Край е: 56-годишният Джони Деп прекратява връзка с 24-годишната приятелка на танцьорката Полина ГленДжони Деп и приятелката му Полина са започнали да се срещат в началото на 2019 г. За съжаление връзката е приключила по разбираема причина, тъй като Полина бяга в родината си в Русия.

Джони Деп предизвика слухове, че нещата с новата му приятелка се нажежават в началото на 2019 г.

Източник каза на UK DailyMail по времето, когато нещата станаха доста сериозни между холивудската суперзвезда и приятелката му, която е с 30 години по-млада от него.

Съобщава се, че Джони и неговата руска лейди Полина Глен вече говореха за брак, тъй като се съобщава, че танцьорката go-go се е преместила в имението на гаджето си на актьора на булевард Сънсет.

Беше вълнуващо време за актьора, който не беше романтично свързан с никого след развода му с актрисата Амбър Хърд е финализиран през 2017г.

ТоГети изображения / Идеално изображениеВръзката на Джони и Полина изглежда върви перфектно, тъй като двойката се срещна на парти в Лос Анджелис, но за съжаление любовта им не продължи.

Приятелката на Джони Деп прекратява връзката

След като се срещат няколко месеца, двойката вече се обади, че се отказва.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на 4 септември 2019 г. в 11:38 ч. PDT

DailyMail съобщи, че 56-годишният Джони и 24-годишната Полина са решили да тръгнат по различен път, след като танцьорката е почувствала, че вече не може да се справи с вниманието на излизащите с филмовата звезда.

Запознати казаха пред изданието, че Полина не само е сложила край на нещата с известния си приятел, но също така се е върнала в родината си в Русия, където според нея тя държи главата си надолу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на 12 ноември 2019 г. в 9:41 ч. PST

Когато бяха заедно, двойката се справи със слуховете, че тя е само с него заради парите. Независимо от това те запазиха живота си на срещи. Но според един източник:

Нивото му на знаменитост и продължаващата му битка с Амбър нараснаха твърде много за нея.

Реакции на разпадането на Джони Деп през 2019 г.

Феновете споделиха отзивите си за връзката на Джони и последвалата раздяла с Полина.

Не всички връзки са предназначени да продължат и ясно, те двамата разбраха, че времето не е подходящо за тях. Въпреки това подкрепя Джони, че се е извел там след развода си. Въз основа на тези съобщения той се опита да даде на любовта още един шанс.

И така, да се надяваме следващият му скок във връзката да е траен.

Джони Деп Връзки
Популярни Публикации