Жена Риби (19 февруари - 20 март)Дама Риби Причудлива, емоционална, духовна, това са качествата, които тази жена притежава. Тя също е мистериозна. Тя мечтае много. Винаги си пада по грешния човек, когато изобщо не трябва да гледа, а вместо това се концентрира върху кариерата си. Но какво можете да направите? Тя често има странни сексуални желания, но това наистина не е за нас да казваме сега, нали? Те са прекрасни с децата, прекрасно интуитивни и са добри психолози (моят приятел е Риби и е в гимназията, която докторантура получава по лудници, искам да кажа pschy. Идеално!) Жена Риби -В жената Риби ще откриете

Дама РибиПричудливи, емоционални, духовни, това са качествата, които тази жена притежава. Тя също е мистериозна. Тя мечтае много. Винаги си пада по грешния човек, когато изобщо не трябва да гледа, а вместо това се концентрира върху кариерата си. Но какво можете да направите? Тя често има странни сексуални желания, но това наистина не е за нас да казваме сега, нали? Те са чудесни с децата, прекрасно интуитивни и са добри психолози (моят приятел е Риби и е в гимназията, която получава докторска степен по лудници, искам да кажа pschy. Перфектно!)

Какво ще научите:

Жена Риби -В жената Риби ще откриете завладяваща смесица от страст и невинност ... нещо като мечта на Земята. Мъжете са изцяло очаровани от нея, тъй като нейната нежна и мека природа разкрива необходимостта им да бъдат силни и защитни ... и нека бъдем честни тук ... за повечето мъже всеки шанс да се държат мачо е пълен провал!

Както всички водни знаци, риба може бързо и ефективно да вижда през социалните маски на другите. Ако това, което вижда и чува, не е това, което й харесва, тя несъмнено ще напусне сцената веднага. Що се отнася до избора на мъж, тя е склонна да живее сред две крайности. От една страна, има човек с емоционални увреждания, на когото тя може да бъде майка и да се грижи за нея. От друга страна е силният, решителен мъж, който може да я защити и да й даде чувството за посока, от която се нуждае. Най -голямата й нужда в живота е да се загуби в някой друг, така че е подценяване да се каже, че любовта е нейният баласт. Когато е щастлива в любовта, всичко останало е чудесно ... ако е нещастна с партньора си, нищо друго няма значение. Желанието й да се слее с партньора си е такова, че ще я видите как се променя, за да стане жената, която нейният партньор иска; тя е напълно приспособима, но все пак по някакъв начин винаги успява да остане себе си.Тя определено живее в свят на мечти и фантазии, които могат да бъдат трудни през всекидневния живот, но което със сигурност е плюс в леглото. Това е жената, която ще направи реалност от всяка сексуална фантазия, която може да имате. Както казахме, тя е удоволствие и ще бъдете благодарни за това !!

Понякога обилната й привързаност ще започне да прилича на зависимост, но интуитивната й природа ще й даде да разбере, когато достигне търпението на мъжа. Тя много се нуждае от търпение и съчувствие на другите, така че липсата на разбиране може да я направи малко свръхчувствителна. Ако се третира внимателно, тя ще процъфти. Ако искате да видите най -доброто в нея, уверете се, че никога не ви липсва в романтичния отдел.За Мъж Риби

Черти на жената Риби

Нуждаете се да я обичате и защитавате, дамата има вълшебни почти феерични очи и обича да бъде обожавана от половинката и приятелите си, като веднъж влюбена, тя не вижда нищо лошо във вас и ще каже на света, че сте добре. тя често се наранява в любовта, защото мечтите й не отговарят напълно на реалността. Друга дама, която живее в света на мечтите и големия сребърен екран.

Влюбена жена Риби

Жената Риби е дълбоко романтично, чувствително и мистично създание. Живеейки в собствените си мечти, тази жена съществува между един вид фантастичен свят и свят на груба страст. Този съблазнителен микс съблазнява мъжете, които я срещат.

Тази жена съществува за любов. Тя поставя любовта в центъра на своята вселена често до собствената си смърт. Тя търси перфектния съюз и се отдава изцяло на себе си в любовните си отношения. Ако в любовта за жената Риби всичко е наред, тогава в живота й всичко е наред. Когато любовният й живот се провали, всичко останало в живота й се вкарва в опашка.

Жената Риби е чувствителна към чувствата на другите и има вид психическа визия, която прозира истинските намерения на действията на другите. Ако усети намерение, което не е чисто, тя първа си тръгва.

Тази променлива зодия е тази, която ще се промени, за да отговаря на желанията на партньора си. Тя е приспособима към неговите нужди и желания и все още намира начин да остане свое уникално, мистериозно аз въпреки адаптациите си.

Тази жена обикновено може да изживее сексуални фантазии и нейните фантазии могат да бъдат изключително въображаеми. Тя е успешна в леглото и не се сдържа, тъй като целта й е да угоди на любовника си.

Жената Риби е изключително привързана и понякога може да стане прекалено зависима от партньорите си. Нейните вродени психически възприятия за чувствата на другите й позволяват да почувства презрението на приятелите си към нейната зависимост и тя е в състояние да предприеме стъпки, за да се дистанцира и да привлече любовника си обратно към връзката.

Търпението и разбирането са от ключово значение за успеха с жената Риби. Тя е фиксирана в това да има романтика и трябва да запълните отношенията си с нея, ако искате да имате някакъв шанс за успешна любов с нея.

Повече на Риби във взаимоотношенията

Секс с жена Риби

Включете: Меко докосване. Трябва да се борави с вас внимателно и защитник, който разбира вашите уязвимости и споделя духовните ви убеждения, ви кара да се чувствате в безопасност. Един партньор никога не трябва да се опитва да ви принуди да ходите прави и тесни; ще се изплъзнеш от ръцете му само ако го направи.

Изключва: Г -н Нормален. Как би трябвало да имате трансцендентен опит с човек с месо и картофи? Въпреки че може да оцените стабилизиращите му качества, това не е достатъчно, за да разпалите въображението си.

Сексуални черти на жената Риби

Популярни Публикации