Патрик Суейзи силно съжалява, че не е станал баща, а син, който може да бъде открит след смъртта му- Патрик Суейзи силно съжалява, че не е станал баща, а син, който може да бъде открит след смъртта му - Знаменитости - Fabiosa

Актрисата Лиза Ниеми заяви, че най-голямото й съжаление е, че никога не е могла да има бебета със съпруга си на повече от 34 години, който почина на 57-годишна възраст след смела борба с рака на панкреаса. Съпругът й беше Патрик Суейзи.

чрез GIPHY

Любовната история на Патрик и Лиза

Лиза Ниеми и Патрик Суейзи бяха една от най-романтичните и трайни връзки в Холивуд. Сродни души и партньори в живота, Суейзи и съпругата му бяха стълбовете на силата на другия по време на 34-годишен брак.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Патрик Суейзи беше тормозен в училище, тъй като не беше „готино“ за момче да обича танците

По време на цялата битка на Патрик с рака на панкреаса, Лиза беше до него, за да му помогне на войник. Приказният им роман на моменти беше непокътнат, но двойката имаше своите възходи и падения.

През 2003 г. двойката се разделя за една година, защото Патрик развива проблем с пиенето, но двойката преодолява това хълцане.gettyimages

Двамата се запознават за първи път през 1975 г. в Тексас, в танцовото студио на майката на Патрик. Те бяха женени повече от три десетилетия до преждевременната смърт на Патрик през 2009 г.Най-голямото съжаление на Патрик беше, че няма деца

gettyimages

В мемоарите си Времето на живота ми , Патрик пише за копнежа си по бащинство, той казва:

Нямах търпение да стана татко, да имам дете от тази жена, която толкова обичах. И аз исках да бъда най-добрият баща, който можех да бъда, такъв баща, който баща ми беше до мен. Чувствах се напълно смазан от мъка. Искахме да опитаме отново, но загубата беше толкова опустошителна, че просто не можахме да го направим веднага. Решихме, че ни предстоят още много години. В крайна сметка започнахме да опитваме отново, надявайки се Лиза да забременее. Но тя никога не го направи.

чрез GIPHY чрез GIPHY

Покойният актьор каза, че е развълнуван, когато съпругата му Лиза Ниеми забременява, но спонтанният аборт през първия й триместър ги опустошава. След спонтанен аборт, двойката се опита за още едно бебе , но Лиза не успя да забременее отново.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кой друг би могъл да играе Джони и бебе? Патрик Суейзи разкрива и как трябва да завърши „Мръсните танци“ в автобиографията му

Има възможност той да има неизвестен син

Мъж, за когото се смята, че е тайният син на покойния Патрик Суейзи, е открит след десетилетия. Предполагаемият син е Джейсън Уитъл, който е роден през 1973 г. и сега е на 45 години.

Източници казват, че ако ДНК на Джейсън съвпада, той може да направи легални ходове за парче от Мръсни танци наследството на легендата за 40 милиона долара, присъдено на съпругата му Лиза Ниеми. Другите роднини на Суейзи твърдят, че Лиза е използвала насилствени методи, за да принуди Патрик да промени завещанието си седем седмици преди смъртта му, за да й даде всичко.

чрез GIPHY

gettyimages

Тъй като Бони Кей, жената, с която Суейзи е имал връзки, не е информирала Джейсън, докато след смъртта на Суейзи Джейсън в крайна сметка може да успее да придобие половината от имота на Суейзи на стойност 40 милиона долара.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Патрик Суейзи и Лиза Ниеми: Историята на любовта, живота и битката с рака

Патрик Суейзи
Популярни Публикации