това е почти като психическа връзка, където те могат да се разбират без думи. И двамата са напълно интуитивно преплетени в живота на другия.

Това, което наистина трябва да се наблюдава в този случай, е, че Скорпионът понякога може да има лош нрав, а свръхчувствителните Риби наистина могат да бъдат наранени от него.Скорпионът обаче ще бъде много защитен спрямо партньора си Риби. Въпреки че Рибите могат да почувстват болката, причинена от партньора им, връзката им на любов и обич винаги ще спечели.

Това наистина е двойка, която има цялата власт в ръцете си да направи тази връзка такава, каквато са искали да бъдат. И двамата заедно имат много допълващи се черти и имат много сходна визия за това как искат животът им да се развива.

Най -хубавото на тази комбинация обаче е, че заедно имат всичко необходимо, за да работят нещата. Това, което на един партньор липсва като черта на характера, другият партньор има на пики и обратно.

Това ще бъде типичната връзка, в която те имат пълно разбиране както на сексуално, така и на емоционално ниво. Постигането на тази връзка наистина може да се получи, ако полагат усилия да я накарат да работи.

Искате задълбочено ръководство за мач на Скорпион Риби? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Скорпион | Влюбени риби

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Рибите и Скорпионът могат да намерят утеха един в друг в зоните на емоционален комфорт, но не могат да се споразумеят за други форми на сигурност.

Селия: Един поглед и знаете - тук е човекът, който търсите. Разбирате се в дълбочината на душите си.

Джен: Тук сте срещнали мача си. Рибите са също толкова интензивни, колкото и вие. И двамата имате двойни личности, една минута щастлива, а следващата тъжна. Няма да имате проблем да се свържете помежду си, което прави това хубаво съвпадение. Вие двамата трябва да се комплиментирате много добре. Наистина не е нужно много, за да работи тази, просто идва естествено.

Лидия: Това може да бъде съвпадение, направено на небето, след като се опознаете. Рибите са много сложен герой и кой е по -добре да изработи някой толкова сложен като Скорпион. С напредването на връзката ви напред ще имате това пълно доверие един в друг и това е, което ще направи тази връзка за цял живот. Не е често Скорпионът да има достатъчно увереност, за да каже какво наистина имат предвид или чувстват, но Рибите разполагат с всички инструменти за преодоляване на тези бариери. Това ще премахне всички нежелани негативни чувства, които причиняват на Скорпиона толкова много проблеми, като ревност и песимизъм, и ще позволи връзката ви да се развива правилно.

Това е много лоялна и честна комбинация и почти ще се почувствате дистанцирани и различни от всяка друга връзка, която познавате. Имате специална уникална любов, която е дълбока и позволява всякакви теми да бъдат поставени под светлините на прожекторите за обсъждане.

Лора: Двойката Скорпион и Риби е естествен воден знак, Рибите обичат да хипнотизират Скорпиона и могат да го направят като никой друг зодиакален знак. Скорпионът обикновено е имунизиран срещу попадане в мрежата на други хора. Рибите също имат начин да се отпечатат в съзнанието на Скорпиона, също така има нещо познато в Скорпиона, което докосва рибата до сърцевината. В началото Скорпионът може да изглежда малко опасен и вулканичен, но Рибите скоро могат да видят отвъд защитните слоеве до дълбоко чувствителното ядро. Скорпионът инстинктивно се доверява на меката, възвишена природа на Рибите и може би затова Скорпионът спуска охотните си щитове толкова охотно. Рибите не само са вдъхновени от силата на Скорпион, но са силно привлечени от нея.

Трейси: Рибите и Скорпионът могат да бъдат чувствителни и интуитивни, създавайки взаимно уважение и любов. Това може да бъде много успешна връзка, ако Скорпионът може да се научи да дава на чувствителната Риба пространство за презареждане.

Хайди : Емоционално се вписват добре, образувайки перфектен баланс. Всеки трябва да се чувства сигурен и обичан. Рибите намират притежанието на Скорпион за примамливо, а Скорпионът се радва на зависимост от Риби. И двамата са креативни по свой начин и всеки си подхожда добре на другия.

Кели: Това е много добро сдвояване и може да бъде много успешно. И двата знака разбират нуждите на другия за чувствителност и емоции и тази връзка може да бъде много романтична и удовлетворяваща.

Маркъс : Тези двамата може да са се чули да се обаждат във времето и пространството. През сънищата. Ако някога имаше шанс за сливане на душата, бих избрал тези два Водни знака, за да го изживея. Скорпионите и Рибите могат да бъдат извънредно съгласувани помежду си ... понякога до степен да бъдат телепатични. И двамата съществуват на високочестотен канал на емоции, чувствителност и страст. Скорпионът трябва да внимава да не натиска прекалено нежната Риба, само защото може. От друга страна, Рибите ще трябва да изоставят любовта си към въображаемо преувеличение. Скорпионът мрази чувството, че някой го държи или избягва. Бъдете директни.

Дейвид: И двамата са в контакт с интуицията и емоциите и са доста чувствени. И въпреки че Скорпионът е повече у дома в реалния свят, отколкото мечтаните Риби, Скорпионът копнее за дълбочина и магия и Рибите могат да го направят. По този начин Рибите могат да бъдат много съвместим знак за Скорпион.

Мъж Скорпион и жена Риби

Мъжете Скорпион са много страстни и биха искали да имат добри отношения Жени Риби . Причината, поради която биха се разбрали, е фактът, че и двамата са донякъде объркани относно определени емоции и двамата влюбени биха разбрали точно какво чувства и иска другият човек. The Мъже Скорпион са много привързани и искрени. Жените Риби много обичат и ценят това. Техните разбирания и връзка наистина биха ударили и те биха били страхотна двойка в дългосрочен план. И двамата, бидейки в любовна връзка, биха били физически ангажирани и биха харесали това. И двете биха били перфектна двойка и пример за всички двойки там.

Мъж Риби и жена Скорпион

В началото връзката е пълна с любов и нови неща. И двамата опитват нови неща и обичат да мечтаят и предлагат нови идеи, които могат да направят живота по -добър. Въпреки това, има малка разлика в естеството на Жена Скорпион и мъжът Риби позволява да възникнат трудности и конфликти в иначе щастливия им живот. Жената Скорпион има високи мисли и се опитва да извлече максимума от живота поради решителната природа Мъж Риби обича да се възхищава на нейната природа. Това я кара да мисли, че нейният мъж не желае да получи нещо наистина страхотно в живота. Тук започват конфликти. И все пак двойката е щастлива.

Приятелство Скорпион и Риби

Много кратко и интимно приятелство може да се развие за кратко време.

Връзка Риби и Скорпион

Като влюбени:

Ще си споделяте тайни и ще завещаете любовта си един на друг.

Дългосрочна връзка:

Двойка, която може да намери за немислимо да се разлюби.

Краткосрочна връзка:

Сърцата ви ще се люлеят с ритъм и умовете ви ще се чувстват невероятно живи.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства със Скорпион | Запознанства с Риби

Секс на Скорпион и Риби

Много гушкане, гнездене и чувственост.

Скорпион и риби сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Скорпион в леглото | Риби в леглото

Съвместимост на Риби със Скорпион По всички точки:

общ резултат 81%

Били ли сте във връзка Скорпион-Риби? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Скорпион | Индекс на съвместимост на Риби | Индекс на съвместимост на зодиака

риби + скорпион

Популярни Публикации